ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στάθης Ψυρρόπουλος: Συμμετέχω στο συνέδριο της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" για την μεγάλη αλλαγή στην πόλη μου

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Στάθης Ψυρρόπουλος: Συμμετέχω στο συνέδριο της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" για την μεγάλη αλλαγή στην πόλη μου



Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 στις 12.00μ.μ. στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης του Άλσους «Κιντής», θα διεξαχθεί το Συνέδριο που εκφράζει τη μεγαλύτερη μερίδα της Ηλιούπολης σύμφωνα με τις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, προχωράμε στη διεξαγωγή του Συνεδρίου της μεγαλύτερης παράταξης της πόλης, μετά από δύο σημαντικές θητείες που καθόρισαν το παρελθόν, το Παρόν και το Μέλλον της παράταξης μας.

Με κεντρικό μήνυμα «Συμμετέχω-Ενεργώ-Δημιουργώ» θα συνυπογράψουμε την ημέρα του Συνεδρίου μία πράξη Συμμετοχικής Δημοκρατίας όπου όλοι είμαστε ισότιμοι ώστε να καταθέσουμε προτάσεις για το Μέλλον της πόλης που τόσο αγαπάμε.

Κατά τη διάρκεια του Ανοιχτού Συνεδρίου επανίδρυσης της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» θα κατατεθούν οι βασικοί πυλώνες του προγράμματος μας, ο καταστατικός χάρτης, το όραμά μας. Την ίδια ημέρα θα οριστεί η προσωρινή εκτελεστική γραμματεία με σαφή χρονικό ορίζοντα και θα προσδιοριστούν αναλυτικά οι τομείς της παράταξης μέχρι την ψήφιση του καταστατικού και την εκλογή των οργάνων της παράταξης στο Πρώτο Τακτικό μας Συνέδριο.

Σας περιμένουμε όλους για να μοιραστούμε το κοινό μας όραμα, να αξιοποιήσουμε όλοι μαζί τα θετικά του παρελθόντος, τη δυναμική του παρόντος και το όραμα του μέλλοντος.

Σας προσκαλούμε να ακούσετε την καρδιά σας και να δώσετε το «παρών» σε ένα συνέδριο που αφορά τον καθένα μας ξεχωριστά. Χωρίς τη δική σας συμμετοχή, δεν μπορούμε να αλλάξουμε σελίδα να διεκδικήσουμε την πόλη που θέλουμε, την πόλη της ανάπτυξης, των υποδομών, της νεολαίας, της δημιουργίας, του μέλλοντος.

Στάθης Ψυρρόπουλος 
Επικεφαλής "Πρώτα η Ηλιούπολη"

Δεν υπάρχουν σχόλια: