ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό ....

Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ....


  • Έχουν περάσει σχεδόν δύο μέρες από το επεισοδιακό διαδικτυακό δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης και καμία ανακοίνωση δεν είδαμε από την παράταξη του αποχωρήσαντα κ. Γαβριήλ Αραμπατζή. Σιωπή και από τα τοπικά ΜΜΕ που αναδεικνύουν τις θέσεις της παράταξης "Η πόλη που θέλω" παρόλο που  και η καταγγελία για "στοχοποίηση" προφανώς και δεν θα έπρεπε να τους διαφύγει. Εκτός και τον θεωρούν Μωραίτη , κάτι που εμείς δεν πιστεύουμε ,παρόλο που έχουμε ΔΗΜΟΣΙΑ διαφωνήσει για τον τρόπο που ασκεί αντιπολίτευση. Εμείς που δεν πέφτουμε προφανώς για κανέναν από τα σύννεφα δεν είμαστε από αυτούς που θεωρούν πως πρέπει να υπάρχει μόνο ΜΙΑ άποψη για θέματα που αφορούν την πόλη. Αρκετά έχουμε πληρώσει τις ιδεοληψίες του παρελθόντος με την μία και μοναδική θέση και "αλήθεια", για ένα σωρό σοβαρά θέματα που θα τα βρίσκουμε μονίμως μπροστά μας. 

  • Άκρατος λαϊκισμός τα πανό που έβαλε η δημοτική αρχή και λένε κάτω τα χέρια από την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, αφού μάλλον πρέπει να είσαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ "ψεκασμένος" ή λαϊκιστής χειρίστου είδους για να μην επιτρέπεις στον ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ της ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ  να την αξιοποιήσει προς όφελος της χώρας,  και όχι βέβαια όσων μπήκαν στα κοινά σχεδόν πάμφτωχοι και βγήκαν με περιουσίες. Οι διοικήσεις των ΟΤΑ,  διαχειρίζονται εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο και όσοι θεωρούν πως ζούμε σε κοινωνία αγγέλων προφανώς και δεν κατανόησαν το τελευταίο νομοσχέδιο του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη που ευελπιστεί βάσιμα να περιορίσει την διαφθορά με ελεγκτικούς μηχανισμούς που σύντομα θα βγάλουν στους δρόμους τους αυτοδιοικητικούς παλιάς κοπής. 

  • Αυτός ο ιδιώτης που θα βοηθήσει τον Τομέα Πρασίνου να "περιποιηθεί" το πράσινο πότε θα ανέβει στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ , για να δούμε εάν έχει καν οχήματα και προσωπικό για να το πράξει; 

  • Ψηφιακό κράτος σημαίνει πρωτίστως μείωση του προσωπικού και εμείς δεν βλέπουμε αυτό να συμβαίνει. Μάλλον το "ορφανό του ΠΑ.ΣΟ.Κ" που μας το παρουσιάζουν και ως τεχνοκράτη δεν κατανοεί πως αποτελεί "ξένο σώμα" για τους ψηφοφόρους της ΝΔ , και θεωρεί πως με μερικά πρωτοσέλιδα θα εξασφαλίσει εκλογική πελατεία. 

  • Μια χαρά είναι ο Νίκος Δένδιας για αρχηγός της ΝΔ,  αλλά προφανώς και αυτό δεν μπορεί να συμβεί εάν δεν ηττηθεί σε βουλευτικές εκλογές με την παρούσα ηγεσία το κόμμα. Επομένως ας κάνουν υπομονή ,και κυρίως ας αναλογιστούν οι ψηφοφόροι της ΝΔ,  πως η ενναλακτική στην Εξουσία είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ουδείς θα ήθελε να επανέλθουν σε θέσεις ευθύνης όσοι δεν έχουν ούτε πρόγραμμα αλλά ούτε και σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό και έβλαψαν ως κυβέρνηση τα συμφέροντα της χώρας μας. Όποιος βιάζεται να δει και πάλι την Νοτοπούλου , τον Πολάκη , τον Φίλη κ.ο.κ υπουργούς θα περιμένει αρκετά, αφού οι εποχές άλλαξαν και λιγότεροι πλέον πιστεύουν στα λεφτόδενδρα. 

  • Δεν σκέφτεται , και δεν θα κάνει κανένα νέο κόμμα ο  πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Άλλωστε ακόμα και 15% να έπαιρνε ένα τέτοιο κόμμα , καμία δυνατότητα δεν θα είχε να αλλάξει τον γεωστρατηγικό προσανατολισμό της χώρας μας. Και στις επόμενες εκλογές η ΝΔ θα κυριαρχήσει στον ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ χώρο αφού ο ΦΟΒΟΣ να γυρίσουν οι κατσαπλιάδες θα είναι πιο δυνατός από τις όποιες διαφωνίες υπάρχουν στο εσωτερικό της κεντροδεξιάς παράταξης. Άρα εμείς απαντάμε σε όποιον δεν αρέσει η κα. Πελώνη,  να μας πει ΔΗΜΟΣΙΑ εάν προτιμάει τους αποδεδειγμένα ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ της ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ. Άλλωστε οι εκλογές του 2015 χάθηκαν γιατί όσα έγραφε και έλεγε η κα Πελώνη τα έλεγαν και πολλοί ψηφοφόροι της ΝΔ που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ για να σώσουν τις αργομισθίες τους. 

  • Τον Μάιο που θα είναι τα πάντα ΑΝΟΙΧΤΑ κάποιοι θα διαμαρτύρονται γιατί δεν θα υπάρχουν πελάτες. Για Έλληνες μιλάω ,γιατί από ξένους φέτος θα έχουμε ρεκόρ αφίξεων όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία,  από πολλούς τουρίστες που ήδη κάνουν κρατήσεις για να επισκεφτούν την Ελλάδα. Τώρα εάν θα προκύψει ΜΑΥΡΟ φθινόπωρο, μικρό το κακό αφού ο Έλληνας άλλωστε κοιτάει το σήμερα και δεν τον ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ τι θα γίνει τα επόμενα 10 χρόνια ή εάν θα καταστραφούν 10 γενιές Ελλήνων,  αρκεί ο ίδιος να μην χάσει το αραλίκι του! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: