ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έκανε το καθήκον του και σήμερα

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έκανε το καθήκον του και σήμερα


 Εάν δεν μπορείς να νικήσεις τον ΠΑΟΚ των τριών πρωταθλημάτων , και της μηδαμινής Ευρωπαϊκής πορείας προφανέστατα και δεν θα μπορέσεις να ανταγωνιστείς τον αιώνιο αντίπαλό σου,  που βέβαια είναι αυτός που έχει πάρει 46 πρωταθλήματα. 

Δεν παίζαμε με καμία σπουδαία σήμερα , και οι ήττες από τον ΠΑΟΚ και μάλιστα στην έδρα μας δεν μπορούν να αφήνουν αδιάφορο κανέναν Παναθηναϊκό. 

Η διοίκηση ισχυρίζεται πως δεν βρίσκει επενδυτή να πουλήσει αλλά και ο κόσμος που τρέχει κάθε φορά στο γήπεδο δεν είναι παοκτσήδες για να νιώθουν ευτυχείς με έναν τίτλο μετά από 10 χρόνια ! 

Οι Παοκτζήδες έκαναν τρεις δεκαετίες για να πάρουν το 2019 , η ομάδα μας δεν είναι τόσο μικρή για να αναμένουν κάποιον "Μεσσία". 

Οι 10 Αμπράμοβιτς τελικά ήταν "μπατίρηδες" και ο Τράκης που έχει κάνει και τον εξάστερο για λύπηση και προφανώς ο σανός δεν τρώγεται από όσους έχουμε ζήσει με το τριφύλλι πρωταθλήματα , κύπελα και ευρωπαϊκές πορείες που δεν συγκρίνονται με το τίποτα του Βορρά που νομίζει πως έγινε κάτι. 

Μια ομάδα  για πέντε γκολ παρατάχθηκε σήμερα στην λεωφόρο Αλεξάνδρας που θα κάνει να πάρει πρωτάθλημα καμία 20ετία αλλά απλώς εμείς πλέον είμαστε λίγοι... 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: