ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  • Το παραμύθι της δημόσιας περιουσίας ανακυκλώνει η αντιπολίτευση και τα φιλικά προς αυτήν τοπικά ΜΜΕ σε μια προσπάθεια να απαξιώσουν την διοίκηση που κινείται στην πεπατημένη συνταγή του κρατισμού στην οποία ατυχώς για εμάς πιστεύει η συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών μας. Έτσι οι όποιες διαφορές τους με την νυν διοίκηση είναι για την καρέκλα επιθυμώντας να προωθηθούν οι ίδιοι σε καρέκλες ευθύνης χωρίς όμως να προτείνουν διαφορετική συνταγή. Έδιωξαν παρασύροντας τους πολλούς  τον κ. Βασίλη Βαλασόπουλο με τις αυταπάτες τους,  και  στήριξαν και στηρίζουν όσων είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τα χάλια της πόλης, Αυτοί δεν είναι  άλλοι από όσους θεωρούν πως πρέπει να βουλιάξουμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ για να εξακολουθήσουν να παίρνουν τον μισθό τους και να φωνασκούν πως είναι λίγοι και χρειάζονται περισσότεροι!  Οι δημότες μας δύο χρόνια μετά τις δημοτικές εκλογές εξακολουθούν και  στηρίζουν την νυν διοίκηση,  αφού κατανοούν πως δεν υπάρχει ενναλακτική διοίκησης που να έχει  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ πρόταση για μια σειρά θεμάτων που μας ταλανίζουν.  Με λύπη διαπιστώνουμε πως και οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης μας υιοθετούν απόψεις που δεν συνάδουν με το φιλελεύθερο κόμμα της ΝΔ και έρχονται σε πλήρη αντίθεση με βασικές επιλογές της κυβερνητικής πολιτικής σε θέματα όπως π.χ το νέο προεδρικό διάταγμα για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού. 


  • Οι αναρτήσεις μας θα παραμείνουν λιγοστές έως και τις αρχές του 2023 αφού πλέον δεν υπάρχει κανένας που να συμμετάσχει σε αυτό εδώ το ιστολόγιο και να έχει διαθέσιμο χρόνο σε 24ωρη βάση ώστε να  παρακολουθεί τα έτσι και αλλιώς "φτωχά" από κάθε άποψη δρώμενα της πόλης μας. 

  • Αντιεμβολιαστές και εμβολιαστές σε μια "μάχη" που συνεχίσουμε να την ζούμε έως και τα μέσα τουλάχιστον του 2022. Ο καθένας έχει χρέος να πάρει ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση και να την διατυπώσει ΔΗΜΟΣΙΑ . Η δική μας θέση είναι σαφής όπως ήταν και όταν οι "αγανακτισμένοι" και άκρως βολεμένοι του συστήματος χόρευαν στις πλατείες. 

  • Δεν υπάρχει χώρος στα δεξιά της ΝΔ για νέους σχηματισμούς πλην των υπαρχόντων κοινοβουλευτικών κομμάτων. Οι επίδοξοι "πατριώτες" εάν πραγματικά θέλουν να βοηθήσουν την χώρα θα μπορούσαν να επιλέξουν από τους υπάρχοντες πολιτικούς σχηματισμούς αντί να αναζητούν "Μεσσίες" 

Δεν υπάρχουν σχόλια: