ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η πλαστή διαπίστευση του Δημήτρη Μωραίτη επί Καραμανλικής ΝΔ στο Υπουργείο Εξωτερικών - Πλαστή και "πέτσινη" και αυτή σαν του κ. Φουρθιώτη ο οποίος τουλάχιστον έχει ένσημα του ΕΔΟΕΑΠ αφού έχει δουλέψει και δουλεύει στον δημοσιογραφικό χώρο

Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Η πλαστή διαπίστευση του Δημήτρη Μωραίτη επί Καραμανλικής ΝΔ στο Υπουργείο Εξωτερικών - Πλαστή και "πέτσινη" και αυτή σαν του κ. Φουρθιώτη ο οποίος τουλάχιστον έχει ένσημα του ΕΔΟΕΑΠ αφού έχει δουλέψει και δουλεύει στον δημοσιογραφικό χώρο



Ο ψεύτης Δημήτρης Μωραίτης , το απολειφάδι της Καραμανλικής περιόδου 2004-2009 το έπαιζε και δημοσιογράφος και διαπιστευμένος ΜΑΛΙΣΤΑ σε υπουργείο , χωρίς να είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ σαν τον κύριο κ. Μένιο Φουρθιώτη! 

Και βέβαια η πλαστή του ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ είναι σε κοινή θέα για να καταλάβετε γιατί ακριβώς λαμόγιο μιλάμε, αφού εμείς εάν και εργαζόμαστε επί 20 συναπτά έτη στο χώρο δεν θελήσαμε να χαλάσουμε την ΟΜΕΡΤΑ της ΕΣΗΕΑ και να διεκδικήσουμε κάτι που πανθομολογουμένως  ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ. 

Μια ΕΣΗΕΑ που όταν "έσκασε" στη δημοσιότητα  η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Μάλαμα- Παπαχρήστου και ακούστηκε από τις ηχογραφήσεις της ΕΥΠ το όνομα μέλους της ΣΙΩΠΗΣΕ , ενώ σήμερα κάνει πως πέφτει από τα σύννεφα για την δολοφονία ενός ακόμη δημοσιογράφου

Ποτέ δεν άσκησε πειθαρχικό έλεγχο ακόμα και σε δημοσιογράφους που βρέθηκαν στη φυλακή για ατιμωτικά αδικήματα,  ενώ άλλους τους έχει διαγράψει από τα κιτάπια της επειδή  ασκούν ερευνητική δημοσιογραφία και δεν κάνουν δημόσιες σχέσεις , ούτε διαπλέκονται με την εκάστοτε Εξουσία. 

Ο κος Μωραίτης βέβαια που δεν δηλώνει πλέον μετά το "ξεγύμνωμά" του από εμάς  δημοσιογράφος , αφού άλλωστε δεν ξέρει να γράψει δύο σειρές κείμενο , είχε την παραπάνω  κάρτα και την επιδείκνυε κάνοντας "δουλειές" , γνωριμίες και όσα θα ειπωθούν αργότερα χωρίς βέβαια να έχει περάσει ούτε από έξω από ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ. 

Αυτό λοιπόν το αισχρό λαμόγιο που κατηγορεί  ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ εμάς,  ας εξηγήσει για ποιο λόγο είχε στην κατοχή του αυτή την "δημοσιογραφική ταυτότητα" , ποιον έγλυψε ή του έκανε παρέα για να του την ΔΩΣΕΙ, και βέβαια ας παραδεχτεί πως ο τρόπος απόκτησής της δεν ήταν ΝΟΜΙΜΟΣ άρα εάν έχει εκδοθεί από οιαδήποτε αρχή είναι παράτυπη εάν την έφτιαξε ο ίδιος ως άλλος Φουρθιώτης είναι ΠΛΑΣΤΗ. 

Από το αρχείο που κρατάνε στο Υπουργείο Εξωτερικών μας ενημέρωσαν πως δεν έχουν στους διαπιστευμένους το όνομά του,  και μας υποσχέθηκαν πως θα κινήσουν όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες. 

Ας πάρει και τηλέφωνο η Κούλα ή η Δημητρούλα  ή ας βάλει τον ΦΑΣΙΣΤΑ σκουπιδιάρη  να πάρει στην ΕΣΗΕΑ για να μάθει πως ΟΥΔΕΙΣ μπορεί να διαπιστευτεί σε υπουργείο εάν δεν είναι μέλος της ΕΝΩΣΗΣ (ΕΣΗΕΑ),  ή εάν δεν έχει ένσημα ΕΔΟΕΑΠ που ο κ. Μένιος Φουρθιώτης είχε , και κολλάει ακόμα όπως φάνηκε και από την απάντηση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη , προς  το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ. 

Τώρα γιατί κάποιος που έχει ένσημα ΕΔΟΕΑΠ δεν είναι και μέλος της Ένωσης, και πόσα χρόνια πρέπει να έχει,  για να γίνει μέλος της ΕΣΗΕΑ είναι γνωστά σε όλους τους δημοσιογράφους και έχουν γίνει διαχρονικά πολλές "εκπτώσεις" αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. 

Θα επανέλθουμε και για την "επιχειρηματικότητα" του κατά φαντασίαν υποψήφιου δημάρχου της πόλης μας κ. Δημήτρη Μωραίτη αφού εμείς δεν ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ τίποτα και σε ΚΑΝΕΝΑΝ. 

Καλούμε τέλος την ΕΣΗΕΑ να απαντήσει στον σκουπιδιάρη - φασίστα Στάθη Γαυγιωτάκη με τον οποίο είχε επικοινωνία μέσω mail πως η ΕΝΩΣΗ δεν γνώριζε πως ήταν ΦΑΣΙΣΤΑΣ και για αυτό του απάντησε στις αιτιάσεις του. Να του εξηγήσει ακόμα πως υπάρχουν χιλιάδες δημοσιογράφοι που εργάζονται και πιστεύουν στον ιδιωτικό τομέα και δεν είναι κρατιστές όπως ο ίδιος. Τέλος ας του πουν πως  διαχρονικά η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει τον ΜΑΥΡΟ φασισμό που διαφημίζει στο προφίλ του στο facebook ,  ο συμβασιούχος  υπάλληλος καθαριότητας του δήμου μας. 

Δύο κατάπτυστες αναρτήσεις του φασίστα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗ με τις οποίες βέβαια συμφωνούν και για αυτό ΣΙΩΠΟΥΝ και μένουν απαθείς χιλιάδες συνδημότες μας και κυρίως όσοι έχουν θέσεις ευθύνης και  έχουν εκλεγεί για να υπηρετούν την Αστική μας Δημοκρατία και όχι τις τσέπες τους. Άρα σε τέτοιες αναρτήσεις αντιδράμε ΔΗΜΟΣΙΑ στεναχωρώντας και μέρος των δικών μας ψηφοφόρων. Ραντεβού το 2023 και με αυτούς άλλωστε πολλοί υποψήφιοι του 2019 δεν θα τολμήσουν να ξανακατέβουν! 


Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: