ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη



  • Αρκετοί οπαδοί του Tus στην πόλη μας που δεν αποδέχονται την επικράτηση των άλλων. Γιατί ό,τι και εάν λέει ο Tus αυτή την χρονική περίοδο και για πολλά χρόνια ακόμα η Trap μουσική είναι πρώτη στα trends αφού μιλάει καλύτερα στην καρδιά μιας νεολαίας που την οδηγήσαμε σε χιλιάδες αδιέξοδα. Σε μια πόλη που αρνείται να κατανοήσει πως θα ζούμε για δεκαετίες ακόμα σε "καθεστώς" καπιταλισμού επειδή οι ίδιοι το επιλέξαμε οι διάφοροι Tus θα αναπολούν τις "καλές" μέρες που ένα ξενέρωτο rap που δεν είχε κάτι να πει εκτός από αυταπάτες "επαναστατικότητας" κέρδιζε την συμπάθεια των νέων. Τώρα έχουμε πιο "heavy" καταστάσεις και αντί να μεμφόμαστε το νέο είδος μουσικής καλό θα είναι να δούμε για ποιους λόγους είναι τόσο δημοφιλή. Γιατί προφανέστατα και εμείς εδώ όσο "συντηρητικοί" και εάν φαινόμαστε ξέρουμε με απόλυτη ακρίβεια τι ακριβώς υπηρετούμε εδώ και σχεδόν μια δεκαετία. Ήδη το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είναι 8 χρόνια στο διαδίκτυο και πάμε για τον ένατο υποσχόμενοι πως εδώ δεν θα κρύβουμε καμία "ενοχλητική" ΑΛΗΘΕΙΑ. 

  • Οι δεξιές ιδέες είναι στα πάνω τους και για τον λόγο αυτό άδικα προσμένουν όσοι αναμένουν κατάρρευση του καπιταλισμού και επαναφορά σε "σοσιαλιστικούς παραδείσους". 

  • Οι γιορτές είναι για τα παιδιά και για όσους παραμένουν "παιδιά". Για τον λόγο αυτό δώστε τους την ευκαιρία να έχουν κάτι καλό να θυμούνται και χαρίστε ΑΓΑΠΗ σε όλες και όλους όσους το έχουν ανάγκη. 

  • Ο οδοφωτισμός θεωρούμε πως θα ολοκληρωθεί έως και τα τέλη του 2023 με τον έναν ή τον άλλο τρόπο , για αυτό και όσοι "ποντάρουν" πως θα μπλοκάρουν τις διαδικασίες τρέφουν αυταπάτες. 

  • Το "αντιεμβολιαστικό κίνημα" θα δεχθεί ισχυρά πλήγματα τις επόμενες εβδομάδες αφού πλέον οι πολλοί έχουν αντιληφθεί πως η covid-19 δεν είναι γριπούλα και πως η κυβέρνηση με τα lockdown που είχε επιβάλλει πέρισυ γλίτωσε όλες και όλους μας από τα χειρότερα. Το θέμα είναι πως η οικονομία δεν αντέχει άλλα lockdown τα οποία κατά την δική μας άποψη είναι αναγκαία. Έτσι έως και το τέλος του έτους θα χαθούν και άλλοι συνάνθρωποι μας ιδίως από αυτούς που δεν εμβολιάζονται αναμένοντας το "απόλυτα ασφαλές εμβόλιο" που είναι λογικό πως δεν θα υπάρξει! 

  • Από εμάς έχει απαντηθεί το δίλημμα επιστήμη ή Θρησκεία καλό θα ήταν να το απαντήσουν όσοι πατάνε σε δύο βάρκες την ώρα που τα μόνα μέτρα που έχουμε έναντι της πανδημίας είναι το εμβόλιο και τα lockdown. 

  • Τις πολλές εκδηλώσεις του δήμου μας για τις γιορτές μπορείτε να τις βρείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στο site του δήμου μας. 

  • Μπράβο στη διοίκηση για τις ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας , ελπίζουμε να έχουν και συνέχεια και να αναδειχθεί μια περιοχή που είναι υποβαθμισμένη επειδή όταν χτίστηκε ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε με αποτέλεσμα μια τραγική εικόνα. Μένουμε στην περιοχή για μισό αιώνα και γνωρίζουμε πως θα παραμένει πίσω από τις άλλες αφού το να γκρεμιστεί και να ξαναχτιστεί από την αρχή δεν είναι εφικτό. 

  • Διαβάσαμε για δημοσκόπηση που αφορούσε την πόλη μας από την gpo αλλά δεν την είδαμε και μάλλον δεν θα την δούμε και καθόλου. Ελπίζουμε όσοι την παρήγγειλαν να έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για τους ίδιους και για τους δημότες μας εάν δεν τα έχουν βγάλει ήδη δεκαετίες τώρα! 

  • Δημόσια Περιουσία, ιδιωτικοποιήσεις , ΚΥΤ Υμηττού , είναι για εμάς τα κύρια θέματα διαφωνίας μας με όσους σας πουλάνε χρόνια φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Υπάρχουν και συγκλίσεις σε άλλα θέματα όμως οι προθέσεις όλων μας και το ΚΑΛΟ της πόλης έχουν να κάνουν με την λάθος στρατηγική που μας οδήγησε ΟΥΡΑΓΟ αφού την πόλη διοίκησαν όσοι είχαν εμμονικές αυταπάτες ενός κόσμου που τέθηκε στα σκουπίδια της Ιστορίας από το 1989. 

  • Αναμένουμε αλλά μάλλον μάταια πτυχία , εμπορικές δράσεις και φυσικά μία συγγνώμη από όσους εδώ και μία δεκαετία έχουν "μαγικές λύσεις" για την πόλη μας εάν και είναι απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου. Βέβαια εμείς που δεν περιμένουμε ΤΙΠΟΤΑ από την Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά από το πολιτικό σύστημα δεν πέφτουμε από τα σύννεφα για την αντιμετώπιση των "Θεματοφυλάκων" από την Θέμιδα απλώς γελάμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: