ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κορωνοϊός - Θεσσαλονίκη: Έφυγε από τη ζωή 22χρονος ανεμβολίαστος που νοσηλευόταν στο «Παπαγεωργίου»

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Κορωνοϊός - Θεσσαλονίκη: Έφυγε από τη ζωή 22χρονος ανεμβολίαστος που νοσηλευόταν στο «Παπαγεωργίου»



Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ένας 22χρονος που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά της νόσου, ενώ είχε υποκείμενα νοσήματα, καθώς έπασχε από άσθμα και παχυσαρκία.

Ο 22χρονος δεν νοσηλευόταν σε ΜΕΘ διασωληνωμένος αλλά σε απλή κλίνη με μάσκα υψηλής ροής οξυγόνου (high flow oxygen mask).

Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία και κατέληξε χθες από επιπλοκές του κορωνοϊού.


Πέραν αυτού του τραγικού γεγονότος, άλλη μια εφιαλτική εφημερία ολοκληρώθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, με 44 εισαγωγές ασθενών και 10 ύποπτα κρούσματα που ακόμα εξετάζονται.

Ανάμεσα στις εισαγωγές ήταν και ένα βρέφος κάτω του ενός έτους που νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο εκτός κινδύνου. Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται συνολικά 36 ασθενείς διασωληνωμένοι, εκ των οποίων οι 11 εκτός ΜΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 9 ασθενείς έχουν διασωληνωθεί σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και δυο ασθενείς σε απλούς θαλάμους. Σε απλές κλίνες νοσηλεύονται 120 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: