ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Γωγώ δεν πρόσεξε πως τα φασιστοειδή εκτός του ό,τι ψεύδονται συκοφαντούν εκ νέου τον κ. Στασινόπουλο;

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Η Γωγώ δεν πρόσεξε πως τα φασιστοειδή εκτός του ό,τι ψεύδονται συκοφαντούν εκ νέου τον κ. Στασινόπουλο;

Μας έστειλαν από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το σχόλιο της πρώην υποψήφιας της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κ. Γωγώ Τσακογιάννη από το  ιστολόγιο που υβρίζει χυδαία εμένα και τον Αντιδήμαρχο της πόλης μας κ. Απόστολο Στασινόπουλο. 


Διαβάστε το (φωτογραφία πάνω) . Αρχικώς  νομίζαμε πως κάποιος την "χάκαρε" εάν δεν μας έδιναν την ηλεκτρονική της διεύθυνση που ταυτίζεται με κινητό που κατέχει! Και είχαμε από πριν  στην κατοχή μας. 

Δεν θα σχολιάσουμε κάτι άλλο ,προφανώς υπεύθυνη και υπόλογη για τις πράξεις της είναι μόνο η ίδια. Εμείς ενημερώνουμε απλώς την διοίκηση του δήμου πως η παρουσία της στο διαδικτυακό δημοτικό ραδιόφωνο από εμάς κρίνεται τουλάχιστον προβληματική. 

Οι ίδιοι θα κρίνουν εάν ανέχονται να υβρίζετε (καλά για εμάς δεν μας νοιάζει το να λέει καλά λόγια  για μένα η για τους συνεργάτες μου η Γωγώ είναι προβληματικό) ένας Αντιδήμαρχος της πόλης επειδή έπραξε το καθήκον του και χτύπησε τον ΦΑΣΙΣΜΟ γινόμενος στόχος τους, και η Γωγώ λες και είναι από άλλη πόλη να έρχεται να σχολιάζει το παραπάνω! 

Το επίμαχο απόσπασμα των κατά συρροήν ανώνυμων συκοφαντών 


Κρίνει και αυτή μήπως τον κ. Στασινόπουλο ανίκανο; Εάν συμβαίνει αυτό πρέπει η διοίκηση να την επαναφέρει στην "τάξη" . Εάν όχι στην ουσία αφήνει ακάλυπτο στην ανοησία της (τι άλλο να πω;)  τον Αντιδήμαρχο κ. Στασινόπουλο  και κρίνεται πλέον η δημοτική Αρχή για την επιλογή της να την διατηρήσει στη θέση της. Μια βεβαίως πολύ κακή επιλογή που δεν έχει παρά να στηλιτευθεί από τους περισσότερους. Από εμάς σίγουρα αυτό θα γίνει. 



Εάν επανορθώσει έχει καλώς . (Για την διοίκηση εννοώ για εμάς θα το κάνει για καθαρά ωφελιμιστικούς λόγους). Τουλάχιστον να καλύψει την "γκάφα" της έναντι του Αντιδημάρχου.  Εμείς  έχουμε σχηματίσει από καιρό (κάπως αργά είναι η αλήθεια) ολοκληρωμένη άποψη για την ίδια και αυτό  δεν αλλάζει. 

ΥΓ: Για ό,τι πληροφορίες θέλει η διοίκηση για την διεύθυνση από την οποία στάλθηκε το παραπάνω μήνυμα είμαστε στη διάθεσή της να την ενημερώσουμε. 

Προς τιμήν του ο Αντιδήμαρχος Απόστολος Στασινόπουλος με like του στο ιστολόγιό μας ( παρόλο που ανήκουμε σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους) έδειξε την δυσφορία του στο σοβαρό ατόπημα της κ. Τσακογιάννη. 



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: