ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Όχι κ. Γωγώ δεν είμαστε όλοι ΑΠΙΣΤΟΙ σαν και σένα

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Όχι κ. Γωγώ δεν είμαστε όλοι ΑΠΙΣΤΟΙ σαν και σένα


Δεν κατάλαβε τίποτα από τους διαλόγους που βλέπετε εδώ η κ . Γωγώ  δεν είμαστε εμείς ΑΠΙΣΤΟΙ όπως υπήρξες εσύ όπως αποκαλύπτεις και προφανώς δεν μπορεί να μας καταδικάσει κανείς για ΔΙΓΑΜΙΑ .


Μάλλον θεωρείς πως είμαστε σε κάποιον "κομμουνιστικό παράδεισο" σαν και αυτούς που συχνά -πυκνά διαφημίζεις στο προφίλ σου στο facebook και θεωρείς πως έχω την ΔΙΚΗ σου ΗΘΙΚΗ ,  αλλά ο κόσμος μας ξέρει όλους και όλες γιατί η πόλη μας είναι σαν ένα μικρό χωριό!

Αφού διαβάζοντας αυτούς τους διαλόγους  δεν είδες πως υβρίζετε ως πόρνη μια γυναίκα μόνο και μόνο για την ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ της δεν μπορούμε να συζητάμε άλλο μαζί σου.

Εμείς ΞΕΚΑΘΑΡΑ και χωρίς περιστροφές καταδικάζουμε κάθε μορφή ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ και ΦΑΣΙΣΜΟΥ και δεν περιμένουμε φυσικά από κανέναν "πατερούλη" να μας δώσει γραμμή για το πότε μια ΓΥΝΑΙΚΑ θίγεται και πότε όχι.

Εάν για σένα είναι  χαβαλές και τρολιά να σε αποκαλούν εκδιδόμενη αλλοδαπή  προφανώς και μιλάμε τελείως διαφορετική γλώσσα.

Εμείς τέλος με "αριστερούς"  με δεξιές τσέπες δεν έχουμε ούτε θέλουμε να έχουμε καμία σχέση.

Καμία ενάρετη γυναίκα λοιπόν κ. Γωγώ μας δεν θα έστελνε μήνυμα σε ιερέα της πόλης μας πως τάχα έχει σχέση μαζί μου χωρίς να έχει, και προφανώς εκτίθεσαι παίρνοντας ΔΗΜΟΣΙΑ θέση στο facebook αγνοώντας ή χειρότερα παραποιώντας (άραγε γιατί;) την αλήθεια.

Ευχόμαστε οι γυναίκες που εξακολουθούν και είναι μέλη της ομάδας  σου  στο facebook να κατανοούν πως κανείς δημοσιογράφος δεν θα έμενε ΣΙΩΠΗΛΟΣ σε μια τέτοια επίθεση που μειώνει ΚΑΘΕ γυναίκα. Και η επίθεση όπως εσύ την ονομάζεις έγινε όταν είχαμε ήδη προειδοποιήσει την ίδια πως δεν θέλαμε να συνεχίσει την εις βάρος μας δυσφήμιση. Μάταια όπως αποδείχθηκε αφού η κ. Μανώλη δεν καταλαβαίνει πως δεν είμαστε όλοι για όλους. Βγήκες λοιπόν για να μας πεις τι ακριβώς;

"Τα σκατά στον ανεμιστήρα" κ. Γωγώ μας προφανώς και είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ που ενοχλεί και εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε επειδή ΜΙΑ μυθομανής υποψήφια δημοτική σύμβουλος  θεωρεί πως την φλερτάραμε για να κάνει χυδαία επίθεση σε μια άλλη γυναίκα.

Εμείς  δεν είμαστε ο απαθής και ανεύθυνος πολίτης που "οπλίζει" το χέρι καμίας παρανοϊκής . Πρόσφατο άλλωστε το παράδειγμα με δύο γυναίκες που αλληλοεξοντώθηκαν επειδή κάποιος "χαλαρός" δεν ενημέρωσε αυτούς που έπρεπε.

Τις επόμενες μέρες κλείσε το παράθυρό σου αφού άλλωστε είτε ανοιχτό είτε κλειστό το έχεις δεν ακούς την απεγνωσμένη κραυγή μιας κοπέλας που δεν θέλει να γίνεται στόχος χωρίς λόγο από δήθεν "θύματα" που σε έπεισαν όπως λες εσένα  για την δική μου μη ηθική ακεραιότητα, όπως αναφέρεις σε σχόλιο που έβαλες στη ΔΗΜΟΣΙΑ ομάδα ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. 

Δύσκολοι καιροί για "Πρίγκηπες" είναι η αλήθεια, ανάμεσα σε "κυρίες" που αποκαλούν ψώλα και εκδιδόμενη μια άλλη γυναίκα έτσι για να κάνουν τον χαβαλέ τους.

Ο χαβαλές τελείωσε για όλες και όλους και  μαθήματα ηθικής προφανώς και εμείς δεν δεχόμαστε από όσους θεωρούν χαβαλέ την απιστία. Εμείς στα πράσα δεν πιαστήκαμε ούτε καν συμβία είχαμε όπως όλες και όλοι γνωρίζουν σε αυτή την πόλη.

Γιατί τις γυναίκες μας εμείς δεν τις κρύβουμε , τις επιλέγουμε εμείς και όχι άλλοι για εμάς  και είμαστε υπερήφανοι για αυτές.

ΥΓ: Εμείς και σε αυτή την περίπτωση δημοσιοποιήσαμε το 10% των στοιχείων που έχουμε θεωρώντας πως ήταν αρκετά . Και ήταν όπως είδες αφού το "θύμα" εγκατέλειψε την παράταξη με την οποία κατέβηκε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και τη θέση στο Νομικό Πρόσωπο την οποία κατείχε. Όχι πως έχει καμία αξία αυτό. Αξία θα είχε να παραδεχόταν το λάθος της και όχι να προσπαθεί να με παρουσιάσει ως δήθεν ανήθικο άνθρωπο.

Όλα αυτά για να γίνει συμπαθής η κ. Μανώλη  σε όσους μας περίμεναν στη "γωνία" αλλά ατύχησαν γιατί συνέχισαν αμέριμνοι να κλείνουν αυτιά και μάτια σε ό,τι συνέβη. Εντάξει δεν είναι και κάτι έχουμε δει και χειρότερα θα πει κάποιος και ας μείνουν συντονισμένοι γιατί από εμάς σίγουρα δεν μπορούν να ξεμπλέξουν όσοι θεωρούν πως μπορούν να συνεχίσουν να υποκρίνονται .

Σ.Μ 

2 σχόλια:

Gogo Tsakoyani είπε...

Ε ότι θα μας έκανες μαθήματα αντιρατσισμού ωρε Μαρίνη δεν το περίμενα!! Φιρί φιρί το πας χαρακτηρίζοντάς με κομμουνίστρια να με συμπαθήσει η Τασούλα και η Συσπείρωση!!! Σταύρο,όσο ξεφτίλα έχεις εσύ κάνει την αλλοδαπή δεν την έκανε άλλος. Αναπαράγεις τα ξεφτιλίκια και τα βρισίδια -ψώλα/εκδιδόμενη μερικά από αυτά-λες και τη "βρίσκεις". Σταμάτα να την εκθέτεις!!! Προστάτεψέ την!!! Την έκανες βορά και την έμαθαν με άσχημο τρόπο άνθρωποι που την αγνοούσαν. Είμαι σίγουρη αν γνωρίζει τους νόμους της Ελλάδας θα σε σκίσει στις μηνύσεις. Κομφετί έγινες ωρε Σταύροοοο!!! Και για να τελειώνουμε!!Είμαι κεντροαριστεροαναρχική κι έχω ψηφίσει και Ν.Δ και Κ.Κ.Ε !!! Βασικά ήμουν και άπιστη και το δηλώνω για να μπορείς να συγκριθείς μαζί μου και να φανεί ξεκάθαρα το νόημα της Ηθικής!! Είμαι ΚΑΙ Νάρκισσος και πρέπει να σε ευχαριστήσω που έθρεψες one more time τον Ναρκισσισμό μου!!! Γωγώ Τσακογιάννη for ever !!!

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Προφανώς και μαθήματα ΗΘΙΚΗΣ από μία κατά δήλωσή της ΑΠΙΣΤΗ δεν είναι φρόνιμο και λογικό να δεχθούμε. Προφανώς και τα μαθήματα αντιρατσισμού θα τα δώσουν όσοι πιστεύουν στην Αστική Δημοκρατία και όχι όσοι διαφημίζουν κράτη παρίες ή ανεβάζουν σημαίες με σφυροδρέπανα στο προσωπικό τους προφίλ στο facebook . Συνεχίστε να είσαστε Νάρκισσος αυτό δεν ενοχλεί άλλωστε κανέναν . Αρχικώς βγήκατε να προστατέψετε την υποψήφια δημοτική σύμβουλο , τώρα βγαίνετε καθυστερημένα να δείξετε συμπαράσταση στο θύμα όχι από αυτούς που δέχθηκε την επίθεση αλλά από εμένα. Λέτε πως δεν την προστατεύω με την δημοσιοποίηση του θέματος θεωρώντας προφανώς πως θα την βοηθούσατε εσείς και πολλοί άλλοι με την ΣΙΩΠΗ σας . Απορώ πως σας έδωσε μικρόφωνο να κάνετε εκπομπή η νέα δημοτική αρχή. Προφανώς επιβράβευσαν τις απόψεις σας ή το γεγονός πως ήσασταν υποψήφια του κ. Βαλασόπουλου στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές . Δεν πειράζει όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος ακόμα και εγώ ο κατά εσάς ανήθικος αφού υιοθετήσατε αμάσητες όλες τις αιτιάσεις της υποψήφιας του κ. Τάσου Ευσταθίου. Δεν πειράζει έτσι είναι η ζωή όλοι κρινόμαστε και φυσικά όσο και εάν σας ενοχλεί από την πλειοψηφία και όχι από χούντες που καταλαμβάνουν με τη ΒΙΑ την Εξουσία σε κράτη απολυταρχικά όπως η Κούβα. Άμα σας αρέσει η ιατρική επιστήμη της Κούβας μετακομίστε εκεί και αφήστε τον δυτικό κόσμο που σας προσφέρει απλόχερα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Μια ραδιοφωνική εκπομπή στην Κούβα με τα θέματα που καταπιάνεστε δεν ξέρω καν εάν θα έβγαινε ποτέ. Αλλά είπαμε με γεμάτες τις τσέπες είναι εύκολο να μιλάς για "ΚΟΥΒΕΣ" αφού άλλωστε είμαστε πολύ μακριά από την ΦΡΙΚΗ που βιώνουν οι λαοί τους.