ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι celebs πήγαν για σούσι! Οι παρουσίες που εντυπωσίασαν (photos)

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Οι celebs πήγαν για σούσι! Οι παρουσίες που εντυπωσίασαν (photos)


Στο πάρτι γενεθλίων γνωστού σούσι μπαρ για τα δυο χρόνια λειτουργίας του, βρέθηκαν πολλοί Celebrities και η φωτογραφικός φακός του Gossip-tv αποθανάτισε τη στιγμή.
Γνωστή αλυσίδα sushi bar γιόρτασε το Σάββατο 6-11 τα δύο χρόνια λειτουργίας του στο μαγαζί της Ηλιούπολης. Πολλοί ήταν εκείνοι, που έδωσαν το παρόν και εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους.


Ο φωτογραφικός φακός του Gossip-tv βρέθηκε εκεί και αποθανάτισε την στιγμή, με τους Έλληνες celebrities να ποζάρουν, αγκαλιασμένοι, όλο χαμόγελο. Η αλήθεια είναι ότι πρωταγωνίστησαν οι παρουσίες από τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης, από το My style rocks, to Greece's Next top Model,Survivor, Φάρμα, Big brother και πολλοί άλλοι.


Ενδεικτικά μερικά από τα ονόματα που παρευρέθηκαν στο πάρτι γενεθλίων του KOI Sushi bar στην Ηλιούπολη: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Ραμόνα Βλαντή, Σάρα Εσκνενάζι,Ειρήνη Κολυδά,Δημοσθένης Τζουμάνης, Κατερίνα Πεφτίτση,Χριστίνα Κεφαλά,Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιάννης Σπαλιάρας, Μικαέλα Φωτιάδη, Μέγκι Ντρίο και πολλοί άλλοι.

Δες τους celebrities που παρευρέθηκαν στο event παρακάτω:


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Κρίμα που το ρεπορτάζ του Gossip-Tv δεν συμπεριέλαβε στις φωτογραφίες τους τις δικές μας "celebrities"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: