ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα διαδικτυακά "φιλαράκια" συνομιλούν και σχεδιάζουν την νέα "λάσπη" που θα πετάξουν αφού για να απαντήσουν στις κατηγορίες μας δεν .....

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Τα διαδικτυακά "φιλαράκια" συνομιλούν και σχεδιάζουν την νέα "λάσπη" που θα πετάξουν αφού για να απαντήσουν στις κατηγορίες μας δεν .....


Συκοφαντεί η "Λάσπη της Ηλιούπολης" έναν Αντιδήμαρχο ( εμάς οκ,  με τέτοιο "ξεγύμνωμα", δεν αναμέναμε και "δάφνες" ) και η αποτυχούσα υποψήφια δημοτική σύμβουλος και ρατσίστρια βγαίνει να πει για ακόμα μια φορά πως θα την "πληρώσει" αυτή! Το να διορθώσει τους φασίστες για τα τερατώδη τους ψέματα δεν το διανοείται αφού ο ένας συμπληρώνει τον άλλο σε μυθοπλασίες! 


Με τόσα ψέματα συνεχίζει εν είδη της άλλης ΨΕΥΤΡΑΣ , "τρομοκρατημένης" κα Τσακογιάννη  να παίζει το "θύμα" . Η δεύτερη θα το παίξει και την "εξαπατημένη" στις 30 Νοεμβρίου,  όπου η Ελληνική Δικαιοσύνη θα βάλει STOP στα ΨΕΜΑΤΑ του συζύγου της. Όχι πως την πίστευε και κανείς,  εκτός από τις "Είμαι Εδώ" για τις οποίες όλες και όλοι έχετε πάρει μία ιδέα για το τι ακριβώς πρεσβεύουν. 

Μάλλον θεωρεί η κατά φαντασίαν νυμφευμένη κ. Μανώλη  μαζί με τον κατά φαντασίαν υποψήφιο δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Δημήτρη Μωραίτη ( το κ. δεν ξέρουμε εάν τον ενοχλεί αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει φύλο στην αστυνομική του ταυτότητα) πως για όλα φταίνε τα "πιθήκια" και όχι οι φαντασίες και τα ψέματά τους. 


Έχει σιγήσει και ο  συμβασιούχος υπάλληλος και ανησυχούμε μην τυχόν και "πέθανε από την δουλειά" και χάσει η πόλη έναν ακόμη φασίστα. 






Για το κατάπτυστο και ψευδές πόνημα της "Λάσπης" τι να πει κανείς,  σε όσους δεν αντιλαμβάνονται πως το να φοράς στρινγκ, και παράλληλα να το παίζεις "Κασιδιάρης" , είναι απλώς γελοίο.

Έριξαν τα ιστολόγιά  τους "Ηλιουπολίτικο Βήμα" και "Εμείς θα τα λέμε" για να γλιτώσουν το κόστος των συκοφαντιών τους  ( από τους Συνεργούς με την Ηλιούπολη) που κινήθηκαν τότε , και θεωρούν εμάς "ευκολότερο" στόχο , την ώρα που οι  αναγνώστες μας έχουν μάθει το ποιόν τους . 

Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει στο Βορρά αλλά εδώ στον Νότο είμαστε ακόμα "συντηρητικοί" για να αποδεχθούμε ρατσιστικές απόψεις από μειονότητες! 

Εκεί μια δεκαετία πριν κάποιοι του "σιναφιού" κάτι πέτυχαν εδώ δυστυχώς είμαστε πολύ "πίσω" κυρίως για όσους κρύβουν αυτό που είναι. 

Τραγωδία με συνέχεια για τους φασίστες της πόλης ,  αφού προφανέστατα και δεν είμαστε εδώ για να σιωπούμε , αλλά για να αποκαλύπτουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ όσο σκληρή και εάν είναι για τον οιοδήποτε

Και επειδή το ταλέντο του κ.  Στασινόπουλου δεν κρύβεται , χαρίζουμε στους φασίστες το τραγούδι του  , για τις χιλιάδες πολυκατοικίες που  φιλοξενούν τους ομοίους  τους και στέκονται ακόμα όρθιες! 

Και βέβαια από τους στίχους τους "μαθαίνουμε" και εμείς ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: