ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Εννέα χρόνια ήταν δήμαρχος ο Βασίλης Βαλασόπουλος τι έκανε για το "παράνομο" ΚΥΤ στον Υμηττό ;

Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Εννέα χρόνια ήταν δήμαρχος ο Βασίλης Βαλασόπουλος τι έκανε για το "παράνομο" ΚΥΤ στον Υμηττό ;


Πρέπει να είσαι τελείως αφελής για να θεωρείς πως μπορείς να κάνεις αντιπολίτευση στην νυν διοίκηση του δήμου θέτοντας θέμα νομιμότητας για το ΚΥΤ του Υμηττού στον πρωθυπουργό της χώρας που επισκέφτηκε την πόλη μας για συγκεκριμένο λόγο. 

Έτσι μάλλον ατυχής είναι η αναφορά αυτή του τέως δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου που προφανώς και επί δημαρχίας του δεν τον είδαμε να κάνει το οτιδήποτε για το "παράνομο" ΚΥΤ στον Υμηττό. 

Και βέβαια τα εισαγωγικά για εμάς έχουν ουσία γιατί δεν μπορείς να θες να λέγεσαι πολιτικός να έχεις στηρίξει όλα τα αναγκαία μνημόνια και να θεωρείς λογικό πως το κράτος θα έβαζε σε δεύτερη μοίρα το κοινό καλό για να κάνει το χατίρι σε μια σύνθεση δικαστηρίου που έβγαλε μία απόφαση αδιαφορώντας πλήρως για τις συνέπειές της , αφού πρακτικά αυτή δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Με την λογική πως δεν θα μπορούσε να εφαρμοστεί και καμία απόφαση που θα έβγαζε τα μνημόνια παράνομα και καταχρηστικά αφού άλλη ενναλακτική δεν είχες ως κράτος πλην της άτακτης χρεοκοπίας που θα σε έκανε μια "ωραία" Βενεζουέλα! Τα λεφτά τους οι δικαστικοί μια χαρά τα προστάτευσαν τα δικά μας πετσόκοψαν για όσους θεωρούν πως πρέπει να φτάσουμε σε χούντα δικαστών. Άλλωστε από το 1967 έως σήμερα ελάχιστα άλλαξαν στην Ελληνική Δικαιοσύνη που δεν ξεχνάει να εκθέτει την χώρα διεθνώς με τις αποφάσεις της. Το ό,τι άλλωστε είχαμε Τουλουπάκη , Θάνου κ.ο.κ σε ανώτατα δικαστικά αξιώματα μας δείχνει τι είμαστε σε ό,τι αφορά την απονομή Δικαιοσύνης στη χώρα μας. 

Από την άλλη είναι τεράστια υποκρισία του κ. Βαλασόπουλου να μιλάει για παράνομο ΚΥΤ την ώρα που το γκαράζ του δήμου και το Σώμα Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων είναι επίσης σύμφωνα με την δική του λογική παράνομα ,όπως επίσης  και το περιβαλλοντολογικό κέντρο που έχτισε ο δήμος μας και εγκαινίασε ο ίδιος ως δήμαρχος  δίπλα από τον Προφήτη Ηλία. 

Για την Αστική Σήραγγα της πόλης προφανώς και ο τέως δήμαρχος  είναι της λογικής Γιώργου Παπανδρέου πως λεφτά υπάρχουν και θεωρεί πως μπορεί ουδείς να πιστέψει πως ότι δεν κατάφερε ο ίδιος επί 9 χρόνια θα πρέπει να το κάνει το πνευματικό του τέκνο σε μόλις  δύο!

Λες και θα χρηματοδοτούσε κανείς ένα έργο αναγκαίο για την πόλη μας πριν ακόμα ξεκινήσει η Επένδυση στο Ελληνικό που μάλλον θα αναμένουν για πολλά έτη ακόμα όσοι συνέργησαν στο να δοθεί σε ανάδοχη εταιρία ελληνικών  συμφερόντων. 

Οι σπουδές του στην ΕΣΣΔ προφανώς τον έχουν επηρεάσει και δεν κατανοεί πως οι "λαϊκές" δημοκρατίες κατέρρευσαν και πως οι κινητοποιήσεις του παρελθόντος οδήγησαν την πόλη στο να μην έχει σήμερα ΚΑΘΟΛΟΥ δημόσια περιουσία,  επειδή προφανώς και όλοι οι δήμαρχοι προτίμησαν την δικαστική οδό , αναμένοντας μια πολιτική απόφαση που το πιο ΒΡΩΜΙΚΟ και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ κόμμα της Ελλάδος δηλαδή το ΠΑ.ΣΟ.Κ τους την πρόσφερε. Όμως ως ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ τα ακίνητα που άδικα διεκδικούσαν κυρίως οι δήμαρχοι που τιμούν τον Άρη Βελουχιώτη ,  κατέληξαν στην ΕΤΑΔ και ο "σανός" να τραβιόμαστε άλλα 40 χρόνια για να χτίσουν κάποιοι "επαναστάτες" πολιτικές καριέρες δεν πουλάει. 

Ο πρωθυπουργός κος Κυριάκος Μητσοτάκης προφανώς και θα έρθει ξανά στην πόλη μας , και φυσικά το να του αραδιάζεις ένα σωρό προβλήματα της πόλης τα οποία έτσι και αλλιώς γνωρίζει σε μια επίσκεψή του σε καταφύγιο αδέσποτων ζώων , δείχνει ασέβεια προς το αξίωμά του και θεωρούμε και πως δεν θα είχε και κανένα αποτέλεσμα. Εδώ πέρασαν τόσες κυβερνήσεις ΠΑ.ΣΟ.Κ και ΝΔ και το ΚΥΤ παρέμεινε γιατί θεωρεί άραγε ο τέως δήμαρχος πως θα φύγει τώρα που η χώρα μας είναι χρεοκοπημένη και δεν έχει καν τα χρήματα της "ενναλακτικής" που είναι μη εφαρμόσιμη εκτός από πανάκριβη ως λύση;

Και βέβαια το ΚΥΤ χτίστηκε στον Υμηττό επί κυβερνήσεως ΠΑ.ΣΟ.Κ, και δημαρχίας Θεόδωρου Γεωργάκη,  εκτός και εάν ο κύριος Βαλασόπουλος άλλαξε κόμμα και έγινε σύντροφος της κα. Τσατσούλη. Ε τότε θα μπορεί να πηγαίνει μαζί με τις συλλογικότητες πάνω στον Υμηττό και να "εμποδίζει" την αναβάθμισή του εάν δεν έχει γίνει ήδη! Μπορούν επίσης να κάνουν κατάληψη με τους εργαζόμενους του δήμου μας και τα μηχανήματά του αφού άλλωστε δεν μας είναι χρήσιμα για τους σκοπούς που τα αγοράσαμε εκτός και τα πήραμε για να τα συντηρούμε για την ώρα της "επανάστασης" που στην πόλη μας φαίνεται πως λεκτικά έχει ξεκινήσει με μπροστάρηδες ένα ετερόκλητο συμφερτό από λαϊκιστές κάθε απόχρωσης. 

Μια χαρά τα πήγαινε με τον πρώην δήμαρχο Θεόδωρο Γεωργάκη , δεν τον είχαμε ακούσει ποτέ να τον ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ δημόσια που επέτρεψε να γίνει το ΚΥΤ στον Υμηττό που έγινε για τις ανάγκες της πόλης άλλωστε . Εάν δεν το κατάλαβε στα 9 χρόνια δημαρχίας του δεν θα έχει την ευκαιρία να το καταλάβει ακόμα και εάν εκλέγονταν για άλλα τόσα. 

Απογοητευτική παρέμβαση του τέως δημάρχου της πόλης μας που προφανώς και να θέλει δεν μπορεί να διεκδικήσει πλέον με πιθανότητα επιτυχίας την επιστροφή του ως "Μεσσίας" της πόλης. 

Ουδείς μπορεί να μας "σώσει" από το ΚΥΤ , κανείς δεν μπορεί να μας κάνει την δημόσια περιουσία δημοτική για να έχουν κάποιοι να κλέβουν, και το κυριότερο ουδείς μπορεί να προσφέρει ΘΕΤΙΚΑ στην πόλη μας  ακολουθώντας τις αποτυχημένες συνταγές κρατισμού που μας οδήγησαν ΕΔΩ. 

Και βέβαια στο μόνο που συμφωνούμε με τον πολιτικό που θαυμάζει ο τέως δήμαρχος  δηλαδή τον πρώην πρωθυπουργό  Γιώργο Παπανδρέου είναι πως είχε το θάρρος να δηλώσει πως η δημόσια διοίκηση της Ελλάδας είναι διάτρητη από την διαφθορά και για αυτό κάποιοι Βενιζέλοι και λοιποί "σωτήρες" τον "τέλειωσαν" επειδή θεωρούσαν πως όποιος λέει την ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ανθέλληνας! 

Γιατί ο πατριωτισμός για αυτούς δεν έχει και πολλές διαφορές με του Γεώργιου Παπαδόπουλου και  των καραβανάδων που θεώρησαν πως θα έπαιρναν την Πόλη! 

Εμείς  οι Εθνικιστές θεωρούμε πως  Εθνικό πρέπει να είναι το αληθές,  και πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση "ζέχνει" όπως και η πόλη μας,  αφού η Σοβιετία (γαλάζια πλέον ) διατηρείται εις βάρος της κοινωνίας. Ευελπιστούμε πως σύντομα θα αρχίσουν οι ιδιωτικοποιήσεις , και η μείωση του δημόσιου τομέα εκτός και ο πρωθυπουργός βιάζεται να παραδώσει την εξουσία στον συμφερτό που στις κάλπες του 2023 θα στηρίξει και θα ψηφίσει και πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ για να υπογράψει τα επόμενα μνημόνια ή για να σχίσει! για όσους έχουν Αριστερές αυταπάτες, αυτά που σε μερικούς μήνες έρχονται! 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: