ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η ΕΟΔΠΗ δεν φοβάται τους Δαναούς και δώρα φέροντες! - Ντροπή και αίσχος για το ατόπημά τους

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Η ΕΟΔΠΗ δεν φοβάται τους Δαναούς και δώρα φέροντες! - Ντροπή και αίσχος για το ατόπημά τους

 


Μόνο ντροπή για το Δ.Σ του ΕΟΔΠΗ που δέχεται δώρα από έναν δημοτικό υπάλληλο υμνητή δικτατόρων . 

Και βέβαια επειδή τάχα θα μας πουν πως αγνοούσαν τις ρατσιστικές και φασιστικές αντιλήψεις του ,  ας δουν  και πάλι κάποιες από τις αναρτήσεις του κ. Ευστάθιου Γαυγιωτάκη στο facebook. 




Και βέβαια επειδή εμείς δεν ντρεπόμαστε όπως κάποιοι άλλοι να δηλώνουμε λάτρεις της Αστικής Δημοκρατίας αναδεικνύουμε το θέμα για να ξέρουν όλες και όλοι με ποιους έχουν να κάνουν. Δεν ξέρουμε εάν τα έχει "τσεπώσει" όπως γράφει ο δημοτικός υπάλληλος κος Γαυγιωτάκης , ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης πάντως θα παρακολουθούμε μήπως τα "τσεπώσουν" όσοι δεν θα πρέπει να έχουν καμία οικονομική ενίσχυση από κρατικό χρήμα αφού δεν αποδοκιμάζουν τέτοιες συμπεριφορές.

Και βέβαια και οι χορηγοί τους θα πρέπει να πληροφορηθούν τι δεν τους ενοχλεί για να μην θεωρούν πως πιάνουν και τα χρήματα τους τόπο! 

Πάντως εμείς  "πιθίκια" στην πόλη και δομή προσφύγων & μεταναστών δεν είδαμε,   βλέπουμε όμως πολλούς φασίστες που δεν κατάλαβαν ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης και με τα λεφτά τα δικά μας υμνούν δικτάτορες καταδικασμένους τελεσίδικα από την Ιστορία! 

Και θα συνεχίσουν βεβαίως να το κάνουν αφού είναι "αφελείς" και θεωρούν πως μπορούν να ξαναγράψουν την Ιστορία στα "μέτρα" τους  θεωρώντας μειονέκτημα το να είσαι δημοκράτης και φιλελεύθερος αφού η πόλη όπως έχουμε γράψει πολλάκις φορές γέμισε ΦΑΣΙΣΤΕΣ. 

Εάν αδιαφορήσουμε και πάλι θα το βρούμε στις κάλπες και το "φίδι από την τρύπα" θα βγάλουν και πάλι πολιτικοί πιο μπροστά από την κοινωνία που με γενναίες αποφάσεις κρατάνε την χώρα μας στην σωστή πλευρά της Ιστορίας. Μακριά από όσους δεν αντιλαμβάνονται πως κάπως έτσι το 1967 ήρθαν να μας "σώσουν" τα Απριλιανά αποβράσματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: