ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη ( 16/12/2021)

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη ( 16/12/2021)



  • Το ιστολόγιο του Μωραϊτη μας "πληροφόρησε" πως η κραγμένη "αποσύρθηκε" από την πολιτική σκηνή της πόλης λες και αποτελούσε ποτέ μέρος της. Στο στόχαστρο του πληκτρολογίου αυτή την φορά των φασιστών ένας πρώην αντιδήμαρχος της διοίκησης Βαλασόπουλου που χαρακτηρίζεται ως τραμπούκος! Δεν πιστεύουμε να έχει πλακωθεί και ποτέ στη ζωή του ο κος Δημητρόπουλος αλλά αυτά ψιλά γράμματα για εκείνον που κρύβει τα πτυχία που δεν έχει , δεν μας ανακοινώνει τις επιχειρήσεις του στο εξωτερικό αφού δεν έχει καμία και εμμένει να μιλάει για καημένη πόλη την στιγμή που η δυστυχία της ήταν και παραμένει που φιλοξενεί φασίστες όπως εκείνον. Και βέβαια η σιωπή όσων διαχρονικά αντιμετώπιζαν τον κ. Μωραίτη ως ακόμα μία "άποψη" προφανέστατα και είναι αυτή που αφήνει τιποτένιους υποκριτές να ξιφουλκούν εναντίον όλων όσων θέλουν να αλλάξει κάτι σε αυτή την πόλη. Ο κρατιστής και αντιμνημονιακός κος Μωραίτης δεν έχει τίποτα να χωρίσει με όσους από το άλλο άκρο έχουν τις ίδιες ακριβώς απόψεις για την οικονομία και την κοινωνική ζωή της πόλης μας αλλά αναζητούν αντί για μαύρο "Μεσσία" κόκκινο! Λυπηρό που σε αυτή την πόλη πλειάδα ιερέων θεωρεί πως μπορεί το οιοδήποτε δόγμα να αντικαταστήσει την αρχή της πλειοψηφίας που διέπει τις αστικές δημοκρατίες όλου του δυτικού κόσμου. Ας εμβολιαστούν μπας και αλλάξει το "dna" τους και ζήσουμε επιτέλους σε έναν καλύτερο κόσμο όπου θα επικρατεί ΑΣΦΑΛΕΙΑ, που οι μειοψηφίες δεν θα απειλούν τους θεσμούς και που η Νέα Τάξη Πραγμάτων που οι ίδιοι αντιμάχονται δημιουργήσει έναν καλύτερο κόσμο όπου φυσικά δεν θα είναι μια "κοινωνία αγγέλων" (που αποτελεί έτσι και αλλιώς ουτοπία) αλλά που οι πολίτες θα γνωρίζουν πως δεν θα μένουν ατιμώρητοι για τα εγκλήματά τους. Σαμάνοι, "μάγοι", "Μεσσίες" και λοιποί αμόρφωτοι συγγενείς ας αφήσουν επιτέλους την ΕΠΙΣΤΗΜΗ να ασκήσει το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ της αφού εάν δεν το έμαθαν ακόμη η γη δεν είναι τετράγωνη αλλά στρογγυλή! 

  • Το ό,τι εμείς ή οι περισσότεροι ακούμε λαϊκά δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει στη νεολαία μας η τραπ σκηνή που προβάλλει τα δικά της "πρότυπα". Εμείς εδώ δεν ήρθαμε για να γράφουμε ευχολόγια αλλά ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Εάν η νεολαία μας είναι στον σωστό ή το λάθος δρόμο θα το δούμε όταν αναλάβει τις τύχες της χώρας μας! 

  • Πολλές συλλογικότητες εντός ή εκτός εισαγωγικών και σύλλογοι της πόλης μας κινητοποιούνται και προσφέρουν στους αναξιοπαθούντες και αυτοί εντός ή εκτός εισαγωγικών και αυτό προσωπικά μας αρέσει. 

  • Η περιουσιακή κατάσταση του νέου αρχηγού του ΚΙΝΑΛ έγινε θέμα είδαμε σε μια κοινωνία που έχει ακόμα εμμονές με ταξικούς αγώνες που δεν οδηγούν πουθενά. 

  • Δραστικά μέτρα παίρνει ο δήμος Ζωγράφου εναντίον των εργαζομένων καθαριότητας που δεν εργάζονται σε ρυθμούς που θα άφηναν ένα περιθώριο αισιοδοξίας για μια πιο καθαρή πόλη. Θεωρούμε πως κινείται σε λάθος κατεύθυνση με τέτοιες ενέργειες και πως θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να ιδιωτικοποιήσει πλήρως την ΔΟΜΗ. Στο δημοτικό συμβούλιο έπρεπε να υπερασπίσει τις πολιτικές του περί ιδιωτικοποίησης και όχι να ακολουθήσει μεσοβέζικες "λύσεις" που αφήνουν την πόλη και βρωμάει. Ιδιωτικοποίηση χθες κ. Θώδα και θα μείνετε στην Ιστορία έως ο δήμαρχος που πέτυχε να έχει τον πιο καθαρό δήμο στην Αττική! 

  • Το σαμποτάζ των εργαζομένων της ΔΕΗ συνεχίζεται και η κυβέρνηση καλείται να αντιμετωπίσει τις λάθος επιλογές της για την μερική "ιδιωτικοποίηση" την ώρα που ο χρόνος τρέχει και η καπιταλιστική κοινωνία μας δεν ευνοεί ημι- Σοβιετίες! 

  • Ωραίο το νομοσχέδιο του Άδωνι Γεωργιάδη για τις λαϊκές αγορές εξέθεσε τους "επαναστάτες της πόλης" αφού το δέχθηκε ακόμα και το μεγαλύτερο σωματείο των εργαζομένων σε αυτές! 

  • Η συλλογικότητα "Οι Ηλιουπολίτισσες" δεν έχει θέματα με τον ρατσισμό για τον λόγο αυτό "βάπτισε" ως  Queen Δεκεμβρίου την γνωστή ρατσίστρια Σούλα Μανώλη! Κατά τα άλλα κάνουν "αγώνες" για τα δικαιώματα των γυναικών έχοντας στο πλευρό τους ό,τι πιο αντιδραστικό έχει να επιδείξει η πόλη μας. Σε κάθε περίπτωση ακόμα και οι  personals trainers  δεν είναι "μάγοι" για να κάνουν θαύματα! 

Και βέβαια η κα Τσακογιάννη δεν ενοχλείται από τις εκφράσεις της κα Μανώλη που αποκαλεί τους πρόσφυγες πιθήκια αφού δεν έχει κανέναν ηθικό ενδοιασμό στο να χωρέσει στην ομάδα της τους πάντες! "Μένουν Εδώ" διεκδικώντας για τους αφελείς που τις πιστεύουν μπόλικο "σανό" στους "αγώνες" που κάνουν για "Ρόλεξ, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη" 

Και βέβαια πως υπάρχουν επιχειρήσεις που χορηγούν κάποια που αποκαλεί τους πρόσφυγες πιθήκια και συλλογικότητες που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τέτοια μέλη τους εμάς δεν μας προξενεί καμία εντύπωση σε μια πόλη που ζέχνει από ΦΑΣΙΣΜΟ. Το "αστείο" της υπόθεσης είναι πως η κα Τσακογιάννη είχε ξεγελάσει πριν μερικούς μήνες σε συνέντευξή της το ilioupolinews.gr μιλώντας για επιθέσεις που δέχονταν από "ακροδεξιούς" την στιγμή που στην δική της συλλογικότητα "ανθούν" όσες αποκαλούν τους πρόσφυγες πιθήκια! Οι συνοδοιπόροι της Κυριακής Παρασκευά του Δημήτρη Μωραίτη και του Κώστα Δήμου προφανώς και ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ για να προωθήσουν επιχειρηματικές δράσεις  και όχι για να βοηθήσουν την πόλη, που άλλωστε δεν έχει ανάγκη από όσες και όσους
 υμνούν δικτάτορες , καθυβρίζουν την Αστική μας Δημοκρατία και ονειρεύονται Σοβιετίες ή αναπολούν στυγνούς δικτάτορες! 




Δεν υπάρχουν σχόλια: