ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Σωστή η στάση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης που δεν ψήφισε τους προϋπολογισμούς τάχα σωματείων

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Σωστή η στάση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης που δεν ψήφισε τους προϋπολογισμούς τάχα σωματείων

 


Τους έχουν "μπλέξει" στο να νομιμοποιούν προϋπολογισμούς "σωματείων" για τους οποίους δεν έχουν καμία γνώση πως διαχειρίζονται τα χρήματά τους και αυτό βέβαια καλείται να αλλάξει η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης που έχει δείξει δείγματα πως σε θέματα ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ δεν θα χαριστεί σε ΚΑΝΕΝΑΝ.

Έτσι να συγχαρούμε από εδώ την τοποθέτηση της κα. Τσατσούλης επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης όπου ξεκάθαρα και χωρίς αστερίσκους είπε ένα ΟΧΙ σε προϋπολογισμούς των "σωματείων" 

Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Ε.Α.μεΑ) και «Άγιοι Ανάργυροι» Ηλιούπολης Αττικής. Οι Σύλλογοι αυτοί ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να έχουν επίφαση ελέγχου από δημοτικά συμβούλια που αγνοούν και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να κάνουν ουσιαστικό έλεγχο στα οικονομικά τους. Έτσι οι 41 δημοτικοί μας σύμβουλοι καλούνται κάθε φορά "εθιμοτυπικά" να δώσουν την ψήφο τους και να εγκρίνουν ΕΝ ΛΕΥΚΩ και κυρίως χωρίς να είναι σε θέση να γνωρίζουν πόσο μάλλον να ελέγχουν τα οικονομικά τους. 

Άρα ΜΠΡΑΒΟ από εμάς στην κα. Τσατσούλη και ας θέλει να ανατρέψει όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου την Αστική μας Δημοκρατία αφού η ίδια δεν βλέπει πως με τέτοιες πρακτικές εκτίθεται και δίνει "όπλα" σε όσους την κατηγορούν για ΔΙΑΦΘΟΡΑ. 

Τέλος να πούμε πως εάν και ΑΘΕΗ ως κομμουνίστρια η κα. Τσατσούλη γνωρίζει πως τα καντήλια τα ανάβει ο συγγενής και όχι ΑΝΑΔΟΧΗ εταιρία! Έτσι ο ΚΑΔ του καντηλανάφτη ούτε σε μας ΗΧΕΙ ευχάριστα και σίγουρα ουδεμία σχέση μπορεί να έχει με την χριστιανική διδασκαλία που αλλάζει κατά το δοκούν και που στην δική μας περίπτωση είναι βέβαια πως υπολείπεται κατά πολύ από το ΕΘΝΙΚΟ που εμείς ως μέσο πρεσβεύουμε. 
Γιατί το ΕΘΝΙΚΟ πρέπει να είναι και ΑΛΗΘΕΣ και ο θεσμός της Εκκλησίας διατηρεί και θεωρεί πως κρύβεται πίσω από ΜΥΘΟΥΣ που έβλαψαν και δεν ωφέλησαν τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ διαχρονικά. 

Έτσι για εμάς είναι ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ η Ελλαδική Εκκλησία να κρύβεται πίσω από την ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ που αποτελούσε ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΑΣ κατά την Επανάσταση του 1821 στους κόλπους της και βεβαίως η ΚΑΤΑΔΙΚΗ της Ελληνικής Επαναστάσεως από το Πατριαρχείο της Κωνσταντινουπόλεως δεν είναι μύθος αλλά μια ΑΛΗΘΕΙΑ για την οποία η Ελλαδική Εκκλησία αντί να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη καμώνεται τον "επαναστάτη" την ώρα που για τέσσερις περίπου δεκαετίες "συγκυβερνούσε" με τον Οθωμανό δυνάστη μας. Άρα και πιο "χριστιανή" από πολλούς είναι η Τασία αφού κατανοεί πως το καντήλι το ανάβει ο πιστός που έχασε τον συγγενή του και όχι η ΕΤΑΙΡΙΑ ή ο "επαγγελματίας" που μας συμπονεί με το αζημίωτο αφού εντάξει καλός ο καπιταλισμός αλλά και κάπου η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ του ορισμένες φορές δεν αντέχεται! 

Βέβαια φοροδιαφυγή δεν υπάρχει μόνο στα νεκροταφεία αλλά και στις λαϊκές αγορές για τις οποίες η κυβέρνηση φέρνει ένα νομοσχέδιο προς σωστή κατεύθυνση αλλά ατελές στο να καταπολεμήσει δια παντός έναν "θεσμό" που μας εκθέτει και ευνοεί την ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ που ήταν και παραμένει ο κανόνας και όχι μεμονωμένο περιστατικό στις περισσότερες υπαίθριες αγορές. Και βέβαια η "κάλυψη" της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε κάτι τόσο αναχρονιστικό για εμάς που δεν είμαστε αφελείς δεν μπορεί να γίνεται με το ΑΖΗΜΙΩΤΟ. Αναμένουμε το πλήρες νομοσχέδιο αφού άρχισε ως απαλλαγή από το ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ και θα καταλήξει σε ένα ακόμη ΦΙΑΣΚΟ της κυβέρνησης που καμώνεται την ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ αλλά διατηρεί κοροϊδεύοντας όσους την ψήφισαν για κάτι άλλο όλες τις παθογένειες του κρατισμού που προεκλογικά έλεγε πως θα εξαλείψει. Μικρό και ευέλικτο κράτος μας έλεγαν και κοντεύουν να διορίσουν μέχρι τα εγγόνια τους σε ένα επιτελικό κράτος που μας στοιχίζει 95 δισ. ευρώ ετησίως και που θα ολοκληρώσει τον εμβολιασμό των πολιτών σε περίπου ένα χρόνο από σήμερα την ώρα που Μεγάλη Βρετανία , Ισραήλ και οσονούπω και ΗΠΑ θα έχουν "καθαρίσει" το αναγκαίο 70% που θα φέρει την πολυπόθητη ανοσία. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: