ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ελπίζουμε ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης να κερνάει από τα δικά του λεφτά και όχι από τα δικά μας

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Ελπίζουμε ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης να κερνάει από τα δικά του λεφτά και όχι από τα δικά μας



Έκπληκτοι διαβάσαμε σε εθελοντική ομάδα που δέχεται δώρα από φασίστες πως της έκανε το γεύμα ο δήμαρχος της πόλης  μας Γιώργος Χατζηδάκης! 

Για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις  που έπραξαν το ίδιο είναι  αναφαίρετο δικαίωμά τους , άλλωστε ο καθένας μας κάνει τις επιλογές του. 

Επιλογές   οι οποίες βεβαίως δεν μπορούν να κρυφτούν από τα δικά μας μάτια.

Να τονίσουμε για ακόμη μια φορά πως ματαιοπονούν,  εάν νομίζουν πως θα  μας φιμώσουν. 

Το προσπάθησαν ανεπιτυχώς και γνωρίζουν πως δεν θα σταματήσουμε να γράφουμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ που ενοχλούν. 

Αυτό που δεν περιμέναμε βέβαια ήταν πως θεωρεί ένας δήμαρχος πως δεν θα τον εξέθεταν οι μέχρι πρότινος υβριστές του. 






Αυτοί δηλαδή που ανέχεται ως υπαλλήλους του δήμου του ,  και  που γράφουν  δημόσια μέσω των social media πως θα τα τσεπώσει για να μας φέρει πρόσφυγες. 

Τα "πιθήκια" βέβαια κατά τον υπάλληλο του δήμου μας δεν ήρθαν ποτέ,  και ατυχώς για εκείνον οι λίγοι υμνούν ακόμα ΦΑΣΙΣΤΕΣ όπως βλέπετε να πράττει ο ίδιος παρακάτω. 




Αυτό που είναι όμως σίγουρο είναι πως εμείς ως τοπικό ΜΜΕ θα "χαλάσουμε" τις δουλειές όλων γιατί για εμάς όσοι ΣΙΩΠΟΥΝ έχουν διαλέξει ήδη θέση απέναντί μας. 

Σταύρος Μαρίνης 

( ο επί 25 χρόνια δημοσιογράφος του οποίου ο φασίστας Γαυγιωτάκης και πολλοί άλλοι αναζητούν την "βούλα") 

Δυστυχώς δεν μας έχουν "μαρκάρει" οι Ναζί κ. Γαυγιωτάκη μας και δεν ζουν και οι ξεφτιλισμένοι φασίστες που υμνείς σαν τον Ιωάννη Μεταξά και τον Γεώργιο Παπαδόπουλο για να το πράξουν! 

Συνέχισε να υμνείς όσους βρίσκονται στα σκουπίδια της Ιστορίας και "χαιρόμαστε" που σε πληρώνουμε εκτός από το να μας "καθαρίζεις" την πόλη να μας κάνεις και μαθήματα Ιστορίας! 

ΥΓ: Το ερώτημα του ποιος πλήρωσε είναι ρητορικό , και βέβαια πλήρωσε από την τσέπη του ο δήμαρχος  το γεύμα των εθελοντών που έχουν "εθνικές" απόψεις και είναι καλοί "πατριώτες"! Και μη πουν πως δεν ήξεραν για τα ποσταρίσματα του Γαυγιωτάκη έχουμε και άλλα και για πολλούς άλλους υπαλλήλους αλλά θα τα παίζουμε προεκλογικά τότε που θα έχουν και μεγαλύτερη ΑΞΙΑ. 

Γιατί κακά τα ψέματα ως λαός είμαστε ξεχασιάρης! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: