ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εννέα πυροβολισμοί με καλάσνικοφ έξω από το σπίτι του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Εννέα πυροβολισμοί με καλάσνικοφ έξω από το σπίτι του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη




Η αστυνομία έχει ήδη σπεύσει στο σημείο



Πυροβολισμούς είχαμε πριν από λίγη ώρα έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είπε ότι είδε από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού έναν πεζό με σκούρα ρούχα και καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του να πυροβολεί προς το σπίτι.

Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα και έσπευσαν δυνάμεις της στο σημείο αλλά ο δράστης είχε ήδη προλάβει να απομακρυνθεί ενώ έχουν ήδη συλλεχθεί 9 (εννέα) κάλυκες πολεμικού όπλου διαμερτήματος 7,62 χιλιοστών.

Οι συγκεκριμένοι κάλυκες προέρχονται από όπλο τύπου "Καλάσνικοφ".

Αμέσως ο συνεργάτης του δημοσιογράφος Γιώργος Σφακιανάκης ανέβασε πόστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αφού από ό,τι φαίνεται μίλαγαν στο τηλέφωνο και άκουσε τους πυροβολισμούς ! Ενώ έσπευσε για να πάει στο σημείο. Δεκάδες ακόλουθοί του στο facebook τον ρωτούσαν για το όνομα του δημοσιογράφου αλλά αυτός για πολύ ώρα δεν έδινε κανένα στοιχείο αφού έτρεχε να πάει στο σπίτι του συνεργάτη του και δεν είχε φαίνεται καμία διάθεση για διαδικτυακές συζητήσεις. 

Να τονίσουμε πως πρόσφατα με απόφαση του υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοίδη είχε αποσυρθεί η αστυνομική δύναμη που φυλούσε τον κ. Φουρθιώτη ενώ το θέμα του έφτασε και στη Βουλή με σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στη κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση. Κόντρα έχει ανακύψει ανάμεσα στον δημοσιογράφο και  την ΕΣΗΕΑ η οποία τον έχει οδηγήσει ενώπιων της Δικαιοσύνης επειδή φέρεται να κατείχε πλαστή της ταυτότητα.   Από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχαμε ενημερωθεί πως ο κος Φουρθιώτης έβγαλε διαπίστευση στο εν λόγω υπουργείο  προσκομίζοντας βεβαίωση του ΕΔΟΕΑΠ. Βεβαίωση που δεν έχει χαρακτηριστεί ως πλαστή αφού ο Μένιος Φουρθιώτης έχει κολλήσει ένσημα στο ταμείο των δημοσιογράφων το θέμα είναι για ποια χρονική περίοδο. 


Στο σημείο έφτασε και η zougla.gr  από  όπου και η παρακάτω φωτογραφία που δείχνει αστυνομικούς να έχουν κλείσει το σημείο και να συλλέγουν στοιχεία για την παράξενη αυτή επίθεση σε έναν έως πρότινος φυλασσόμενο στόχο! Όπως βλέπετε έξω από το σπίτι του παρουσιαστή υπάρχει φυλάκιο για αστυνομικό αφού έως και πριν λίγες ημέρες τύγχανε φύλαξης η οικία του από την ΕΛ.ΑΣ. 


Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να ακούσετε τι δήλωσε στο δημοσιογράφο Σωτήρη Σκουλούδη από το zougla.gr ο Αρχισυντάκτης της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη ,δημοσιογράφος Γιώργος Σφακιανάκης καθώς και πλούσιο ρεπορτάζ από το σημείο. 




Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: