ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Η λάσπη της Ηλιούπολης" συνεχίζει τα ψέματα και τις συκοφαντίες της

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

"Η λάσπη της Ηλιούπολης" συνεχίζει τα ψέματα και τις συκοφαντίες της

Δεν υπάρχει Αντιδήμαρχος με μηνιαίο μισθό 1600 ευρώ στην πόλη μας, αλλά αυτά είναι "ψιλά γράμματα" για κάποιον που έχει συνηθίσει να ομιλεί "μπουκωμένος" και έχει καταντήσει κατάπτυστος κρύβοντας ακόμα και τα ανύπαρκτα "πτυχία" του φοβούμενος προφανώς μην του τα "κλέψει" κανείς και γίνει δικηγόρος! 

Και βέβαια δεν φταίει αυτός εάν έμαθε από μικρός να "ψήνει το ψάρι και από τις δύο πλευρές" , αλλά αυτοί που φωτογραφήθηκαν στο παρελθόν μαζί του, σε μια απέλπιδα προσπάθειά τους να χτίσουν πολιτικές καριέρες , στηριζόμενοι στους ανύπαρκτους ψηφοφόρους του. 

Και βέβαια ο "Αυριανισμός" ξεπεράστηκε,  αλλά οι οπαδοί του στην πόλη ζουν και βασιλεύουν , και αναζητούν από έναν "πούστη" να τους γράψει κάνα πόνημα , για να αλιεύσουν  "επιχειρήματα" του τύπου "είναι όλοι διεφθαρμένοι" εκτός βεβαίως από τον "Μεσσία" θηλυπρεπή. 

Και βέβαια ας καταλάβουν καλά και οι του "σιναφιού" του,  πως η ΛΟΑΤΚΙ+ δεν αγωνίζεται  για τις "κρυφές" , και ούτε αναμένει  από "αυτές"  να βγουν μπροστά για να υπερασπίσουν όσα δικαιώματα τους οφείλει η Πολιτεία. 

Δεν "αλιεύουν" σε θολά νερά , ούτε βέβαια αναμένουν   από υμνητές δικτατόρων να ενδιαφερθούν για τα  ανθρώπινα δικαιώματα , αφού σε κράτη όπου επικρατεί ο κόκκινος ή ο μαύρος φασισμός δεν υπάρχουν. 

Οι "τουρίστες της Μυκόνου" και οι "επιχειρηματίες" στο εξωτερικό χωρίς επιχειρήσεις μας θυμίζουν κάποιους άλλους ξεφτιλισμένους σφετεριστές που σύντομα θα αποκαλυφθεί η ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ τους. 

Αυτά προς το παρόν , και ευελπιστούμε να μην τρομοκράτησε ή εκβίασε η ΑΛΗΘΕΙΑ όσους αναζητούν τρόπους φίμωσης , αυτής εδώ της ΚΑΘΑΡΗΣ ΦΩΝΗΣ που δεν χρωστάει τίποτα και σε κανέναν. 

ΥΓ: Αναμένουμε από την "κουνιστή δικηγορίνα" να κουνήσει τον "κώλο" που εναποθέτει όπου βρει,  και να κινηθεί νομικά αφού είμαστε σίγουροι πως οι "συνάδελφοί" "της"  θα της εξηγήσουν ποια αδικήματα διώκονται στα δυτικά κράτη και ποια δεν διώκονται επειδή δεν είναι.  

Γιατί να μας κάνει ο gay αδίκημα την ΑΛΗΘΕΙΑ , δεν θα το πετύχει , όσες "πίπες" και εάν πάρει στο πολιτικό μας σύστημα. Μπορεί να ζητήσει και την βοήθεια του "Θεού" , ή για να ακριβολογούμε  όσων "παίζουν" με την "καθαίρεση" , και για τον λόγο αυτό έχουν βγάλει τον σκασμό και δεν στηρίζουν την φίλη τους. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: