ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τρία χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Παρρά τον φίλο ,τον συναγωνιστή ,τον άνθρωπο που αγωνίστηκε με πάθος για τις Ιδέες του

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Τρία χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Παρρά τον φίλο ,τον συναγωνιστή ,τον άνθρωπο που αγωνίστηκε με πάθος για τις Ιδέες του

Στις 30 Νοεμβρίου συμπληρώνονται 3 χρόνια από την αποφράδα μέρα όπου ο φίλος και συναγωνιστής Δημήτρης Παρράς "έφυγε"  για την γειτονιά των Αγγέλων. 

Στο σύντομο πέρασμά του από τον μάταιο για πολλούς τούτο κόσμο άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του κυρίως για τους αγώνες του για την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη την οποία δεν πρόλαβε να δει και πάλι σε θέσεις ευθύνης. 

Όπως όλες και όλοι που δεν κρύβουν τις ΘΕΣΕΙΣ τους και τις απόψεις τους για ό,τι μας απασχολεί είχε ιδεολογικούς φίλους αλλά και εχθρούς αφού δεν ήταν της λογικής ΣΙΩΠΟΥΜΕ για να τα έχουμε καλά με όλους. 

Έτσι και αφού οι Ιδέες του επικράτησαν στην κεντρική πολιτική σκηνή με την ΝΙΚΗ της ΝΔ στις κάλπες του 2019 ίσως όσοι συμπορευθήκαμε μαζί του να του κάναμε ως "δώρο" και την ΕΝΟΤΗΤΑ που επιζητούσε για τις κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας. 

Ως συμμετέχων στην μοναδική κεντροδεξιά διοίκηση του δήμου μας από την μεταπολίτευση έως και σήμερα ( διοίκηση Γιάννη Αναγνώστου) και με δεδομένο πως  οι μικροπολιτικές σκοπιμότητες ανάμεσα στα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης δυστυχώς δεν έχουν εξαλειφθεί ίσως ήρθε η ΩΡΑ οι Νεοδημοκράτες και οι Νεοδημοκράτισσες της πόλης να συστρατευθούν πίσω από ΕΝΑΝ υποψήφιο για δήμαρχο που τα μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης θα επιλέξουν. 

Και βέβαια θεωρώ ώριμες τις συνθήκες αφού άπαντες έχουν κατανοήσει πως χωρίς ΚΟΙΝΗ πορεία θέσεις ευθύνης δεν πρόκειται να έρθουν. 

Από εκεί ΨΗΛΑ που μας βλέπει ο Δημήτρης θα εξοργίζεται ή θα γελάει που κάποιοι εμμένουν στην απλή συμμετοχή κόβοντας από την παράταξη τουλάχιστον την είσοδο στο δεύτερο γύρο των δημοτικών του 2023. 

Προσωπικά δεν με αφορά το πρόσωπο αρκεί να υπηρετεί το πρόγραμμα της ΝΔ που είναι αναρτημένο στο διαδίκτυο για όσους κάνουν πως δεν το γνωρίζουν. 

Γιατί το "αστείο" του να κοντράρουμε ως τοπικά στελέχη βασικές επιλογές της κυβέρνησης της ΝΔ και να επιζητούμε προεκλογικά την ψήφο Νεοδημοκρατών  εμένα προσωπικά με έχει κουράσει. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: