ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Σταύρος Γεωργάκης : Θα πάρω λάπτοπ με κάμερα στον κ. Αραμπατζή να δούμε εάν κοκκινίζει για αυτά που λέει! - Αποχώρησε ο Γαβριήλ Αραμπατζής από το δημοτικό συμβούλιο

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Σταύρος Γεωργάκης : Θα πάρω λάπτοπ με κάμερα στον κ. Αραμπατζή να δούμε εάν κοκκινίζει για αυτά που λέει! - Αποχώρησε ο Γαβριήλ Αραμπατζής από το δημοτικό συμβούλιο

Ξέσπασε ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Σταύρος Γεωργάκης κατά του λαϊκιστικού τρόπου με τον οποίο  τοποθετήθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" κος Γαβριήλ Αραμπατζής , για το θέμα με την μονοδρόμηση της Αγίας Λαύρας. 

Ο κος Αραμπατζής είπε πως οι δημοτικοί σύμβουλοι με τις βλακείες που λένε στα δημοτικά συμβούλια τον έχουν στοχοποιήσει και έχουν γραφεί απειλητικά συνθήματα έξω από την οικία του από αγνώστους. Συμπλήρωσε πως έχει ενημερώσει και τις αρμόδιες αρχές σχετικά. 

Αντέδρασαν  αμέσως τόσο ο Αντιδήμαρχος Προστασίας Περιβάλλοντος  κ. Κώστας  Καλούδης όπως και ο δήμαρχος κ.  Γιώργος Χατζηδάκης  για την προσβολή προς το πρόσωπο των δημοτικών συμβούλων. 

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Βιδάλης τόνισε πως το σώμα καταδικάζει οιαδήποτε ενέργεια  έχει γίνει εις βάρος του κ. Αραμπατζή ενώ ο δήμαρχος αναρωτήθηκε εάν έχει συμβεί πράγματι αυτό που περιέγραψε ο κος Αραμπατζής και γιατί δεν εξέδωσε δελτίο τύπου για ένα τόσο σοβαρό θέμα. 

Ο κος Αραμπατζής έχει αποχωρήσει από το δημοτικό συμβούλιο , για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε. Θεωρούμε άλλωστε βέβαιο πως η παράταξη "Η πόλη που θέλω" θα εκδώσει σχετικό δελτίο τύπου για όσα συνέβησαν σήμερα στο διαδικτυακό δημοτικό συμβούλιο. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: