ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Σεφτελής σε Αραμπατζή: Οι πονηριές δεν περνάνε σε εμάς

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Σεφτελής σε Αραμπατζή: Οι πονηριές δεν περνάνε σε εμάς


Γιατί δεν έγινε η πεζοδρόμηση της οδού Αγίας Λαύρας αναρωτήθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κώστας Σεφτελής τον τότε Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αραμπατζή αφού επί δημαρχίας κ. Γιάννη Αναγνώστου είχε βγει η απόφαση για ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ κάτι βέβαια που δεν έγινε και δεν έχει γίνει έως και σήμερα. 

Η απάντηση του κ. Αραμπατζή ήταν πως δεν πρόλαβαν και αναρωτήθηκε γιατί τα επόμενα 9 χρόνια δεν προχώρησαν σε αυτό οι επόμενες διοικήσεις. Η διοίκηση κ.  Βασίλη Βαλασόπουλου συγκεκριμένα αφού όπως καταλάβαμε πεζοδρόμηση δεν θα γίνει παρά μόνο μια ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ για να εξυπηρετηθούν οι σπουδαστές του εκπαιδευτηρίου "Θεομήτωρ" . 

Η δική μας θέση είναι πως η ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ είναι επιβεβλημένη , και όταν θα έρθει μια διοίκηση που θα είναι φιλική προς τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια η πεζοδρόμηση θα είναι μονόδρομος. 

Η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" ζήτησε και η διοίκηση ανταποκρίθηκε πως στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα τεθεί θέμα ασφάλειάς της προσέλευσης των μαθητών στα δημόσια σχολεία της πόλης μας.  

Σωστή η τοποθέτηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσου Ευσταθίου για το θέμα που δεν ακολούθησε τον κ. Αραμπατζή στον δήθεν ανένδοτο του αγώνα υπέρ της δημόσιας Παιδείας που τάχα έρχεται σε δεύτερη μοίρα υπέρ των ιδιωτικών. 

Βασικά εμείς δεν βλέπουμε καμία μεροληψία της διοίκησης υπέρ του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου αλλά αντιληφθήκαμε για ακόμη μια φορά πως οι λογικές κρατισμού μέσα στο δημοτικό συμβούλιο δεν μας εγγυόνται ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας. 

Ο κ. Αραμπατζής επέμεινε στο να μην περάσει η λύση των αλυσίδων θεωρώντας πως δεν είναι αποτρεπτικές και πως παραβιάζονται από ανεύθυνους οδηγούς μηχανών. Αυτό είδε σε αυτοψία που έκανε στο σημείο. 

Με λίγα λόγια βρήκε ακόμα μια πρόφαση για να μην γίνει ΤΙΠΟΤΑ. 

Πάντως ο κος Αραμπατζής συμφωνεί με τις αντιλήψεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης που εμμένει πως γίνονται παρανομίες προς όφελος του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου. Και βέβαια ΚΚΕ και Αραμπατζής βλέπουν πως γίνεται διάκριση ανάμεσα στα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία. Δεν είμαστε τόσο αριστεροί φαίνεται,  για να την βλέπουμε και εμείς .... Και βέβαια το ίδιο αντιδραστικός και ο κος Μανιάτης αφού για αυτόν πρέπει να υπάρχουν μόνο ΔΗΜΟΣΙΑ σχολεία για να βγάζουν και τους επιστήμονες που "ζηλεύει" όλος ο κόσμος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: