ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Το "Gay Pride" της Ηλιούπολης προφανέστατα και δεν θα μας φιμώσει , όπως δεν κατάφεραν εδώ και χρόνια όσοι επικαλέστηκαν ως νομιμότητα την δική τους αυταπάτη περί επιβολής του νόμου στα ΜΜΕ. Άλλωστε εδώ υπάρχουν καθάρματα που συστηματικά βρίζουν τα ΜΜΕ που ξεστραβώνουν τον κόσμο επειδή δεν είναι ανεκτικά στις "ψεκασμένες" και ξεπερασμένες από την ίδια την ζωή αντιλήψεις τους. Ας έχουν στο νου τους το "πάθημα" του Lamanif γιατί τα χειρότερα έρχονται για την Δημητρούλα... και για τους ομοίους της. 
  • "Φανταστικό" να σχολιάζουν ταυτόχρονα κόκκινοι και μαύροι φασίστες κάτω από την ίδια ανάρτηση στην σελίδα τους στο facebook. 

  • Για "φωτεινή" πόλη δεν ψηφίζεις όσους βλέπουν καρκίνους από το ΚΥΤ Υμηττού , αλλά όσους έβαλαν "πλάτη" για να στηθεί και να έχουν ρεύμα χωρίς συνεχείς διακοπές όλα τα νότια προάστια. 

  • Μην κάνετε το εμβόλιο αφού φοβάστε για το dna σας,  αλλά μην απαιτείται και να συχνάζετε στα ίδια μέρη με τους εμβολιασμένους. Θα σας κολλήσουν ή θα τους κολλήσετε και θα έχουμε διασωληνώσεις που βλάπτουν σοβαρά πρωτίστως την υγεία και δευτερευόντως την εθνική μας οικονομία , που δεν είναι και στα καλύτερά της. 

  • Το ερώτημα Μητσοτάκης ή Τσίπρας έχει ήδη απαντηθεί και θα απαντηθεί ξανά όταν έρθει η ώρα της κάλπης. Γιατί δεν επιλέγεις το τέλειο,  αλλά το μη χείρον βέλτιστο. 

  • Εξαφανίστηκαν και οι νομικοί που κατηγορούσαν τους επιστήμονες - ιατρούς ως εγκληματίες επειδή πράττουν το αυτονόητο. Χωρίς το εμβόλιο που προτείνει η συντριπτική πλειοψηφία της επιστημονικής κοινότητας τώρα δεν θα μιλάγαμε στη χώρα μας για 16.000 θύματα αλλά για πάνω από 100.000 αλλά προφανέστατα αυτά είναι "ψιλά γράμματα" για κάποιους που πήραν πτυχία ελληνικών πανεπιστημίων την εποχή της "Εθνοσωτηρίου". 

  • Τελικά έναν Πλεύρη χρειάζονταν ο τομέας της Υγείας για να προχωρήσουν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. 

  • Ο δήμος Ζωγράφου εξασφάλισε 12 εκατομμύρια ευρώ για αναπλάσεις πεζοδρομίων, πλατειών , κ.ο.κ από το υπουργείο Εσωτερικών. Εδώ δεν κάνουμε μελέτες απλώς γκρινιάζουμε για την "χούντα" Μητσοτάκη αναζητώντας ψηφαλάκια "ψεκασμένων". Υπομονή έως το 2023 με την ελπίδα πως αυτή την φορά η ΝΔ θα προτείνει η ίδια υποψήφιο για δήμαρχο στην πόλη μας παραμερίζοντας στελέχη της που εκεί δηλώνουν δεξιοί και εδώ αριστεροί και πάνω από κόμματα και χρώματα. Επειδή θα έχουν προηγηθεί και οι εθνικές εκλογές όποιος βουλευτής του Νοτίου Τομέα δεν εκλεγεί εκ νέου , θα ήταν μια καλή υποψηφιότητα για την πόλη αφού ο κος Αραμπατζής δεν κατανοεί πως η μικρότερη παράταξη υποχωρεί έναντι της μεγαλύτερης , και έχει φιλοδοξίες για δήμαρχος. 

  • 503 μέλη έχει η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης τα οποία μπορούν να επιλέξουν ποιον θεωρούν ικανό να ηγηθεί της κεντροδεξιάς  παράταξης στις κάλπες του 2023. Γιατί προφανέστατα και αυτός είναι ο σκληρός πυρήνας των κεντροδεξιών της πόλης και αυτοί θα πρέπει να αποφασίσουν για το ποιος αξίζει να έχει το χρίσμα. 

  • Και σε άλλο σύλλογο της πόλης η κάλπη ανέδειξε κεντροαριστερό πρόεδρο αλλά δεν ήταν και καμία μεγάλη έκπληξη. 

  • Καταστηματάρχες διαμαρτύρονται για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό που ετοιμάζει ο δήμος μας σε τρεις πλατείες. Μάλλον δεν είναι μέλη του ενός Εμπορικού Συλλόγου που πανηγυρίζει για την δράση και βρίσκονται πιο κοντά στον άλλο που δεν το κρύβει πως πιστεύει στον κομμουνισμό! 

  • Ελπίζουμε να πάρει ο δήμος μας καλό τίμημα για την ενοικίαση των τριών πλατειών και να μην ακολουθήσει την πεπατημένη των προηγούμενων διοικήσεων που ενοικίαζαν ΤΖΑΜΠΑ σύμφωνα βέβαια με τα χρήματα που φαίνονται γιατί κανείς δεν είναι τόσο ηλίθιος να πιστεύει πως οι συναλλαγές αυτές είναι ό,τι φαίνεται! Πάντως εάν ήταν ό,τι βλέπαμε , μιλάμε για κακοδιαχείριση που γίνεται για ψηφοθηρικούς λόγους. 

  • Ο ιδιώτης ενοικιάζει ήδη περίπτερα και η διοίκηση μας λέει πως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση τριών πλατειών για το Χριστουγεννιάτικο χωριό! Σε κάθε περίπτωση η ΑΛΗΘΕΙΑ σε 10 μέρες θα φανεί ιδίως εάν ο ιδιώτης που διαφημίζει την δράση είναι τελικά και ο ανάδοχος! 

  • Θα δημοσιεύσουμε φέτος τα ποσά που θα δαπανηθούν από τρεις όμορους δήμους μας για εκδηλώσεις Χριστουγέννων για να καταδείξουμε πρωτίστως πως αυτές δεν γίνονται ΤΖΑΜΠΑ σε όσους θαυμάζουν π.χ την στολισμένη Αθήνα αλλά αγνοούν το κόστος. Σημειωτέον πως χωρίς χορηγούς μεγάλες εταιρίες μην περιμένετε να δείτε πουθενά κάτι που θα σας εντυπωσιάσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: