ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ για ακόμη μια φορά δημιουργούν αρνητικό θέμα για τον κ. Αραμπατζή

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ για ακόμη μια φορά δημιουργούν αρνητικό θέμα για τον κ. Αραμπατζή

Μια φωτογραφία του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" κ. Γαβριήλ Αραμπατζή που κάθεται για καφέ με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Ανδρέα Τσουκαλά έγινε αφορμή για ποικίλα σχόλια από τον διαχειριστή της ομάδας στο facebook ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ κ. Κάνδηλα για μαύρο χιούμορ και τον δημοτικό σύμβουλο να αναγκαστεί να γράψει το αυτονόητο.

Και αυτό είναι πως ποτέ δεν γίνεται συγχώνευση δύο δημοτικών παρατάξεων με επικεφαλής αυτόν που έχει τα μικρότερα ποσοστά. 

Αυτό συμβαίνει στην πολιτική , αυτό επιτάσσει η κοινή λογική και φυσικά για ακόμα μια φορά οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ πέτυχαν να εξευτελίσουν μια τυχαία μάλλον συνάντηση των δύο κεντροδεξιών δημοτικών μας συμβούλων.

Σε κάθε περίπτωση το σχόλιο του κ. Τσουκαλά εκφράζει την πλειοψηφία των Νεοδημοκρατών της πόλης μας , και μπορεί να το διαβάσετε και εσείς εάν δεν το είδατε ήδη. 



 Το να συμπορευτούν οι κεντροδεξιοί με Τσοπόκηδες και Δριμυλήδες , είναι κάτι προφανώς που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από κανέναν. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει μια πολύ δυσάρεστη είδηση για όσους τέλοσπάντων παλεύουν για κοινή κάθοδο των κεντροδεξιών στις κάλπες του 2023 και ελπίζουμε το 2028 εάν δεν προκάνουν το 2023 να είμαστε επιτέλους ΕΝΩΜΕΝΟΙ. 

Και οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών για την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης απέδειξαν πως ουδεμία απήχηση έχει ο κος Αραμπατζής στους Νεοδημοκράτες της πόλης αφού και οι δύο υποψήφιοί του έμειναν εκτός Δ.Σ της τοπικής. 

Και τα "έξυπνα" σχόλια του κ. Κάνδηλα

Και δεν θα δεις ο 2ος ΔΕΝ ΘΑ κάτσει με τον 62! 

Μεταγραφή από τον 3ο στον 5ο κάνεις άμα νιώθεις "τελειωμένος" 

Και βέβαια αφού δεν θεωρούμε πως υπάρχει και κανένας "Αϊνστάιν" για να "τρέξει" τον δήμο εμείς ως τοπικό ΜΜΕ προτιμούμε τους αθλητικούς τύπους παρά τους μη. Άλλωστε μη αθλητικό τύπο έχουμε και τώρα , και είναι χειρότερος από τον προηγούμενο. Και στην κεντρική πολιτική σκηνή άλλωστε οι "αθλητικοί" υπερκέρασαν τους λάτρεις του φαγητού και στο κόμμα της ΝΔ από το 2009 έως και σήμερα.. 

Βέβαια για εμάς το μικρότερο κακό δεν είναι μόνο  αυτό ,στα τόσα που πρέπει να αλλάξουν οι δύο υπάρχουσες κεντροδεξιές παρατάξεις για να περάσουν στον δεύτερο γύρο. Γιατί με τους συγκεκριμένους επικεφαλής , ακόμα και ενωμένοι ο δεύτερος γύρος δεν εγγυάται την δημαρχία. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: