ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό


  • Δεν φτάνει που δεν κατήγγειλε δημόσια ο δήμαρχος τον έκδηλο φασισμό τους βγήκαν και να τον  κατηγορήσουν για υποκρισία προφανώς επειδή δεν έχουν "καθρέπτη" για να αντιληφθούν την δική τους.  Τους νοιάζει τάχα πως οι θεσμοί δεν λειτουργούν και προτείνουν  συμπόρευση με "συλλογικότητες" απαρτιζόμενες με πρόσωπα που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα Τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Η πλήρης απαξίωση των θεσμών που συστηματικά υιοθετούν τα δύο άκρα είναι ένα επικίνδυνο "παιχνίδι" που μόνο στόχο έχει την ίδια την υπονόμευση της Αστικής μας Δημοκρατίας. Τα "σκουπίδια" της φασιστεράς δεν μπορούν να προστατέψουν παρά μόνο τα στενά οικονομικά τους συμφέροντα και τίποτα παραπάνω. Αναζητούν "ρήγματα" και πρόβατα που δεν κατανοούν πως κάθε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ πηγάζει από την πολιτισμένη Δύση που βρίσκεται σε διαρκή "πόλεμο" με τα κράτη - παρίες που έχουν αυτοί στο μυαλό τους ως πρότυπα. Ας κατανοήσουν πως στην Δύση οι δήμαρχοι εκλέγονται και δεν διορίζονται από κανέναν "πατερούλη" και ήρθε η ώρα να σεβαστούν την πλειοψηφία που δεν είναι τόσο αφελής να πιστεύει πως θα σωθεί ποντάροντας σε όσους πουλάνε διαχρονικά φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες. Το μόνο θετικό είναι πως έμαθαν να μετρούν σωστά αφού ενδιαφέρονται για τα στατιστικά στοιχεία πρωτίστως και όχι για την ουσία της υπόθεσης και  η ουσία είναι πως η θέση της γυναίκας και της κάθε "θηλυκότητας" έχει κατοχυρωμένες ελευθερίες μόνο σε κράτη όπου οι δήμαρχοι εκλέγονται και δεν διορίζονται. Οι οπαδοί του Μαδούρο σε αγαστή συνεργασία με τους νοσταλγούς της "Εθνοσωτηρίου" προφανέστατα και θα συνεχίσουν τις ανέφικτες υποδείξεις προς την διοίκηση του δήμου μας που υιοθετεί αρκετές από τις δικές τους αντιλήψεις ,  κατηγορώντας ακόμα και όσους αφελείς τιμούν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις που παρουσιάζουν μια στρεβλή εικόνα της πραγματικότητας. Εκδηλώσεις οι οποίες επιχειρούν να ΔΙΧΑΣΟΥΝ τα δύο φύλα υιοθετώντας ορολογία που αποδοκιμάζεται έως σήμερα από τους υπάρχοντες κρατικούς θεσμούς και την Ελλαδική Εκκλησία. Ο διαχωρισμός σε κακούς άνδρες και καλές γυναίκες δεν συνάδει με όσα πρεσβεύει ο δυτικός μας πολιτισμός και η καλοσύνη ή η κακία κάποιου δεν εξαρτάται από το φύλο του. Για την τρελή που έριξε το βιτριόλι στην πανέμορφη (εσωτερικά και εξωτερικά) Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν είπαν κουβέντα αφού προφανέστατα και οι γυναίκες τα "βρίσκουν" μεταξύ τους. 

  • Αθώοι με ομόφωνοι απόφαση τα στελέχη του "Ρουβίκωνα" Καλαϊτζίδης και Ματαράγκας στο κατασκευασμένο και χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο κατηγορητήριο που έστησε η  "σκοτεινή πλευρά"  της ΕΛ.ΑΣ για την δολοφονία του εμπόρου ναρκωτικών Χαμπίμπι που έγινε το 2016 στα Εξάρχεια. Μια απόφαση που αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως η χώρα μας δεν είναι Κούβα, Ρωσία , Ιράν ή Βενεζουέλα για να φυλακίζει ανθρώπους για τις Ιδέες τους. 



  • Νέα μετάλλαξη του κορωνοϊού και καινούργια ταλαιπωρία για όλες και όλους μας. Προσέξτε γιατί ουδείς θα σας προστατεύσει 

  • Έργα που δεν προβάλλονται και δράσεις που μένουν στα "αζήτητα" από όσους βλέπουν μόνο τα κακώς κείμενα και κανένα θετικό έως ότου αναλάβουν οι ίδιοι θέση ευθύνης. Αυτή είναι η εικόνα μερίδας των τοπικών μας ΜΜΕ που επιθυμούν όπως και το 2019 να αλλάξουμε έναν μέτριο δήμαρχο με κάποιον χειρότερο αφού ελάχιστοι πείθονται για την "αξιοσύνη" των υπαρχουσών ενναλακτικών λύσεων που ευελπιστούν να πάρουν τα ηνία της πόλης. 

1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...

Η θεωρία "13 Ακριβώς" του 2021 δεν στέκεται γιατί ανάμεσα στις δολοφονημένες γυναίκες υπήρχε και μία ρουμανα η οποία αγνοουταν από τον Φεβρουάριο του 2021 καί η σορος της βρέθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021 καί δεν ξέρουμε αν το έγκλημα έγινε το 2021 η 2020 γιατί η σορος της βρέθηκε τσιμέντομενη, σε προχωρημένη σήψη και ο πρώην σύντροφός της δεν αναγνωρίζει ότι αυτός διέπραξε το έγκλημα. (≥12)
Υπάρχουν πολλά "τέλεια" εγκλήματα τα οποία παραμένουν ανεξιχνιαστα και αν θεωρητικα ο δράστης θα είναι ο σύντροφός της αναρωτιέμαι, σε ποια ακριβως χρονική περίοδος θα τοποθετήσουμε το έγκλημα όταν το χρονικό διάστημα του εγκλήματος είναι αβέβαιο.
Έχετε στήσει μία ολόκληρη προπαγάνδα πάνω στην θεωρία "13 ακριβώς" η οποία δεν στέκεται μαθηματικά.
An axiom, postulate or assumption is a statement that is taken to be true, to serve as a premise or starting point for further reasoning and arguments:exp (a+b=b+a)
Η θεωρία "13 ακριβώς" του 2021 η οποία θέλετε να μας το παρουσιάζεται σαν "μαθηματικο ΑΞΊΩΜΑ" δεν στέκεται , αλλά παραδέχομαι την ευρηματικότητα ...
Οεο αυτός που σκέφτηκε την πατέντα "Αξίωμα 13" it's brilliant γιατί αισθάνθηκα τύψεις και ενοχές με το πρώτο διάβασμα... μετά από μερικές ώρες γεμάτες τύψεις και ενοχές επανήλθε η λογική και κατάλαβα ότι αυτός ήταν ο σκοπός τους.
Εμείς οι "ένοχοι",οι "αναίσθητοι",οι "ντροπιασμένοι" δεν έχουμε τόσο unconventional thinking και πέσαμε στην "παγίδα" πάνω στο 12 ;)