ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Γκρίνια¨ στην ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης με αφορμή τις θέσεις (τομείς) ευθύνης των μελών του νέου Δ.Σ

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

"Γκρίνια¨ στην ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης με αφορμή τις θέσεις (τομείς) ευθύνης των μελών του νέου Δ.Σ

 


Γκρίνια έφτασε στα "αυτιά" του ιστολογίου μας σχετικά με τις θέσεις που ανατέθηκαν στα νέα μέλη του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης. 

Αφορμή ( γιατί αιτίες υπάρχουν πολλές) μέλος του ΔΣ  που εξελέγη  σε υψηλή θέση αλλά δεν έγινε Αντιπρόεδρος όπως το επιθυμούσε,  ενώ την προηγούμενη θέση  που κατείχε στο Δ.Σ,  την ανέλαβε υποψήφιος που εξελέγη για πρώτη φορά ως μέλος του Δ.Σ,  της τοπικής μας. 

Στο ιστολόγιο δεν αρέσει η εσωστρέφεια , αλλά ούτε οι αδικίες -που βέβαια συμβαίνουν παντού και όχι μόνο στις τοπικές οργανώσεις- των κομμάτων και προβληματίστηκε πριν κάνει την συγκεκριμένη ανάρτηση. 

Το γράφουμε από τώρα το θέμα που έχει ανακύψει , για να προλάβουμε τυχόν παραίτηση του θιγόμενου,  που θα χάλαγε την εικόνα μιας εκλογικής  διαδικασίας που δεν είχε τριβές και εντάσεις αφού ως γνωστόν την θέση του προέδρου διεκδικούσε μόνο ο  προηγούμενος και νυν πρόεδρος κος Στάθης Ευσταθόπουλος. 

Θεωρούμε πως η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης έχει σημαντικό έργο να επιτελέσει και δεν πρέπει να δημιουργούνται εσωκομματικές κόντρες για τις οποίες φέρουν κατά την δική μας άποψη ευθύνη οι δύο κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις της πόλης που δεν πράττουν το αυτονόητο που είναι η συνένωσή τους. 

Ελπίζουμε πως δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε στο θέμα εάν και δεν είμαστε ποτέ αισιόδοξοι με όσα έχουν δει τα μάτια μας σε αυτή την πόλη όπου οι προσωπικές φιλοδοξίες κεντροδεξιών στελεχών οδηγούν σε απανωτές εκλογικές ήττες στις κάλπες των δημοτικών εκλογών. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: