ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ξεκίνησε η ολική αντικατάσταση του φωτισμού του Δήμου Ζωγράφου με στήλες LED - Κόστος για 3.573 φωτιστικά μαζί με ΦΠΑ περί τα 3.200.000 ευρώ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Ξεκίνησε η ολική αντικατάσταση του φωτισμού του Δήμου Ζωγράφου με στήλες LED - Κόστος για 3.573 φωτιστικά μαζί με ΦΠΑ περί τα 3.200.000 ευρώ


Δήμος Ζωγράφου μπαίνει στη νέα εποχή ηλεκτροφωτισμού καθώς ξεκίνησε ένα από τα σημαντικότερα και σύγχρονα έργα ενεργειακής αναβάθμισης της πόλης. Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, παρουσία του Δημάρχου Βασίλη Θώδα, τοποθετήθηκαν οι πρώτες σύγχρονες στήλες φωτισμού τύπου LED, στην οδό Κοκκινοπούλου.

Πρόκειται για παρεμβάσεις που αφενός ενισχύουν την ποιότητα του ηλεκτροφωτισμού σε όλο το Δήμο, αφετέρου εξοικονομούν ενέργεια και χρήματα προς όφελος των πολιτών, προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον.

Θα ακολουθήσει η τοποθέτηση του νέου φωτισμού τύπου LED στο σύνολο της πόλης, αλλάζοντας ριζικά την εικόνα του Δήμου Ζωγράφου. Τις εργασίες επιθεώρησε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Δήμας.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας δήλωσε: «Ιστορική ημέρα η σημερινή καθώς ξεκίνησαν οι εργασίες για την αλλαγή του φωτισμού στον Δήμο Ζωγράφου, σε κάθε γειτονιά. Με το έργο αυτό υλοποιείται μία από τις βασικές μας δεσμεύσεις για μία ασφαλή και γεμάτη φως πόλη».

Η οδός Κοκκινοπούλου άλλαξε όψη με τα νέα LED που έβαλε ο Δήμος Ζωγράφου! Μέχρι το Μάρτιο θα έχουν αλλαχθεί όλα τα φώτα με αποτέλεσμα η Πόλη να γίνει πιο φωτεινή, πιο ασφαλής και με περιβαλλοντικούς όρους, περιορίζοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την κατανάλωση ρεύματος







Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ με το κόστος της συμφωνίας που πέτυχε ο δήμος Ζωγράφου που δεν έχει ιδεοληψίες προτίμησε ελληνική εταιρία που συνεργάζεται με αμερικανική και δεν βάζει τις κινέζικες μούφες που κάποιοι από την διοίκηση του δήμου μας ονειρεύονται! 

Οι φωτογραφίες της φωτισμένης Κοκκινοπούλου καταδεικνύουν την ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ που δεν επιτυγχάνεται με τα κινεζικά led. 

 Εμείς ακόμα περιμένουμε να υπογραφεί σύμβαση , να γίνει διαγωνισμός αφού μας έπιασε και ο πόνος για "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ" , και έως το 2023 δεν βλέπουμε να έχει ολοκληρωθεί κάτι που όλοι οι δημότες θα ήθελαν να υπάρχει από χθες. 

Και δεν υπάρχει γιατί ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης , και το "τανκ" είδαν "μίζα" και κατηγόρησαν την προηγούμενη διοίκηση -στην οποία και οι ίδιοι για 8 χρόνια συμμετείχαν- για "περίεργες συναλλαγές". 

Η εταιρία που ανέλαβε το έργο είναι του κ. Γιάννη Δαστερίδη,  και αποτελεί πρότυπο υγιούς επιχειρηματικότητας για την χώρα μας. 
Δείτε και το site της για να γνωρίσετε καλύτερα την εταιρία κάνοντας κλικ εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: