ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δεν αποτελούν προσωπικά δεδομένα τα ονοματεπώνυμα όσων πληρώνονται από τον δημόσιο τομέα ( Κεντρική Διοίκηση και ΟΤΑ συν τα νομικά πρόσωπα)

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Δεν αποτελούν προσωπικά δεδομένα τα ονοματεπώνυμα όσων πληρώνονται από τον δημόσιο τομέα ( Κεντρική Διοίκηση και ΟΤΑ συν τα νομικά πρόσωπα)

 


Μας έλυσε την απορία ο υπουργός Εσωτερικών και έγκριτος νομικός κος Μάκης Βορίδης σχετικά με το εάν μπορούμε ή όχι να δημοσιοποιούμε στο διαδίκτυο ονόματα όσων εργάζονται σε νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου σε ΟΤΑ. 

Επομένως ο μόνος λόγος που η διοίκηση του δήμου μας δεν δημοσιοποιεί τα ονόματα και τις αμοιβές της είναι για να μην δείτε και μάθετε πως στον ΠΑΟΔΗΛ π.χ έχουν προσλάβει υποψηφίους τους το 2019 καθώς και συγγενικά τους πρόσωπα. 

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα μέσα στα νομοσχέδια που θα φέρει η κυβέρνηση της ΝΔ που κινείται προς της κατεύθυνση της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ θα είναι και η εύκολη πρόσβαση σε ονόματα εργαζομένων στο δημόσιο ενώ θα επεκτείνει το πόθεν έσχες ( έστω στην τυπική του μορφή που ισχύει έως σήμερα) και σε όσους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αποτελούν "μισθοδοτούμενους" από τους φόρους που πληρώνουν όσες και όσοι φορολογούνται στην χώρα μας και δεν έχουν προτιμήσει μέσω "φορολογικών παραδείσων" να μην συμβάλλουν φορολογικά στον κρατικό κορβανά. 

Το επιτελικό κράτος άλλωστε των 95 δισ ευρώ τον χρόνο ( έχει αυξηθεί και αναμένουμε τα καινούργια στοιχεία του Λογιστηρίου του Κράτους για το 2021) οφείλεται κυρίως στον ευρύτερο δημόσιο τομέα δηλαδή στους δήμους και τα ΝΠΔΔ τους που έτσι και αλλιώς προσφέρουν υπηρεσίες μη ανταποδοτικές των δισ. ευρώ που μας στοιχίζουν κάθε χρόνο. 

Στον ΠΑΟΔΗΛ θα συναντήσετε μισθοδοτούμενους ακόμα και εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους πράγμα βέβαια που δεν είναι μεμπτό αλλά για εμάς θα πρέπει να το γνωρίζουν οι δημότες μας για να μην έχουν αυταπάτες. 

Η κύρια αυταπάτη τους είναι πως όσοι ασχολούνται με τα κοινά ανήκουν σε μια "κοινωνία αγγέλων" όπου παλεύουν για το καλό όλων μας! 

Και βέβαια το καλό δεν μπορεί να είναι κοινό , όταν τα παλιά ελλείματα των ΟΤΑ και ενός άκρατου κρατισμού που έφερε στην χώρα μας το σοσιαλιστικό ΠΑ.ΣΟ.Κ οδήγησαν τρεις τουλάχιστον γενιές Ελληνίδων και Ελλήνων να ζουν καταχρεωμένοι με υποθηκευμένη όλη την ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία για 99 χρόνια στην ΕΤΑΔ που έως τώρα δεν είδαμε να αξιοποιεί τα ακίνητα που έχει στην κατοχή της. 

Εκτός και εάν θεωρούν "αξιοποίηση" την ενοικίασή τους έναντι ευτελών τιμημάτων σε ιδιώτες. Το επόμενο διάστημα και σίγουρα πριν το τέλος του 2023 θα αρχίσει και εκεί η πραγματική αξιοποίηση για να έρθει επιτέλους η πολυπόθητη ανάπτυξη που ευαγγελίζονται όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις από την μεταπολίτευση έως και σήμερα. 

Σε κάθε περίπτωση εμάς ως τοπικό ΜΜΕ δεν μας αφορούν τα προσωπικά δεδομένα οιοδήποτε και για τον λόγο αυτό εξάλλου διατηρούμε ηλεκτρονική διεύθυνση που δεν υπόκειται στην δικαιοδοσία του Ελληνικού κράτους μια επιλογή που μας παρέχει την δυνατότητα να αποκαλύπτουμε όλα όσα ΟΛΟΙ οι άλλοι θέλουν να σας αποκρύψουν. 

Υπομονή λοιπόν και κυρίως τεκμηριωμένες ειδήσεις με ονοματεπώνυμο για όσους λογικά και ασχολούνται με το να μας "σώσουν" αλλά προτού το πράξουν αυτό σώζουν τους εαυτούς τους. 

ΥΓ: Η υποκρισία τους είναι τέτοια που ενώ παρουσιάζουν και ορθώς πράττουν τα ονοματεπώνυμα των προμηθευτών που παίρνουν π.χ 2000-3000 ετησίως , αποκρύπτουν αυτά που λαμβάνουν 10.000 έως και 25.000 ευρώ με την δικαιολογία των προσωπικών δεδομένων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: