ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μαρία Αγγελή: Ήρθε η ώρα να πάμε παρακάτω

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Μαρία Αγγελή: Ήρθε η ώρα να πάμε παρακάτω



Θα ήθελα με όλη μου την καρδιά να ευχαριστήσω όλους εσάς που με εμπιστοσύνη μου δώσατε την ευκαιρία να ασχοληθώ με την πόλη μας προσπαθώντας να κάνω πράξη τα ¨πιστεύω μου¨ χωρίς αγκυλώσεις και προκαταλήψεις !!! Συνεργαζόμενη πια , θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο μας Κύριο George Chatzidakis κυρίως για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου !!!! Χωρίς την συμπαράστασή του η απίστευτη δουλειά στα σχολεία της πόλης μας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί !!!!

Άπειρα ευχαριστώ στους διευθυντές των σχολείων , στους συλλόγους γονέων , στους υπαλλήλους του δήμου μας και στους συνεργάτες που δουλέψαμε ακατάπαυστα και ακούραστα δύο χρόνια τώρα !!!

Ήρθε όμως πια η ώρα να πάμε παρακάτω …. να κάνουμε πολλά πολλά ακόμα για την πόλη μας … 

Δεσμεύομαι και υπόσχομαι για καλή συνέχεια σε έναν ακόμα αγώνα !!!!

Μαρία Αγγελή

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Όπως ανακοίνωσε χθες ο δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο η κα Αγγελή θα οριστεί εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα Περιβάλλοντος στο δήμο μας. Έτσι θα συνεχίσει να συνεισφέρει για την πόλη μας από άλλο τομέα. Εμείς από την πλευρά μας θεωρούμε πως η θητεία της ήταν επιτυχής στην πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή αλλά προφανέστατα και η διοίκηση και ο δήμαρχος ξέρουν καλύτερα τις "υποχρεώσεις" που έχουν σε όσους τους στήριξαν στις κάλπες του 2019 για να γίνει η μεγάλη ανατροπή στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Ευχόμαστε να συνεχιστεί το έργο της στην πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή και ευχόμαστε καλή θητεία στην αντικαταστάτριά της.  


Δεν υπάρχουν σχόλια: