ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του επίορκου αστυνομικού στην Ηλιούπολη

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του επίορκου αστυνομικού στην Ηλιούπολη



Iδιοκτήτης σπιτιού στην Ηλιούπολη βρήκε – όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα» – κρίσιμα στοιχεία για σοβαρή υπόθεση σωματεμπορίας (σ.σ.: συνδεόμενο με διαφθορά αστυνομικού) που είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη και τα οποία δεν είχε ανακαλύψει η ΕΛΑΣ παρά τον «εξονυχιστικό έλεγχο» και την έρευνα σε αυτό το σπίτι.
Ανάμεσα στα άλλα ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος βρήκε τσεκούρι, πιστόλια ρεπλίκες, αστυνομικούς φάρους, ασυρμάτους , κάμερες και …μετρητή χαρτονομισμάτων που δεν είχαν περιέργως ανακαλύψει οι ένστολοι ερευνητές του σπιτιού.

Πρόκειται για την υπόθεση 39χρονου αστυνομικού, πρώην φρουρού πολιτικού προσώπου που είχε συλληφθεί τον Ιούλιο του 2021 σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη και ο οποίος κρατούσε αιχμάλωτη κι εξέδιδε μία 19χρονη ενώ φαινόταν να σχετίζεται με κυκλώματα σωματεμπορίας κλπ.

Προηγήθηκε καταγγελία της 19χρονης την οποία ο αστυνομικός με τη χρήση βίας την κατακρατούσε παράνομα με σκοπό την εκμετάλλευσή της.

Τότε η ΕΛΑΣ σε ανακοίνωση της είχε αναφέρει ότι είχε ανακαλύψει στο συγκεκριμένο σπίτι τρείς συσκευές κινητής τηλεφωνίας και κάρτα sim, τρείς κάρτες μνήμης, φωτογραφική μηχανή, σκληρό δίσκο και φορητή συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB). Ωστόσο φαίνεται ότι δεν είχαν εντοπισθεί τα πλέον κρίσιμα στοιχεία.


Το εντυπωσιακό λοιπόν είναι ότι πριν από τέσσερις ημέρες ο ιδιοκτήτης του άδειου πλέον σπιτιού όπου κρατείτο αιχμάλωτη η 19χρονη, ανακάλυψε μέσα σε αυτό εκτός από τα προαναφερόμενα αντικείμενα πλαστικό γκλοπ, αλεξίσφαιρο γιλέκο, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας ,πλαστικά μαχαίρια , χειροπέδες και κάρτες μνήμης!

Την υπόθεση ανέλαβαν αστυνομικές αρχές στην Ηλιούπολη ενώ με βάση τα νέα ευρήματα θα υπάρξει περαιτέρω έρευνα για την δράση του αστυνομικού που έχει ήδη προφυλακισθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: