ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ανθυγιεινό επίδομα εξακολουθεί και μοιράζει η τελευταία Σοβιετία της Ε.Ε σε διοικητικούς υπαλλήλους!

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Ανθυγιεινό επίδομα εξακολουθεί και μοιράζει η τελευταία Σοβιετία της Ε.Ε σε διοικητικούς υπαλλήλους!


 Όποιος παρακολούθησε το χθεσινό διαδικτυακό δημοτικό συμβούλιο κατανόησε γιατί η χώρα χρεοκόπησε και θα χρεοκοπήσει και πάλι. 

Η πρόεδρος του ΣΕΔΗ κα. Καραγιαννίδου 

Μαζί με την πρόεδρο του ΣΕΔΗ κα. Καραγιαννίδου προσπαθούσαν οι δημοτικοί μας σύμβουλοι να μας πείσουν πως το Ελεγκτικό Συνέδιο έκανε την βρώμικη δουλειά και δεν άφησε τον νόμο Σκουρλέτη να μοιράσει ανθυγιεινά επιδόματα σε εργαζόμενους που παίζουν κορώνα - γράμματα την υγεία τους σηκώνοντας απλώς ένα τηλέφωνο στα γραφεία του Γκαράζ του δήμου μας που "τυγχάνει" να έχει δίπλα το Σώμα Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο οποίο οι υπάλληλοι της καθαριότητας εναποθέτουν καθημερινά κάποια από τα σκουπίδια που πλημμυρίζουν την πόλη μας. 

Έτσι μάθαμε όλοι πως το επίδομα μπορεί να το πάρει και ένας προϊστάμενος υπηρεσίας σύμφωνα με την "λογική" του νόμου Σκουρλέτη και των δημοτικών μας συμβούλων που θέλησαν κάποιοι να αποφύγουν να ταυτιστούν με τις αριστερές ιδεοληψίες αλλά δεν "τόλμησαν" να πουν ένα μεγάλο ΟΧΙ σε όσους είναι πρόκληση να το λαμβάνουν έστω αυτό των 150 ευρώ όπως μας ξεκαθάρισε η διοίκηση θεωρώντας προφανώς πως είναι λίγο. Και είναι αφού συνήθισαν να διαχειρίζονται και να μην του φτάνουν περί τα 40 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και τις "καλές" εποχές διπλάσια για να μας προσφέρουν υπηρεσίες που συναντάς μόνο σε κράτη- παρίες όπως η Κίνα , η Ρωσία και η Βόρεια Κορέα. 

Και βέβαια είναι τεράστια αδικία να λαμβάνει ένας διοικητικός υπάλληλος επίδομα ανθυγιεινής εργασίας μαζί με έναν υπάλληλο της καθαριότητας που όταν είναι ευσυνείδητος ( γιατί υπάρχουν και αυτοί) ρίχνει τόνους ιδρώτα και ας μην φέρνει αποτέλεσμα αφού κάποιοι άλλοι κοιτάνε πως θα πάρουν επιδόματα επειδή δήθεν κινδυνεύουν. 

Με αυτή την "λογική" είχαμε επίδομα για όσους εργάζονται σε υπολογιστές στο δημόσιο αφού όντως φοράμε γρήγορα γυαλιά όσοι εργαζόμαστε σε έναν υπολογιστή καταπονώντας τα μάτια μας στο να γράφουμε όσα εμείς θεωρούμε είδηση. 

Επειδή με τις ενέργειες που κάνουν στο τέλος δεν θα παίρνει κανείς επίδομα ανθυγιεινής εργασίας τους καλούμε να απαλλαγούν από τις ανθυγιεινές εντός ή εκτός εισαγωγικών εργασίες τους και να τις παραχωρήσουν σε ιδιώτη. 

Μάθαμε και για φύλακες χθες και μάλλον όσες φορές επισκεφτήκαμε το χώρο του Γκαράζ δεν τους είδαμε αφού φανταζόμαστε πως το σύστημα παρακολούθησης του χώρου τους επιτρέπει να αντιλαμβάνονται την παρουσία μας στον χώρο και να κρίνουν πως αυτή δεν απειλεί τον στόλο που φυλάσσουν. 

Μπορεί να μας πέρασαν και για εθελοντές σίτισης αδέσποτων του καταφυγίου που επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός και που πλέον δεν έχει την άθλια μορφή που είχε στην αρχή της δημιουργίας του. 

Επιδόματα ανθυγιεινού επαγγέλματος σε όλους τους υπαλλήλους του δήμου μας είναι Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ γιατί όντως ο συγχρωτισμός με ΦΑΣΙΣΤΕΣ βλάπτει σοβαρά την ΥΓΕΙΑ μας . 

Και βέβαια ο λαλίστατος ΣΕΔΗ καταδικάζει το Ελεγκτικό τις μνημονιακές κυβερνήσεις κ.ο.κ αλλά όχι τους φιλοχουντικούς και άλλους φίλους δικτατόρων υπαλλήλους του δήμου που μας θυμίζουν συχνά -πυκνά τον "πατριωτισμό" των Μεταξά και Γεώργιου Παπαδοπούλου και άλλων "ευπατρίδων" προκαλώντας μας τάσεις για ΕΜΕΤΟ γιατί συγγνώμη αλλά εμείς τόση ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ δεν μπορούμε να ανεχθούμε. 

Πολύ καλή η παρουσία του δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη και στο χθεσινό διαδικτυακό δημοτικό συμβούλιο και βέβαια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δήθεν δημοκρατών που το κουστούμι της δημοκρατίας τους πάει πολύ στενό κάτι που είναι εμφανές στην πλειοψηφία που παρακολουθεί τα δημοτικά μας συμβούλια. 

"Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια" λοιπόν και προσοχή μην μας κάνουν κατάληψη της χώρας τα "πιθήκια" και χαλάσουν το DNA του ΑΙΛΗΝΑ! Άμα βγει δήμαρχος ο κατά φαντασίας υποψήφιος δήμαρχος της πόλης μας θα μοιράζει ανθυγιεινό επίδομα σε όλους τους "ευπατρίδες" δανειζόμενος από την "κακιά" Δύση που δεν έχει αντιληφθεί ή κάνει πως δεν το βλέπει πως ουδεμία σχέση έχουμε με τους προγόνους μας . "Τυχαία" γεννηθήκαμε εδώ και προφανώς ο Πολιτισμός που δημιουργήσαμε και αποτέλεσε την "μαγιά" του σύγχρονου δυτικού πολιτισμού από εμάς εξαφανίσθει επειδή κάποιοι είπαν "εντέλλεσθε" επί δικαίων και αδίκων ! 

"Εντέλλεσθε" λοιπόν για να το χάσουν και όσοι το δικαιούνται αφού ακόμα και οι υπάλληλοι του λογιστηρίου βλέπουν πως οι διευκρινίσεις του Ελεγκτικού δεν επιδέχονται σαχλές αριστερές ερμηνείες ανάλογες με αυτές με τις οποίες ερμηνεύουν την πραγματικότητα! 

Καλή τύχη λοιπόν στους εργαζόμενους που βλέπουν το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας να ευτελίζεται από πολιτικάντηδες παλαιάς κοπής όπως ο κ. Σκουρλέτης και που η φοβική δεξιά εξακολουθεί και διατηρεί έναν ΑΔΙΚΟ νόμο. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: