ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η τοπική της ΝΔ στην Ηλιούπολη προφανώς και στηρίζει τις επιλογές της κυβέρνησης σε όλα τα θέματα που αφορούν την πόλη μας

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Η τοπική της ΝΔ στην Ηλιούπολη προφανώς και στηρίζει τις επιλογές της κυβέρνησης σε όλα τα θέματα που αφορούν την πόλη μας


Δεν ξέρουμε ποιος θα πάρει στα σοβαρά την άδικη κριτική που εξαπέλυσε το site ilioupolinews.gr στην ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης επειδή δεν λαϊκίζει όπως κάνουν οι Συριζαίοι της πόλης και οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις που είναι η "ουρά" της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης μέσα στα δημοτικά συμβούλια αλλά εμείς μπαίνουμε στη διαδικασία να απαντήσουμε στις αιτιάσεις τους. 

Και φυσικά ο τωρινός πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Στάθης Ευσταθόπουλος δεν ήταν ποτέ υπέρ της αυτοπροβολής , για να βγάζει ανούσια δελτία τύπου με τα οποία αντιπολιτεύονται οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης μας την νυν διοίκηση. Δεν είναι αυτός άλλωστε ο θεσμικός του ρόλος. Ας ανατρέξουν στο τι συμβαίνει στη ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Αλίμου, ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Γλυφάδας ή και Ζωγράφου όπου ο πρώην πρόεδρος της είναι σήμερα Αντιδήμαρχος για να δουν πως και εκεί πιο ενεργοί φασίστες είναι αυτοί της ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ . Οι Μαδούροι που ετοιμάζονται να σχίσουν και πάλι τα μνημόνια μαζί με τους τζάμπα μάγκες που ετοιμάζονται να ανέβουν στον Υμηττό σε ένα χιλιοπαιγμένο show που δεν κόβει πλέον εισιτήρια όπως τις δεκαετίες του 1980 και του 1990! 

Η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης  και ο πρόεδρος της μίλησαν και μιλάνε όταν πρέπει , και βέβαια δεν συγχρωτίζονται με τους κομμουνιστές ή τους "ψεκασμένους" της πόλης μας. Όποιος διαφωνεί με βασικές επιλογές του κόμματος της ΝΔ για την πόλη μας δεν το παίζει Αραμπατζής ή Ευσταθίου που ζητάνε 20 χρόνια μετά να φύγει  το ΚΥΤ από τον Υμηττό,  την ώρα που το νέο προεδρικό διάταγμα που φέρνει η κυβέρνηση της ΝΔ το ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ και το αναβαθμίζει σε 400αρι! 

Δηλαδή τι περίμενε το ilioupilinews.gr από την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης να βγει στο "αντάρτικο" ή να υιοθετεί τις "ψεκασμένες" αντιλήψεις περί κινδύνου της υγείας των δημοτών μας από το ΚΥΤ όπως κάνουν κάποιοι "ψεκασμένοι"  που φιλοξενεί ο κ. Αραμπατζής στο site του; 

Οι θέσεις του site ilioupolinews.gr κατά της παρουσίας του ΚΥΤ στον Υμηττό το κατατάσσουν μαζί με τα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ σε όσους θέλουν να αφήσουν την πόλη μας και χωρίς ρεύμα,  αφού εφαρμόσιμη  ενναλακτική δεν ΥΠΑΡΧΕΙ,  έχουν περάσει τόσες κυβερνήσεις και καμία δεν το απομάκρυνε. 

Επομένως τι αναμένουν να τους πει η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ για θέματα που είναι ξεκάθαρο πως όποιος διαφωνεί δεν ανήκει στο χώρο της ΝΔ. Να τους πει πως έχουν περάσει πέντε κυβερνήσεις της ΝΔ και άφησαν το ΚΥΤ στον Υμηττό γιατί εκεί πρέπει να μείνει; 

Οι επικεφαλής των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων της πόλης μας προτίμησαν σε ένα θέμα σοβαρό όπως το θέμα του ΚΥΤ  αλλά και του νεκροταφείου στον Υμηττό να γίνουν ουρά της Λαϊκής Συσπείρωσης μέσα στα δημοτικά συμβούλια . Ας μην θέλουν να εμπλέξουν στον ΚΑΤΗΦΟΡΟ τους την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και τον πρόεδρό της κ . Ευσταθόπουλο για θέματα που είναι σαφής η θέση που υποχρεούται να έχει όποιος είναι μέλος της ΝΔ αλλά και απλός ψηφοφόρος της. Όποιος θέλει απομάκρυνση του ΚΥΤ στον Υμηττό ας ψηφίσει Κουτσούμπα γιατί και με ΣΥΡΙΖΑ το ΚΥΤ και θα παραμείνει όπως παρέμεινε και θα αναβαθμιστεί για να καλύψει τις ανάγκες μας σε ρεύμα. 

Ούτε βέβαια ένα πρόεδρος ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ έχει την πολυτέλεια να ασχολείται με τα σκουπίδια στην πόλη αφού αυτό δεν εξαρτάται από την εκάστοτε διοίκηση , αλλά από την γενική κυβέρνηση που δείχνει τον δρόμο και στον τομέα αυτόν. 

Και ατυχώς για τους κύριους Αραμπατζή και Ευσταθίου ο δρόμος αυτός δεν είναι αυτός του ΔΗΜΟΣΙΟΥ χαρακτήρα της δομής της καθαριότητας και  για τον λόγο αυτό  η κυβέρνηση της ΝΔ με ΝΟΜΟ έχει δώσει την ευχέρεια σε όποιον δήμαρχο το επιθυμεί να ιδιωτικοποιήσει τον τομέα της ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και όχι μόνο. Τους έβαλε ήδη από το παράθυρο και περιμένει κάποιον ΔΕΞΙΟ δήμαρχο να τους βάλει από την πόρτα για να μειωθεί και το κόστος που με τις ΣΔΙΤ αυξάνεται εις βάρος όλων μας! Κάποιοι δήμαρχοι στην επαρχία όπως π.χ ο δήμος Μυκόνου ήδη ενεργούν μόνο με ιδιώτες στον τομέα της καθαριότητας. Τους παλιούς υπαλλήλους τους διατήρησαν χωρίς όμως νέες προσλήψεις για να ενεργούν εκεί που τα σκουπίδια είναι λίγα! Ας αναζητήσουν λεπτομέρειες από τον δεξιό δήμαρχο του νησιού οι εδώ ομοϊδεάτες του κύριοι Ευσταθίου και Αραμπατζής για να τους πει για τα οφέλη της ιδιωτικοποίησης και κυρίως πόσο πιο καθαρή είναι πλέον η πόλη της Μυκόνου. 

Επομένως εάν νομίζουν οι κύριοι Αραμπατζής ή Ευσταθίου πως ο δρόμος αυτός είναι ΛΑΘΟΣ ας μην αναζητήσουν ΔΕΞΙΕΣ ψήφους στις κάλπες του 2023 ή ας κατεβάσουν υποψήφιο της αρεσκείας τους για την θέση του προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ στις εκλογές που έρχονται. 

Άμα ο Γαβριήλ Αραμπατζής ή ο Τάσος Ευσταθίου θεωρούν τους εαυτούς τους δεξιούς ας δουν το πρόγραμμα της ΝΔ του 2019 όπου αναφέρει πως το κόμμα είναι υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων και ας κατανοήσει πως το νέο προεδρικό διάταγμα για τον Υμηττό που θα δώσει μια για πάντα ΤΕΛΟΣ στις αιτιάσεις των "ψεκασμένων" που θεωρούν παράνομο το ΚΥΤ είναι ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ της ΝΔ και θα ψηφιστεί από τους βουλευτές της και ίσως τους βουλευτές ακόμα ενός δεξιού κόμματος που υπάρχει στη Βουλή. Οι δικές μας πληροφορίες λένε πως θα ψηφιστεί και από την Ελληνική Λύση αλλά αυτό μένει να το δούμε και στην πράξη. 

Παράπονα από την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ της πόλης μας έχουμε και εμείς και φυσικά έχουμε επειδή από ό,τι φαίνεται όσοι παραιτήθηκαν παλιότερα για να πέσει η ανίκανη προηγούμενη διοίκηση που απαξίωνε το κόμμα της ΝΔ στην πόλη μας δεν ξερίζωσαν και όσους διαχρονικά υποστήριξαν την παλιά διοίκηση που μάλλον θεωρεί τους δημότες και κυρίως τους ψηφοφόρους μας ιθαγενείς και ψάχνει τρόπους "επαναφοράς".

Και βέβαια ως ΔΕΞΙΟ τοπικό ΜΜΕ χαιρόμαστε που ένα κεντροαριστερό ασχολείται με την κεντροδεξιά αλλά ας γνωρίζει πως η ΝΔ στην πόλη μας πήρε 35% ενώ και οι δύο κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις μαζί μόλις 25% , αφού οι ηγεσίες τους δεν εμπνέουν παρά τους Δριμυλήδες της πόλης και τους Μωραΐτηδες! Θετικά βέβαια γκελ κάνουν και στους ενεργούς φασίστες της πόλης μας που έχουν ταύτιση απόψεων σε μια σειρά θεμάτων με κάποιους που από το βαθύ ΠΑ.ΣΟ.Κ μετακόμισαν στην κακή εκδοχή του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή αυτή των Πολάκηδων!

Έτσι ας μην ανησυχεί ουδείς για τις δράσεις της τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη μας και στις εκλογές του 2023 οι πολλοί θα επιλέξουν τους σοβαρούς και όχι τους κλόουν που τους τάζουν για ακόμα μια φορά φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 

Η ΝΔ μπορεί να χάσει μόνο από τα δεξιά της και έως τώρα δεν διαφαίνεται καμία σοβαρή προσπάθεια στον  χώρο αυτό. Γιατί εάν αναμένουν στο ilioupolinews.gr να δουν εκλεγμένους στην ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ ανθρώπους της ποιότητας της τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ θα αναμένουν δεκαετίες χωρίς αποτέλεσμα. 

Ο καθένας έχει τους εκπροσώπους που του αξίζουν και βέβαια δεν υπάρχει σύγκριση ακόμα και για εμάς που έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη με όσα βλέπουμε να συμβαίνουν στις τοπικές των άλλων κομμάτων. 

Τέλος όποιος δεν του αρέσει η κατάσταση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ και είναι μέλος της μπορεί να κατέβει υποψήφιος για να αλλάξει τα κακώς κείμενα. Αυτό που δεν μπορεί να αλλάξει είναι την ιδεολογία του κόμματος και φυσικά δεν μπορεί να παραμένει σε ένα κόμμα που έχει διακηρύξει σε όλους τους τόνους πως δεν υιοθετεί τις ιδεοληψίες της ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ. 

Τέλος για τους νοσταλγούς της πόλης να θυμίσω πως η ΝΔ έκλεισε τα χουντικά αποβράσματα στη φυλακή και εδώ κάποια άλλα χωρίς αιδώ τα τιμούν και στάζουν μέλι κάθε φορά που μιλάνε για τον δοτό δήμαρχο της χούντας στην πόλη μας. 

Έναν καιροσκόπο που δεν είχε φυσικά καμία ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ αφού άρχισε  Επονίτης και έγινε  "ομοτράπεζος" όσων επί 7 χρόνια ξεφτίλισαν και την Πατρίδα και την Θρησκεία και την έννοια της Οικογένειας αφού ο ίδιος ο δικτάτορας Παπαδόπουλος άλλαξε τον Νόμο για να παντρευτεί την ....ερωμένη του διαλύοντας την οικογένειά του. 

Η γραφικότητα των Απριλιανών είναι κάτι που χαρακτηρίζει και όσους χρόνια μετά εξακολουθούν και θεωρούν τα σκουπίδια πατριώτες. 

ΥΓ: Όσοι θεωρούν πως υπάρχει στασιμότητα ας βγουν μπροστά να ζητήσουν την ψήφο των μελών και να αναλάβουν ευθύνες. Και βέβαια δημόσια δυσαρέσκεια από τους δύο επικεφαλής των κεντροδεξιών παρατάξεων εμείς δεν ακούσαμε , ούτε βέβαια από κανέναν από τους εναπομείναντες δημοτικούς συμβούλους των παρατάξεών τους. Ακόμα και ο φερόμενος ως δελφίνος της θέσης του προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Θανάσης Αθανασίου μάλλον έχει πολλές δουλειές και δεν θα είναι καν υποψήφιος κάτι που εμείς προσωπικά επιθυμούμε διακαώς. Γιατί προφανώς και οι θέσεις του στο δημοτικό συμβούλιο για θέματα όπως η καθαριότητα, το ΚΥΤ στον Υμηττό αλλά και το θέμα του νεκροταφείου προφανώς και εμάς με ξένισαν γιατί δεν θεωρούσαμε πως είχε τέτοιες αντιλήψεις και πως το "νέο" που έφερε η συμμετοχή του στα κοινά ήταν ό,τι όσοι αυτοχαρακτηριζόμαστε ως ΔΕΞΙΟΙ δεν συνάδει με τις Αρχές και Αξίες που διαχρονικά υπηρετούμε. Γιατί στο ερώτημα Γαλάζια, κόκκινη ή ροζ Σοβιετία εμείς εμμένουμε και θα δικαιωθούμε στο γκρέμισμά της. Άλλωστε λεφτά δεν υπάρχουν και έστω και εξ ανάγκης σε μερικά χρόνια ό,τι τώρα μας φέρνει σε αντιπαράθεση θα έχει λυθεί από την ίδια την ζωή! Ας αναζητήσουν και την απόφαση του 1996 που έδινε το πράσινο φως για το χτίσιμο του ΚΥΤ στον Υμηττό ή ας ρωτήσουν τους Αριστερούς συνοδοιπόρους τους για το ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι βρέθηκαν τότε στην σωστή πλευρά της Ιστορίας και ποιοι όχι. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: