ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παναγιώτης Κόκλας: Σέβονται όλοι οι επαγγελματίες των λαϊκών αγορών τους δημότες;

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Παναγιώτης Κόκλας: Σέβονται όλοι οι επαγγελματίες των λαϊκών αγορών τους δημότες;


Οι Δημότες σέβονται τους επαγγελματίες της λαϊκής αγοράς . Σέβονται όμως όλοι οι επαγγελματίες τους Δημότες ;  Ξαφνικά πετάγεσαι από το κρεβάτι σου νομίζοντας ότι ξηλώνουν τα κάγκελα από το μπαλκόνι σου .
Κοιτάς το ρολόι και η ώρα είναι 05:49. Βγαίνεις έντρομος έξω και βλέπεις ότι τα κάγκελα είναι στην θέση τους αλλά στο δρόμο τραβάνε σίδερα για να στήσουν πάγκους.

Γύρω στις 10:00 το παιδί σου που ήταν στο μπαλκόνι ,ετών 4,έρχεται και σε ρωτάει τι σημαίνουν οι λέξεις γ@....νε και κ@ρ....η που άκουσε από τους κυρίους της λαϊκής . Εσύ τώρα προσπαθείς να του αλλάξεις την κουβέντα και του λες "πάμε στη πυλωτή να παίξουμε ."

Εκεί που παίζει στην πυλωτή έρχεται με χαρά κρατώντας μια σακούλα και σας λέει " κοίτα, κοίτα τι βρήκα ..." Ευτυχώς όμως το παιδί ,για καλή του τύχη, δεν άνοιξε την σακούλα.
Σακούλα στην οποία είχε αφοδεύσει ο έμπορος...

Παίρνεις το παιδί και πας στο σπίτι να πλυθεί. Η ώρα έχει περάσει, είναι 15:00 και σκέφτεσαι να πας να χαλαρώσεις. Εκεί που έχεις "κλείσει" τα μάτια σου ακούς κλαρίνα και φωνές...

Λες "μπα όνειρο είναι και μάλλον είμαι σε πανηγύρι στον θεσσαλικό κάμπο. " Τελικά δεν μπορείς να κοιμηθείς. Σκέφτεσαι να πάρεις το αμάξι σου να πας να αγοράσεις έναν καφέ αλλά το "ξεχνάς" αμέσως γιατί έχεις παρκάρει 14 στενά μακριά από το σπίτι λόγω της λαϊκής... Αυτά και άλλα πολλά γίνονται στην λαϊκή αγορά του Σαββάτου και όχι μόνο...

Οι λαϊκές είναι "ωραίες" για αυτούς που ψωνίζουν αλλά όχι για αυτούς που κατοικούν γύρω από αυτές και βιώνουν τέτοιου είδους καταστάσεις.

Μπράβο στους επαγγελματίες της λαϊκής αγοράς που σέβονται τους Δημότες και τους Δημοτικούς Υπαλλήλους .

Πρέπει να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση και για τους υπόλοιπους ...

Θέλω να πιστεύω ότι μετά από την επικοινωνία που είχα με τον Αντιπρόεδρο των λαϊκών αγορών κάτι θα αλλάξει. Είναι η 3η προσπάθεια..

Παναγιώτης Κόκλας 
Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Ηλιούπολης




Δεν υπάρχουν σχόλια: