ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα παραμύθια των υβριστών μας και η δική μας ξεκάθαρη απάντηση

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Τα παραμύθια των υβριστών μας και η δική μας ξεκάθαρη απάντηση



Επειδή αποκαλύψαμε τις συμβουλές του κατά φαντασίαν υποψήφιου  δημάρχου (μην γίνει και γνωστός ο νοσταλγών δικτατόρων βλέπε ποστ πάνω) για μια "αξιόλογη" κατά την φαντασία του γυναίκα και υποδείξαμε στην κ. Τσακογιάννη να καταγγείλει τον ρατσισμό του, τα "ερπετά" άρχισαν και πάλι να μας κατηγορούν μέσω του no data ιστολογίου τους, πετώντας την γνωστή  αλλά και νέα λάσπη .
Αυτό δεν μας παραξένεψε καθόλου άμα έχεις τέτοιες απόψεις και η συμπεριφορά σου θα είναι ανάλογη. 

Αυτό που πραγματικά δεν περιμέναμε ήταν η αντίδραση της πρώην υποψήφιας δημοτικής συμβούλου της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κ. Γωγώ Τσακογιάννη που αντί να καταδικάσει ως τάχα αλληλέγγυα στα δικαιώματα των γυναικών ( αυτό "πουλάει" η ίδια  έχοντας και ομάδα με τίτλο "Οι Ηλιουπολίτισσες" στο facebook ) βγήκε να μας καταγγείλει  πως την εκβιάζουμε και την τρομοκρατούμε! 

Προφανώς και μας πέρασε για μπράβους η κ Γωγώ Τσακογιάννη καθιστώντας μάλιστα υπεύθυνο εμένα  εάν πάθει κάτι! 

Ενημερώσαμε γιατί προφανώς πάνω στην σύγχυση της δεν θα το έκανε την Δίωξη Εκβιαστών για την περιπέτειά της ,αφού προφανώς και δεν θέλουμε να πάθει τίποτα. Στόχος και δουλειά μας είναι άλλωστε να αποκαλύπτουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ και να καταπολεμάμε τον κόκκινο και τον μαύρο φασισμό. 

Δεν γνωρίζουμε εάν μας πήραν στα σοβαρά οι αστυνομικοί του Εκβιαστών. Αυτό που μας είπαν μόνο είναι πως μόνο ο εκβιαζόμενος  ή κάποιο συγγενικό του πρόσωπο που γνωρίζει μπορεί να προβεί σε τέτοια καταγγελία , προσκομίζοντας τα απαραίτητα στοιχεία και τους λόγους που θεωρεί πως αυτό συμβαίνει. 

Μας προέτρεψαν μάλιστα για να μην βρεθούμε ποτέ στη θέση της να δημοσιεύουμε οτιδήποτε έχουμε ( μέσα στο πλαίσιο της νομιμότητας βεβαίως - βεβαίως) αφού η περιοχή μας έχει κακό παρελθόν από ανθρώπους του υποκόσμου. 

"Ο καλύτερος τρόπος προστασίας από εκβιαστές  είναι η δημοσιοποίηση" κάτι που προφανώς θα πρέπει να κάνει και η κ. Τσακογιάννη που μας κατηγορεί άδικα και χωρίς κανένα στοιχείο ΔΗΜΟΣΙΑ στο προφίλ της στο facebook. 

Για το ιστολόγιο του Μεσσία η "Λάσπη" της Ηλιούπολης δεν απευθυνθήκαμε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αφού έχει ιδιοκτήτη τον κ. Δημήτριο Μωραίτη που έχει προφανώς ορίσει ως εκπρόσωπο τύπου του μέσου την κ. Κική ή Κυριακή ή Κούλα Παρασκευά που κάνει ό,τι μπορεί για να τον καταστρέψει! 

Να απαντήσουμε λοιπόν στο νέο λιβελογράφημα πως εμείς δεν υπερασπιστήκαμε ΠΟΤΕ κανέναν δικτάτορα τους πολεμάμε όλους. Ο ιδιοκτήτης του μέσου δεν κατάλαβε πως ο Καντάφι ήταν ένας στυγνός δικτάτορας και ανέβασε ποστ  για  να διαφημίσει πράγματα που προφανώς και δεν ίσχυαν στη Λιβυή  του Καντάφι όπου επί τυραννίας του  βασάνιζε και τυραννούσε κάθε αντιφρονούντα. 

Προφανώς και ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ δεν υπήρχε στο καθεστώς του ( αλλά τι τους νοιάζει μπας και είναι δημοσιογράφοι;) και έχει κριθεί ο ίδιος τελεσίδικα από την Ιστορία. 

Το τέλος του ήταν αυτό που αρμόζει σε κάθε δικτάτορα και έγινε από τον ίδιο του τον λαό όπως συμβαίνει στις περισσότερες χούντες που πέφτουν σε κράτη -παρίες όπως η Λιβυή. 

Δεν θα μπούμε τώρα στην διαδικασία να εξηγήσουμε στον κ. Μωραίτη τι είδους υγεία και τι παιδεία είχε η Λιβυή επί Καντάφι μεγάλος άνθρωπος είναι ας ανατρέξει σε χιλιάδες βιβλία που έχουν γραφεί για την χούντα του και την εξαθλίωση στην οποία καταδίκασε τον λαό για να γνωρίζει πριν ποστάρει στο facebook αθλιότητες. 

ΥΓ: Το νέο πόνημα του ιστολογίου " Η ΛΑΣΠΗ" της Ηλιούπολης όπως ήταν φυσικό κοινοποιήθηκε σε ομάδες της πόλης από τους "συνήθεις υπόπτους "ενώ οι ίδιοι και οι ίδιοι που δεν σέβονται την Αστική μας Δημοκρατία το  βρήκαν ιδιαίτερα διασκεδαστικό. 

Τα μόνιμα "επιχειρήματά" τους γνωστά, φυσικά και δεν θα μας αποτρέψουν ούτε την δική τους υποκρισία να καταγγείλουμε ούτε φυσικά θα μας ΦΙΜΩΣΟΥΝ στο να αποκαλύπτουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Άλλωστε όπως είχαμε γράψει σε ανύποπτο χρόνο άλλον έναν  άδικα δολοφονημένο δημοσιογράφο μετά τον φίλο Σωκράτη Γκιόλια δεν αντέχει η πόλη μας . 

Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους όσοι επίδοξοι ζηλέψουν την "δόξα"  της  τρομοκρατικής οργάνωσης  "Σέχτα Επαναστατών"  ή τελοσπάντων κάθε ΔΟΛΟΦΟΝΟY , πως εμπιστευόμαστε άλλους για την ασφάλεια και την ανεξαρτησία μας και όχι κρατικούς λειτουργούς και τμήμα της ΕΛ.ΑΣ που όπως θα δείτε στο ρεπορτάζ που ξεκινήσαμε εδώ και μερικές μέρες και θα είναι από τα πρώτα θέματα του καλοκαιριού σε όλα τα μεγάλα ΜΜΕ η ΔΙΑΦΘΟΡΑ εκεί ήταν και  είναι τεράστια .
Αφού είναι σαφές πως οι "λύκοι" -και μιλάμε προφανώς για τους επίορκους και όχι για όλους τους αστυνομικούς -δεν μπορούν να φυλάνε τα "πρόβατα". Συνήθως τα "τρώνε"

ΥΓ : Από πλευράς διοίκησης μέχρι στιγμής μόνο ο Αντιδήμαρχος Απόστολος Στασινόπουλος έδειξε με like σε ανάρτησή μας σε ομάδα της πόλης στο facebook, την δικαιολογημένη δυσφορία του για το ατόπημα της κ. Τσακογιάννη 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: