ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αφιερωμένο στην κ.Γωγώ Τσακογιάννη και τις " Οι Ηλιουπολίτισσες"

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Αφιερωμένο στην κ.Γωγώ Τσακογιάννη και τις " Οι Ηλιουπολίτισσες"



Η δημιουργός της ομάδας στο facebook "Οι Ηλιουπολίτισσες" και ραδιοφωνική παραγωγός κ. Γωγώ Τσακογιάννη έσπευσε να ταχθεί στο πλευρό του ιστολογίου του κ. Δημήτρη Μωραίτη κλείνοντας προφανώς το ΜΑΤΙ σε όσα αυτό πρεσβεύει . 

Μάλλον αγνοεί τι γράφει για τον δήμαρχο της πόλης μας ή κάνει πως δεν γνωρίζει γιατί έχει την ιδία άποψη.

Τις αφιερώνουμε το ποστ του κ. Μωραίτη λοιπόν  για να γίνει και αυτή "αξιόλογη" γυναίκα αφού προφανώς η ίδια δεν θα δει ούτε και εδώ τον έκδηλο ρατσισμό. 

Τι να κάνουμε εμείς αυτές τις απόψεις θα τις πολεμάμε με όσους ( και είναι πολλοί) είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ στο πλευρό μας στον ασυμβίβαστο αγώνα μας .

Προφανώς και καλούμε την δημοτική αρχή και τον δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη που κωφεύει κρατώντας την κ. Τσακογιάννη στο διαδικτυακό δημοτικό ραδιόφωνο Lime να διαχωρίσουν την θέση τους και να στείλουν σπίτι της την κ. Τσακογιάννη η οποία εξακολουθεί τον ηθικό της κατήφορο βρίζοντας και προσπαθώντας να απαξιώσει ( μάταιος κόπος) το πρώτο σε επισκεψιμότητα τοπικό ΜΜΕ) και φυσικά όσα πρεσβεύει ο ιδιοκτήτης του.





Γιατί προφανώς όταν μια ομάδα ασχολείται με κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα κρατάει αποστάσεις από τα μαθήματα "πολιτισμού" που δίνει το ιστολόγιο "Η ΘΕΣΗ" της Ηλιούπολης και δεν τα επικροτεί. Βασικά τα καταγγέλλει αλλά λείπει το θάρρος σε πολλά πολιτικά πρόσωπα. Ευτυχώς στην δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" κάποιοι ακόμα τουλάχιστον δεν φοβούνται να "εκτεθούν" έστω με ένα like. Κάποιοι που πέρασαν τα πάνδημα από το ΦΑΣΙΣΜΟ των οπαδών του "Μεσσία" απλά ΣΙΩΠΟΥΝ . Και θα συνεχίσουν γιατί προφανώς είναι οι συνεργάτες του που "έφαγαν" τον τέως δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο μαζί με μια ΔΙΑΠΛΟΚΗ που αυτή ναι δεν έχει ούτε χρώμα αλλά ούτε κόμμα.

Αφιερώνουμε και στην κ. Κική ή Κυριακή Παρασκευά το ποστάρισμα του κ. Μωραίτη για να μάθει και αυτή να είναι μια "αξιόλογη" γυναίκα σε ένα πλαίσιο βέβαια που θυμίζει ταλιμπάν και όχι αρχές και αξίες που πρεσβεύει ο δυτικός μας πολιτισμός.

Προφανώς και καμία γυναίκα που απλώς συμμετέχει στην  ιδιωτική ομάδα "Οι Ηλιουπολίτισσες" δεν συμφωνεί με το παραπάνω ποστάρισμα του κ. Μωραίτη αλλά δεν βάζουμε το χέρι μας και στην φωτιά γιατί έχουμε εδώ και καιρό επισημάνει τα σοβαρά προβλήματα δημοκρατικότητας που υπάρχουν στην πανέμορφη πόλη μας.

Γιατί εμείς δεν θα σιωπήσουμε και θα καταγγέλλουμε ΔΗΜΟΣΙΑ τον κόκκινο και τον μαύρο ΦΑΣΙΣΜΟ γιατί  αυτός είναι ΤΕΛΙΚΑ  και ο κυριότερος λόγος που μας διαβάζετε καθημερινά από την πρώτη μέρα της διαδικτυακής μας παρουσίας.

Τα μαθήματα στις γυναίκες για να γίνουν "αξιόλογες" του κ. Μωραίτη


ΥΓ: Το παραπάνω αφορά και την Αντιδήμαρχο κ. Σκλαβενίτη αφού έχει και την ευθύνη λειτουργίας του διαδικτυακού δημοτικού ραδιοφώνου (βλέπετε παρακάτω στην εικόνα). Εάν δεν έχει πληροφορηθεί τις δημόσιες ύβρεις της κ. Τσακογιάννη εμείς είμαστε εδώ για να την ενημερώσουμε . Άλλωστε οι υπερασπιστές της "Δημοκρατίας" θα βγουν πάλι να πουν πως αδικούμε τον κ. Μωραίτη για ένα ατυχές ποστ στον ΔΗΜΟΣΙΟ προσωπικό λογαριασμό του στο facebook. 
Μα δεν είναι ένα είναι πολλά αυτά που μας χωρίζουν με τον κ. Μωραίτη παρόλο που δεν τα κατανοεί ο συμπαθής ανθρώπινα για όσα έχει υποστεί ,αλλά ιδεολογικός μου αντίπαλος κ. Δριμυλής! 




Το να μην καμπουριάζει , το να μαγειρεύει , το να φοράει κραγιόν ! για να είναι "αξιόλογη" προφανώς δεν είναι απλώς ρατσιστικά αλλά ένας ΦΑΣΙΣΜΟΣ που έχουν αποβάλλει εδώ και χρόνια όλες οι δυτικές κοινωνίες. 

Το μόνο που δεν γράφει είναι να υπακούν τους άνδρες και να φοράνε μπούρκα αλλά ξέχασα ο κ. Μωραίτης είναι "πατριώτης" εάν και φυσικά δεν μας έχει πει ποτέ πιο κόμμα ψηφίζει. 

Ο ρατσισμός δεν πολεμιέται με αντιρατσιστικούς νόμους μόνο αλλά με την ΔΗΜΟΣΙΑ καταδίκη του που έχει υποχρέωση να κάνει κάθε δημοσιογράφος. Γιατί σε καθεστώς "Ταλιμπάν" προφανώς και το λειτούργημά μας καταργείται. Όπως βέβαια και σε όλα τα κομμουνιστικά κράτη όπου χιλιάδες δημοσιογράφοι θανατώθηκαν , εξορίστηκαν , ή έγιναν τρόφιμοι στα γκουλάνγκ.

Στην ουσία όποιος απαξιώνει το δημοσιογραφικό λειτούργημα είναι ΦΑΣΙΣΤΑΣ . Και η πόλη έχει πολλούς που δεν τους αρέσουν τα ΜΜΕ όταν έλεγαν ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα, όταν ενημέρωναν πως άλλος δρόμος δεν υπάρχει, όταν πρότειναν την είσοδο της χώρας μας στην Ε.Ε ως εγγύηση για να παραμείνει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉ όταν ..... ως σύνολο τα ΜΜΕ έχουν πάρει την σωστή  για την χώρα μας ΘΕΣΗ διαχρονικά. 

Γιατί η εφημερίδα "Καθημερινή" έκλεισε και οι  λειτουργοί του τύπου που εργάζονταν εκεί πήγαν σπίτια τους.  Ενώ κανένας ναός δεν έκλεισε ως ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ κάτι που αποτελεί ΟΝΕΙΔΟΣ και οφείλεται να επισημαίνεται από τους δημοσιογράφους που διώχθηκαν από το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ καθεστώς 5-6 γραφικών αξιωματικών που διέλυσαν το στράτευμα και οδήγησαν στην τραγωδία της Κύπρου. 

Εξαιρέσεις και κακοί δημοσιογράφοι βεβαίως και υπάρχουν όπως και σε όλα τα επαγγέλματα αλλά ό,τι μάθατε τα τελευταία 50 χρόνια και αφορά την ΔΙΑΦΘΟΡΑ το μάθατε από εμάς. 

Και ο μόνος που φταίει για τα ΜΜΕ που δεν έχουν φτάσει τα αντίστοιχα άλλων προηγμένων δημοκρατικά κρατών είσαστε εσείς με την ψήφο σας. Ως πλειοψηφία εννοώ για να μην παρεξηγούμε.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: