ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό ..........

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ..........



  • Προφανέστατα και δεν ποστάρουμε (και να θέλαμε δεν θα είχαμε τον χρόνο) όλες μας τις αναρτήσεις σε  ΟΛΕΣ τις ομάδες της πόλης μας στο facebook. Το 90% από αυτές  υπάρχουν μόνο στην σελίδα  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ και στην ομάδα ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ  στις υπόλοιπες ομάδες αναρτούμε 1-2 αναρτήσεις , αφού προτιμάμε σελίδες που απευθύνονται σε Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες όπως οι ΑΔΩΝΙΣΤΕΣ  , ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ  και γενικά ομάδες , στις οποίες δεν θα βρείτε ποσταρίσματα κόκκινων και μαύρων φασιστών. 


  • Ο "αγανακτισμένος" μαθητής που είχε μουντζώσει τους επισήμους το 2010 σε μαθητική παρέλαση στην Λάρισα, σήμερα είναι ένας "ψεκασμένος" αρνητής του εμβολίου. Ελπίζω να μην πέσατε από τα σύννεφα όσοι την περίοδο 2012 -2015 γεμίζατε τις πλατείες της "αγανάκτησης". Οι φασίστες ετοιμάζονται για δεύτερο γύρο και φυσικά η κύρια μάζα αυτών των κινημάτων είναι όσοι το μακρινό 1981 πίστεψαν πως θα φύγουν οι Αμερικανικές βάσεις από την Ελλάδα επειδή το είπε ο μεγαλύτερος λαϊκιστής που γνώρισε η χώρα μας από την μεταπολίτευση έως και σήμερα. Ο Τσίπρας μπροστά του είναι "πρόσκοπος" αφού έχει κατανοήσει πλήρως πως οι ΗΠΑ αποτελούν τον ισχυρότερο σύμμαχο της πατρίδας μας. Και βέβαια από τους καραβανάδες που βλέπετε στη φωτογραφία ουδείς αντέδρασε αφού άλλωστε εξαιτίας τους η χώρα μας δεν έχει καμία αποτρεπτική δύναμη και αναγκάζονται οι πολιτικοί και "σέρνονται" σε συμφωνίες γιατί εάν και δεν το λένε δημόσια αδυνατούν να πιστέψουν πως θα πάρουμε την Πόλη! 


  • Ξηλώνει λέει ο Τάκης τους "άχρηστους" της ΕΛ.ΑΣ το θέμα είναι εάν θα βρεθούν άξιοι αντικαταστάτες τους. 


  • Την Ηλιούπολη δήμαρχοι σαν τον Γιώργο Χατζηδάκη την έχουν καταστήσει ΒΡΩΜΟΥΠΟΛΗ αφού ο κρατισμός βλάπτει σοβαρά πρωτίστως την ΥΓΕΙΑ μας. 

  • Κάποιοι αποζητούν ήδη τον Βασίλη Κικίλια επειδή ο νέος υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης θέλει και κάτι να αλλάξει σε ένα ΕΣΥ που ζέχνει από αναξιοκρατία και συνδικαλισμό που θέλει ανεμβολίαστους και τους γιατρούς! 

  • Στεναχωρήθηκαν για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ όσοι όντας δημόσιοι υπάλληλοι δεν δουλεύουν πάνω από 3-4 ώρες την ημέρα αλλά ανησυχούν μη χάσουν το οκτάωρο! 

  • Σταματήσαμε να προβάλλουμε τους No Data και όλοι και όλες αναζητούν τις θέσεις κατάταξης , λες και ενδιαφέρονται να διαφημιστούν; Τι να διαφημίσουν θα πείτε; Αφού οι επιχειρηματίες της πόλης "κλαίγονται" για τα μέτρα του υπουργού υγεία για την πανδημία που τους στερεί τον ανταγωνισμό με τα super Market! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: