ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κάποιοι κάνουν συνέδρια δημοτικών παρατάξεων και κάποιοι έχουν μαζέψει γύρω τους ό,τι πιο αντιδημοκρατικό υπάρχει και από τα δύο άκρα - Ξυπνήστε όσο είναι καιρός μην αναμένετε είσοδο στο δημαρχείο με ερπύστριες ή με Οκτωβριανές επαναστάσεις!

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Κάποιοι κάνουν συνέδρια δημοτικών παρατάξεων και κάποιοι έχουν μαζέψει γύρω τους ό,τι πιο αντιδημοκρατικό υπάρχει και από τα δύο άκρα - Ξυπνήστε όσο είναι καιρός μην αναμένετε είσοδο στο δημαρχείο με ερπύστριες ή με Οκτωβριανές επαναστάσεις!


Πολύς κόσμος στο συνέδριο της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" με την παρουσία τους τέως δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου να δίνει το στίγμα για την επόμενη μέρα.

Δικαιωμένος για τα δύο χρόνια αποτυχημένης διαχείρισης των προβλημάτων μας από τους  "αντάρτες" της παράταξής του του διοικούν τον δήμο , δήλωσε παρών και στο πλευρό του νέου επικεφαλής της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κ. Στάθη Ψυρρόπουλου.

Η σημερινή παρουσία των συνδημοτών μας στο συνέδριο αυτό καταδεικνύει την αναγκαιότητα για  συνένωση των κεντροδεξιών παρατάξεων της πόλης μας, εκτός και επιθυμούν να βρεθούν και το 2023 εκτός δεύτερου γύρου. 

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: