ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στη φυλακή ο 35χρονος προπονητής τένις που ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριες

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Στη φυλακή ο 35χρονος προπονητής τένις που ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριες

Βασιλική Κόκκαλη
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κουφαλέξης

Προφυλακιστέος
κρίθηκε, την Τρίτη το απόγευμα, ο προπονητής τένις ο οποίος κατηγορείται ότι αποπλάνησε ανήλικες μαθήτριές του. Ο κατηγορούμενος, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγείται στις φυλακές.Κατά πληροφορίες, στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι έκανε ένα λάθος. Φέρεται πάντως να είπε θέλει να πληρώσει για όσα έκανε αλλά όχι για αυτά που του προσάπτουν.

Σε δήλωση του ο δικηγόρος του 35χρονου, Χριστόδουλος Φίλιας, ανέφερε τα εξής: «Ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε. Κατηγορείται για τρία κακουργήματα, τα δύο δεν υπάρχουν και η τρίτη κατηγορία είναι πλημμεληματική. Είχε μια σχέση με την πρώτη κοπέλα, από την ηλικία των 17 έως τα 21 έτη, δεν ήταν προπονητής της δεν έχει υπάρξει καμία παράβαση. Με την άλλη κοπέλα παραδέχεται ότι είχε σχέση, δεν ήταν προπονητής της. Το κορίτσι είχε συμπληρώσει τα 14 έτη και η παράβαση είναι πλημμεληματική».

Ο 35χρονος προπονητής φέρεται να εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του για περισσότερα από πέντε χρόνια για να πλησιάζει κοριτσάκια και να τα «πείθει» να συνάπτουν σχέσεις μαζί του.

Μάλιστα, με τη μια από τις δύο καταγγέλλουσες που τώρα είναι 20 ετών, διατηρούσε μέχρι πρότινος σχέση, πριν η κοπέλα πάρει απόφαση να ανοίξει στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων το στόμα της και να ξεδιπλώσει τον εφιάλτη που ζούσε.

Οι αξιωματικοί του Ανηλίκων που τους τελευταίους δυο μήνες ψάχνουν την υπόθεση, εντόπισαν και δεύτερο θύμα του σάτυρου καθηγητή του τένις. Μάλιστα, στη δεύτερη περίπτωση το κοριτσάκι, μίλησε στους γονείς της και ο πατέρας της ήταν το πρόσωπο με το οποίο πήγαν μαζί στην Ασφάλεια και περιέγραψαν τα 'όσα φρικτά βίωνε η μικρή.

Αυτό που σοκάρει ήταν η ηλικία του, καθώς ήταν 13 1/2 ετών, δημιουργώντας υπόνοιες ό,τι ίσως τα θύματά του να ήταν ακόμη περισσότερα. Για τον λόγο αυτό, έχουν κατασχέσει το tablet, τα κινητά του, τον υπολογιστή του και τα έχουν στείλει στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν πέσει και άλλα κοριτσάκια θύματα της διαστροφικής του δράσης.

Ο 35χρονος που φέρεται να είναι ιδιοκτήτης και προπονητής σε ακαδημία τένις στα βορειοδυτικά προάστια, συνελήφθη την Παρασκευή έπειτα από έφοδο στο σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: