ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας


Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης πέριξ της πλατείας Ανεξαρτησίας συνεχίζονται και για να διευκολύνουμε τις εργασίες πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όλοι οι οδηγοί στο που αφήνουμε το αυτοκίνητό μας. 

Η χρηματοδότηση είναι από την Περιφέρεια Αττικής και βέβαια εκτός από την κρατική χρηματοδότησή τους πάνω από το 50% αφορά χρήματα της Ε.Ε. 

Όλα τα μεγάλα έργα στην πατρίδα μας πραγματοποιήθηκαν άλλωστε με την  σημαντική συμβολή  οικονομικών κονδυλίων της Ε.Ε , της "κακής" σύμφωνα με όσους διαχρονικά διοικούν το δήμο μας από το 1974 έως σήμερα αφού στην πλειοψηφία τους ( πλην της διοίκησης Γιάννη Αναγνώστου) προέρχονται από όσους φώναζαν κατά της ΕΟΚ και του ΝΑΤΟ που για αυτούς είναι "εγκληματικές" οργανώσεις και όχι οργανισμοί που συνέβαλαν τα μέγιστα στην ανάπτυξη της χώρας μας και στην ασφάλεια της. 

Η πόλη μας θα ήταν πολύ διαφορετική εάν για δεκαετίες δεν επικρατούσε σε αυτή ο αριστερός λαϊκισμός που δεν αφήνει να συμβεί οτιδήποτε θετικό για την πόλη. 

Ακόμα και σήμερα μας θέλουν Βενεζουέλα και με πρόσχημα κάθε φορά κάτι άλλο επιθυμούν να αποκόψουν την χώρα μας από τους φυσικούς της συμμάχους. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: