ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ετοιμάζουν επεισόδια στο Πολυτεχνείο όσοι θέλουν να καταστήσουν την χώρα μας Σοβιετία

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Ετοιμάζουν επεισόδια στο Πολυτεχνείο όσοι θέλουν να καταστήσουν την χώρα μας Σοβιετία

 


Για τα ψεύδη των αριστερών σχετικά με εμπλοκή των ΗΠΑ στα γεγονότα του Πολυτεχνείου το 1973 έχουν γραφτεί πλέον δεκάδες βιβλία ξένων παρατηρητών. 

Για τις καταστροφές που έχουν υποστεί τα καταστήματα πέριξ του Πολυτεχνείου στις κατά καιρούς "εκδηλώσεις μίσους" των αριστερών κατά οιοδήποτε μικρομεσαίου τα ζήσαμε για δεκαετίες. 

Τα τελευταία χρόνια η "γιορτή" δεν μας επεφύλαξε εκτεταμένα επεισόδια και ΟΛΙΚΕΣ καταστροφές του ιδρύματος όπως είχαμε το 1995 αλλά κάποιοι αμετανόητοι επιθυμούν να αναστήσουν τους "μπαχαλάκηδες με σφυροδρέπανο". 

Οι ανακοινώσεις των κομμουνιστών για την επέτειο του Πολυτεχνείου εκτός του ό,τι προσβάλλουν όσους ήταν μέσα σε αυτό πολεμώντας το καθεστώς της 21ης Απριλίου δημιουργεί κλίμα αντιαμερικανισμού που δεν ευνοεί τα συμφέροντα της χώρας μας. 

Η ανεκπαίδευτη ΕΛ.ΑΣ θα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ώστε η χώρα να μην εκτεθεί διεθνώς το τριήμερο των εορτασμών. 

Θεωρούμε αναγκαία την συμμετοχή όλων των κρατικών φορέων που θα μπορούσαν να αποτρέψουν τραγικά και αιματηρά γεγονότα ενώ για ακόμη μια φορά εξάρουμε την συμβολή της ΕΥΠ στην πάταξη της τάχα "ακτιβιστικής"  παραβατικότητας που πλέον πάει "αγκαλιά" με σκληρούς ποινικούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: