ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Το ψεύδος ουδέποτε ζει να γεράσει - Σοφοκλής

Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Το ψεύδος ουδέποτε ζει να γεράσει - Σοφοκλής

 


Μετά το δημοψήφισμα του 2015 το ψεύδος των "ψεκασμένων" που αναζητούσαν σχίσιμο μνημονίων και να γίνουν όλα όπως πριν κατέρρευσε. 

Όμως ακόμη και σήμερα 6 χρόνια μετά πολλοί "ψεκασμένοι" επαναφέρουν συχνά - πυκνά στο δημόσιο διάλογο τις αυταπάτες τους για ανεξάρτητη Ελλάδα για μεγάλο κράτος που θα το συντηρούμε όλες και όλοι εμείς και ετοιμάζονται να ξεχυθούν πάλι στις πλατείες της αγανάκτησης με επιχείρημά τους το δράμα που ζούμε αλλά μην έχοντας ενναλακτική και εφαρμόσιμη λύση. 

Το να λες ψέματα προφανώς και είναι κάτι που σε κάνει αρεστό αλλά έχει κοντά ποδάρια. Το ζήσαμε και στην πόλη μας με τις ανόητες διεκδικήσεις μιας δημόσιας τάχα περιουσίας που όταν έγινε δημόσια κατέληξε ως ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ και πάλι στους δανειστές μας για 99 έτη! 

Έως τότε κομμάτι της θα έχει εκποιηθεί και άλλοι ιδιώτες θα πάρουν όσα ανήκαν σε έναν ιδιώτη αλλά κάποιοι κατσαπλιάδες θέλησαν να του αφαιρέσουν για να ζήσουν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα. 

Οι άδικοι αυτοί άνθρωποι που πήραν την περιουσία ενός ιδιώτη δεν υπάρχει περίπτωση να σε "σώσουν" παρά μόνο να σε οδηγήσουν σε πλήρη καταστροφή όσο τους δίνεις την δύναμη και έχουν θέσεις ευθύνης. 

Η ομερτά έσπασε με την δική μας διαδικτυακή παρουσία και όλο και περισσότεροι κατανοούν πως οι "αγώνες" για την δημόσια περιουσία έγιναν από ιδεοληπτικούς που ακόμα και σήμερα επιζητούν την καταστροφή του ιδιώτη στο όνομα δήθεν μιας "αλληλεγγύης" που βέβαια δεν αφορά τους μικρομεσαίους ούτε καν τους φτωχούς. 

Γιατί το αποτέλεσμα του να μην λειτουργεί η χώρα μας ως δυτικό κράτος αλλά ως Σοβιετία στο τέλος θα ισοπεδώσει και όσους τα "κατάφεραν" μετά από 10 χρόνια μνημόνια όπου εξαιτίας της ασκούμενης πολιτικής η χώρα μας χρεοκόπησε. 

Ο ιστορικός του μέλλοντος προφανώς και δεν θα έχει σε περίοπτη θέση κανένα από αυτά τα σκουπίδια όπως δεν έχει και όσους την περίοδο 1946-1949 πολέμησαν για να μας κάνουν ένα ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟ κράτος αφού ως γνωστόν η Ιστορία γράφεται από τους ΝΙΚΗΤΕΣ. 

Και είναι αδύνατον να νικήσει το ΣΚΟΤΑΔΙ το ΦΩΣ ή το ΨΕΜΑ την ΑΛΗΘΕΙΑ. Σε μερικές μέρες από σήμερα η εμμονή κάποιων πολιτικών θα οδηγήσει ενώπιων της Δικαιοσύνης όσους έκαψαν την Marfin. 

Τα ονόματα των δραστών δεν θα είναι άγνωστα και οι αντιδράσεις αναμένονται μεγάλες. Η χρήση οπτικοακουστικού υλικού θα διχάσει το δικαστήριο και την κοινωνία αφού ελάχιστοι νιώθουν τόσο καθαροί έτσι ώστε να παλεύουν για την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και την παρακολούθηση όλων μας στο όνομα της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ασφάλειας που δεν μπορεί προφανώς και να βασίζεται σε μαρτυρίες διεφθαρμένων ενστόλων ή "επαγγελματιών μπαχαλάκηδων". 

Η χρήση κάμερας στις στολές των αστυνομικών που δοκιμάζεται πιλοτικά σε ομάδες όπως η ΟΠΚΕ ήδη έχει προσκρούσει στα συμφέροντα εκείνα που λατρεύουν την ΑΝΟΜΙΑ του χθες και στα σώματα ασφαλείας. 

Ο μόνος λόγος που το ιστολόγιό μας στηρίζει παρόλα τα λάθη του τον νυν υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοϊδη είναι το γεγονός πως δεν τον συμπαθούν οι ένστολοι αξιωματικοί της ΓΑΔΑ που αναμένουν άλλον που μάλλον δεν θα τους "κάτσει". 

Επειδή φυσικά και στο παρελθόν υπήρχαν οι δυνατότητες να "παγιδευτεί" η ΕΛ.ΑΣ και να οδηγήσει τους ενόχους στη Δικαιοσύνη σε ένα σωρό αδικήματα μάλλον και πολλοί θα εκπλαγούν από τις εξελίξεις. 

Κάποιοι που δεν θα ακούσουν για πρώτη φορά τα ονόματα των φερόμενων ως δραστών θα αναρωτηθούν δικαίως το ποιος κυβερνάει αυτόν τον Τόπο! 

Άλλωστε για τους ενστόλους και μόνο η πρόσφατη διάψευση της φρουράς που είχαν παραχωρήσει στον Μένιο Φουρθιώτη αποδεικνύει πως έχουν πλακωθεί με την ΑΛΗΘΕΙΑ στα δελτία τύπου που εκδίδουν και κυρίως στις ΕΔΕ που διαχρονικά πραγματοποιούν. 

Δεν πιστεύουμε πως η ελληνική κυβέρνηση έχει αντιληφθεί ακόμη πως δεν έχει περιθώρια συγκάλυψης και απορούμε αλήθεια τι θεωρούν πως θα πετύχουν με το επικοινωνιακό τρυκ της προσφυγής για την υπόθεση του Μένιου Φουρθιώτη στην Δικαιοσύνη. 

Ίσως να φαντάζονται πως θα ξελασπώσουν στο αδιέξοδο που η δική τους εμμονή στο να μην καθαρίσουν την ΕΛ.ΑΣ τους έχει οδηγήσει. Σε κάθε περίπτωση το ψεύδος ουδέποτε ζει για να γεράσει ακόμα και εάν στο μεσοδιάστημα "εξαφανίσουν" όσους πριν απευθυνθούν στις διεφθαρμένες ελληνικές αρχές μίλησαν στις ξένες με τις οποίες η χώρα μας και στην περίπτωση της Marfin δεν ήθελε εμπλοκή τους. 

Και βέβαια έχουν αποδείξει και στο παρελθόν πως μπορούν να βγάλουν αναξιόπιστα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από περαστικούς αλλά είναι πολύ δύσκολο να βγάλουν αναξιόπιστους όσους συμμετείχαν σε εγκλήματα που μένουν ακόμα ατιμώρητα. 

Καλή τύχη τους ευχόμαστε ολόψυχα και βέβαια αυτή η κακή τους τύχη θα τους οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις και τότε θα φανεί ποιοι και γιατί δεν ήθελαν ενόχους στο έγκλημα της Marfin ή ποιοι ενοχλήθηκαν όταν κάποιοι δημοσιογράφοι έβγαλαν προς τα έξω ό,τι έβλεπε όλη η κοινωνία. 

Πως φυσικά και ο Μένιος Φουρθιώτης εκτός από ένας φιλόδοξος νέος δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ακόμα έναν μπροστινό ενός επιχειρηματία που πολλάκις φορές έχει απασχολήσει αρνητικά και στο παρελθόν τα ΜΜΕ και τώρα στα "τελευταία" του κάποιοι τον θέλουν εντός φυλακής εκεί που ήταν και ο φυσικός του χώρος εάν η Ελληνική Δικαιοσύνη λειτουργούσε και είχε περισσότερους "Παναθηναϊκάκηδες" για να παίρνουν αποφάσεις που θα την τιμούσαν και δεν θα την εξέθεταν. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: