ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η κρητική μαντινάδα του Γιώργου Παπαμώκου προς την διοίκηση του δήμου μας

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Η κρητική μαντινάδα του Γιώργου Παπαμώκου προς την διοίκηση του δήμου μας

 


Δεν ξέρω ποιους μπορεί να ενθουσιάσει η μαντινάδα του συνδημότη μας κ. Γιώργου Παπαμώκου , πάντως εμάς ως τοπικό ΜΜΕ δεν μας λέει απολύτως τίποτα. 

Ποιος τούμπαρε την σκάλα και γιατί χαρακτηρίζεται όπως χαρακτηρίζεται είναι προφανώς ακόμα μια αυταπάτη όσων πιστεύουν στον θετικό ρόλο της κεντροαριστεράς στα κοινά της πόλης. 

Διαχρονικά η κεντροαριστερά της πόλης υιοθετεί όλες τις ξεπερασμένες αντιλήψεις των αριστερών της πόλης ( για δημόσια περιουσία, ΚΥΤ Υμηττού , κρατικό - δημοτικό έλεγχο δομών κ.ο.κ) και με εξαίρεση τον πρώην δήμαρχο κ.  Θεόδωρο Γεωργάκη που εν όψει  Ολυμπιακών αγώνων πέρασε και από δημοτικό συμβούλιο ( κάποιοι κάνουν πως δεν το θυμούνται) το ΚΥΤ Υμηττού. 

Επί κυβερνήσεως ΠΑ.ΣΟ.Κ Κώστα Σημίτη,  και δημαρχίας του δεν άφησε χωρίς ρεύμα όλα τα νότια προάστια ( γιατί πρακτικά αυτό σημαίνει η μεταφορά του ΚΥΤ εκτός και πάει πιο μέσα στο δάσος) και προσπάθησε αλλά δεν τον άφησαν να λύσει υπέρ των δημοτών μας και του δήμου μας το θέμα της δημόσιας περιουσίας με όφελος για τον δήμο ακίνητα που θα του ανήκαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και δεν θα κατέληγαν στην ΕΤΑΔ. 

Για τις λογικές αυτές επιλογές του και για πολλές άλλες που δεν είναι του παρόντος εξακολουθεί και σήμερα και χαίρει εκτίμησης από αρκετούς κεντροδεξιούς της πόλης μας και πέτυχε την μεγάλη ανατροπή του 2019 αφού ως γνωστόν βγήκε από νωρίς μπροστά και ΣΤΗΡΙΞΕ Γιώργο Χατζηδάκη. 

Ο Γιώργος Χατζηδάκης όπως και όλοι οι δήμαρχοι ( πλην Γιάννη Αναγνώστου) από την μεταπολίτευση έως σήμερα είχαν κεντροαριστερό πρόστιμο και κοινές ιδεοληψίες. 

Και βέβαια και στις κάλπες του 2023 η κεντροαριστερά θα μας παρουσιάσει τις επιλογές της για την πόλη μας και το θέμα για εμάς εξακολουθεί και είναι όχι ένας-δύο Αντιδήμαρχοι με απόψεις που υπηρετούν τον καπιταλισμό αλλά η διοίκηση ως σύνολο να αφήσει τις αριστερές της αυταπάτες. 

Μας είναι ιδιαίτερα συμπαθής ο κος Παπαμώκος,  ιδίως επειδή προσπαθεί το ακατόρθωτο να φέρει σε ένα τραπέζι δεξιούς και αριστερούς για το κοινό καλό της πόλης! 

Αναζητά δηλαδή σε ένα κόμμα όπως η ΝΔ που είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων και των επενδύσεων να συμπορευτεί με όσους έκαναν απεργία πείνας για να μην γίνει καζίνο στο Ελληνικό και αύριο ίσως κάνουν και πάλι για να φύγουν από την Ελλάδα "οι βάσεις του θανάτου" όπως αποκαλούσε ο μεγάλος λαϊκιστής Ανδρέας Παπανδρέου τις βάσεις του ΝΑΤΟ που προστατεύουν την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας. 

Γιατί προφανέστατα και εάν η χώρα μας δεν ήταν μέλος του ΝΑΤΟ δεν θα είχε τα εδάφη που εξακολουθεί και έχει σήμερα. 

Ας ρωτήσουν τους "αδελφούς" Σέρβους τι έπαθαν όταν πίστεψαν πως θα τους βοηθήσει το "ξανθό γένος" και πως παρακαλάνε ακόμα και σήμερα για να ενταχθούν στους τάχα εγκληματικούς οργανισμούς που ακόμα και σήμερα η "αριστεροφροσύνη" τους αποκαλεί έτσι. 

Κατά τα άλλα και σίγουρα στα καθημερινά ο Παπαμώκος αναδεικνύει θέματα που δεν θα λυθούν όσο σε θέσεις ευθύνης βρίσκονται όσοι δεν πιστεύουν στον καπιταλισμό αλλά θέλουν να συντηρήσουν την Σοβιετία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: