ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Χαιρόμαστε με την χαρά ενός φίλου και βέβαια για δύο νέους συνδημότες μας που έχουν τα απαραίτητα εφόδια για να βοηθήσουν την πόλη και την χώρα μας για ένα καλύτερο μέλλον

Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Χαιρόμαστε με την χαρά ενός φίλου και βέβαια για δύο νέους συνδημότες μας που έχουν τα απαραίτητα εφόδια για να βοηθήσουν την πόλη και την χώρα μας για ένα καλύτερο μέλλον

 


Επειδή το τελευταίο διάστημα γίνεται πολύς λόγος για τα πτυχία,  να και κάποιοι που μόλις τα πήραν από την ΑΣΟΕΕ! 

Έτσι τα δύο τέκνα του συνδημότη μας και ενεργού πολίτη χωρίς εισαγωγικά Γιώργου Μπενά τον γέμισαν ως γονιό υπερηφάνεια αφού μόλις αποφοίτησαν. 

Έτσι η Ζωή Μπενά μόλις απέκτησε το πτυχίο της από το τμήμα Πληροφορικής  της ΑΣΟΕΕ (Ανώτατη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών) και ο Μάριος Μπενάς από το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης της ΑΣΟΕΕ. 

Και βέβαια ευτυχώς για τον υπερήφανο πατέρα Γιώργο Μπενά δεν ξέχασε την περήφανη μητέρα και σύζυγό του  αφού για εμάς όλα ξεκινούν και τελειώνουν με την δική της φροντίδα και επιμέλεια. 

Έβαλε λοιπόν και την παρακάτω φωτογραφία μάνας και κόρης. Η Σταυρούλα Μπενά η ψυχή της οικογένειας. 


Δυστυχώς για εμάς η ανάρτηση του φίλου μας,  θύμισε την δική μας ατυχία και τον ξαφνικό χαμό της μητέρας μου , που δεν πρόλαβε να με δει να τελειώνω την ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας αλλά ούτε και την μετέπειτα πορεία μου στον χώρο που αφελώς κάποιοι τόσο ξεδιάντροπα αμφισβητούν. 

Να ευχηθούμε λοιπόν στα  δύο νέα  παιδιά καλή σταδιοδρομία και στους χαρούμενους γονείς να τα δουν όπως ακριβώς θέλουν αυτά ! και σε κάθε περίπτωση ευτυχισμένα. 

Γιατί δυστυχώς σε αυτή την ζωή κάποιοι δεν είναι ευτυχισμένοι εάν δεν ακολουθήσουν αυτό που αγαπούν. Βέβαια η αγάπη δεν είναι πάντα καλός σύμβουλος σε μια κοινωνία που έχει χάσει προ πολλού τις Αξίες της , αλλά εμείς επιμένουμε πως οι νέες και οι νέοι μας πρέπει να ακολουθούν ό,τι τους λέει η καρδιά τους και τα όνειρά τους. 

Γιατί οι άνθρωποι "πεθαίνουν" όταν πάψουν να ονειρεύονται! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: