ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ηλιούπολη - Χαραυγιακός 4-0 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής (Βίντεο ο αγώνας)

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Ηλιούπολη - Χαραυγιακός 4-0 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής (Βίντεο ο αγώνας)


Σημαντική νίκη επί του Χαραυγιακού πέτυχε ο Γ.Σ Ηλιούπολης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.Οι παίκτες του Βαγγέλη Χαντέ επικράτησαν με 4-0 επί των μπλέ παίζοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο και δημιουργώντας διαρκώς επικίνδυνες φάσεις. Οι κυανέρυθροι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι δημιουργώντας 3 καλές ευκαιρίες στα πρώτα 8 λεπτά, οι οποίες ωστόσο δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Το 1-0 σημειώθηκε από τον Ντινιωτάκη στο 41′ μέσα από τη μικρή περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του «Ήλιου» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, με τον Κράσι να εκμεταλλεύεται το λάθος του Βακερλή και να σημειώνει άνετα το 2-0. To 3-0 σημείωσε ο Λάμπη με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ενώ το τελικό 4-0 ο Γεμιστός με όμορφο πλασέ στο 93′.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

Ηλιούπολη: Τσάκαλος, Κωστόπουλος, Μπουσάι, Κρητικός, Μαλάι,Ταβάρες, Λάμπη, Κράσι, Ζέλο, Ντινιωτάκης.

Χαραυγιακός: Βακερλής, Καραβός, Παρασκευόπουλος, Σουβατζόγλου, Κούτρας, Αγγελόπουλος, Δραμουντάνης, Καρδάρης, Πλούμης, Κουκοβίνης, Φέκκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: