ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ρωσόφιλη αηδία από γνωστό site που έχει τσακωθεί με την ΑΛΗΘΕΙΑ από την πρώτη μέρα δημιουργίας του!

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Ρωσόφιλη αηδία από γνωστό site που έχει τσακωθεί με την ΑΛΗΘΕΙΑ από την πρώτη μέρα δημιουργίας του!

 


Δεν θα μπούμε καν στον κόπο να αναφερθούμε στο δίκιο της φίλης και συμμάχου χώρας Ουκρανίας στη διένεξή της με την Ρωσία που αποτελεί απειλή για την παγκόσμια Ειρήνη. 

Ούτε βέβαια θα ανεχθούμε την όποια "ουδετερότητα" της χώρας μας επικαλεστούν όσοι ονειρεύονται Ορθόδοξα Χριστιανικά Τόξα που παραπέμπουν σε Μεσαίωνα! 

Στην νέα εποχή του ψυχρού πολέμου η χώρα μας και η Ε.Ε θα πρέπει να έχουν την σωστή θέση απέναντι σε όσα πρεσβεύει η Δύση. Τις Αξίες της και τον πολιτισμό της απέναντι στην ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής. 

Ας μην έχουν αυταπάτες όσοι ονειρεύονται πως μπορεί να ηττηθεί η Δημοκρατία από όσους δεν αντέχουν τις ατομικές ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα και που φοράνε την προβιά του προβάτου ενώ είναι ΛΥΚΟΙ. 



Κοινός τόπος κάθε δημοκρατικού πολίτη είναι η στήριξη κάθε δυτικού κράτους που απειλείται από όσους δεν κατάλαβαν τίποτα από την ΗΤΤΑ τους το 1989 και θεωρούν πως εν έτει 2021 μπορούν να ανοικοδομήσουν την ΕΣΣΔ και την απόλυτη βαρβαρότητα που αυτή πρέσβευε. 


Το ΝΑΤΟ και οι σύμμαχοί του είναι έτοιμη για ακόμη μια φορά να συντρίψουν όσους ονειρεύονται το χθες και απειλούν το σήμερα ενώ υπονομεύουν το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ αύριο μας. 

Οι εξελίξεις όντως θα είναι απρόβλεπτες για όσους δεν θέλουν να κατανοήσουν πως το ΣΚΟΤΑΔΙ δεν μπορεί να νικήσει το ΦΩΣ. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: