ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο η πόλη μας μέσα στη ΒΡΩΜΙΑ

Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο η πόλη μας μέσα στη ΒΡΩΜΙΑ



Παρά τις προσπάθειες των υπαλλήλων καθαριότητας του δήμου μας η εικόνα και αυτό το Σαββατοκύριακο παραμένει η ίδια και είναι  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. 

Και φυσικά είναι μια πραγματικότητα που βιώνουν οι δημότες μας επειδή λόγω του καλού καιρού έχουν βγει έξω για να απολαύσουν την ηλιόλουστη μέρα , να  περπατήσουν ,να  κάνουν την γυμναστική τους και να ξεχάσουν τα πολλά και συσσωρευμένα προβλήματά τους. 



Παρά τις υπερωρίες λοιπόν των εργαζομένων , το έκτακτο προσωπικό που βέβαια δεν ανεβαίνει πάνω σε απορριματοφόρα άρα ουδεμία σχέση έχει με την αποκομιδή τους,  οι παλιοί  κάδοι που παραμένουν στα κακά τους χάλια και χρειάζονται άμεσα ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,  ζέχνουν. 



Το θέμα της καθαριότητας είναι ένα θέμα που έχει συζητηθεί άπειρες φορές στο δημοτικό συμβούλιο και τα ευχολόγια των διοικούντων η ΠΟΛΗ βρωμάει από άκρη σε άκρη. 

Γιατί αρκετοί υπάλληλοι νέοι και δεξιοί δεν γνωρίζουν καν τον ακριβή αριθμό των  μισθοδοτούμενων υπαλλήλων που εργάζονται στον  τομέα καθαριότητας και θεωρούν όπως και οι δημοτικοί μας σύμβουλοι πως ο αριθμός είναι μικρός και δεν επαρκεί. 

Θεωρούν δηλαδή πως πρέπει να έχουμε 500 υπαλλήλους καθαριότητας για να δουλεύουν οι 250 και τότε να δούμε επιτέλους μια πιο καθαρή πόλη. Όμως όπως θα καταλάβουν καλά όλες και όλοι στα τέλη του Σεπτεμβρίου ο αριθμός αυτός δεν μπορεί να επιτευχθεί , από καμία κυβέρνηση αλλά και όταν οι υπάλληλοι ήταν περισσότεροι εμείς ΚΑΘΑΡΗ πόλη έτσι όπως την θέλουμε δεν υπήρχε. 

Με δεδομένο λοιπόν πως τα 10 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο που δίνουμε στον τομέα της καθαριότητας κάθε χρόνο είναι υπερβολικά πολλά για ένα χρεοκοπημένο κράτος η ΜΟΝΗ λύση που πραγματικά υπάρχει είναι η ιδιωτικοποίηση της δομής. 

Αλλιώς θα βλέπουμε και θα ξαναβλέπουμε γεμάτους κάδους, πεταμένες μάσκες , αποτσίγαρα και κάθε λογής σκουπίδι αφού φυσικά και μέχρι να φτιάξουμε οικολογική συνείδηση ( εάν ποτέ φτιάξουμε ) δεν μπορούμε να ποντάρουμε στην ατομική ευθύνη του καθενός. 

Πόνταρε η κυβέρνηση με το άνοιγμα και θα κάνουν ΜΑΥΡΟ ΠΑΣΧΑ και οι διοικούντες και εμείς που άλλωστε όλο και περισσότερο χαλαρώνουμε θεωρώντας πως θα μας "σώσει" ένα ΕΣΥ που την ώρα που άλλα κράτη θα έχουν ολοκληρώσει το 70% των εμβολιασμών τους μέχρι τον Μάιο τα κράτη αυτά θα είναι πάνω από 5 εμείς θα είμαστε στο 5% -10% στην καλύτερη των περιπτώσεων. 


Ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας για το θέμα που μας έστειλαν με συγκεκριμένες οδούς που τα απορριμματοφόρα δεν περνάνε και τις πέντε ημέρες της εβδομάδας κάτι που θα ερευνήσουμε και φυσικά τα οχήματα άλλων δήμων που βλέπετε στην πόλη μας ορθώς τα βλέπετε και συνδράμουν αφού τα δικά μας που είχαν αγοραστεί επί διοίκησης Γιάννη Αναγνώστου "αγνοούνται" ακόμη και  σήμερα και η προηγούμενη διοίκηση του τέως δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου ουδέποτε απάντησε για τα οχήματα και τις πινακίδες που έδωσε στην ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ο πρώην δήμαρχός μας Γιάννης Αναγνώστου. 



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: