ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό ............

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ............



  • Πριν γκρίνιαζαν για την "καραντίνα" τώρα φωνάζουν πεθαίνουμε,  και δεν μας αφήνουν να μπούμε χωρίς να δείξουμε τα πιστοποιητικά μας στα μαγαζιά. Δεν βγάζεις άκρη και δεν θα βγάλει και καμία κυβέρνηση που έτσι και αλλιώς κάνει μονίμως "εκπτώσεις" στην απέλπιδα προσπάθειά της να τα έχει καλά με τους περισσότερους , ακόμα και εάν αυτοί κάνουν λάθος. 

  • Σίγησαν οι "ψεκασμένες" φωνές της πόλης που μιλούσαν στην αρχή της πανδημίας για "γριπούλα" δυστυχώς κάποιες με άδοξο τέλος. 

  • Κάποιοι αναμένουν να μας διαβάσουν μόνο μέσω των social media παρόλο που τους έχουμε ενημερώσει πως ανεβάζουμε 1-2 αναρτήσεις την ημέρα και όχι τις 8-10 που φιλοξενούμε ημερησίως. 

  • Δεν μας αφορά ποιος δηλώνει αριστερός , δεξιός ή κεντρώος εάν δεν ακολουθεί την πολιτική που η ιδεολογία του επιτάσσει. Και βέβαια μπορεί πλέον υπέρ του καπιταλισμού να είναι ΟΛΟΙ όμως τον υπηρετούν σωστά όσοι τον πιστεύουν και ουδείς άλλος. Δεν μπορεί ένας υμνητής των δολοφόνων του ΕΑΜ -ΕΛΑΣ να υλοποιήσει τίποτα περισσότερο παρά μια χούντα. 

  • Ευνοημένη θα βγει η Ελλάδα και στον νέο "Ψυχρό Πόλεμο" αφού δεν θα δυσκολευτεί να βρεθεί  και πάλι την σωστή πλευρά της Ιστορίας. 

  • "Επανάσταση" πηγαίνοντας σε μαγαζιά που πουλάνε σούσι σε μια Ελλάδα που βράζει εν μέσω πανδημίας εμείς δεν έχουμε ξαναδεί. Βέβαια η ζωή συνεχίζεται και μπορείς να συγχρωτίζεσαι ακόμα και με τα "σκουπίδια των reality" που μέχρι χθες έβριζες. Πάντως εμείς προτιμάμε το ωραίο και κυρίως το αληθινό και δεν επιλέγουμε το ΨΕΥΤΙΚΟ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: