ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό....

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό....



  • Γεμάτη σκουπίδια δεν είναι μόνο η πόλη μας αλλά και ο δήμος Ζωγράφου ενώ ο δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα. Αυτά τα γράφουμε για όσους ακόμα εμμένουν πως με την λάθος συνταγή του κρατισμού μπορούν οι δήμοι να παραμένουν καθαροί παρόλο που δαπανούν εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο για να συντηρούν προσωπικό που δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει τα κεκτημένα του και τις λίγες ώρες καθημερινής εργασίας που δεν επαρκούν για να έχουμε καθαρές πόλεις. Η λύση της ιδιωτικοποίησης προφανώς και δεν είναι δική μας ΕΜΜΟΝΗ αλλά η ΜΟΝΗ που μπορεί να φέρει άμεσα αποτελέσματα και να μην παραπονιόμαστε διαρκώς για κάτι που έχει λυθεί εδώ και τέσσερις δεκαετίες στις ΗΠΑ. 

  • Ο ένας μετά τον άλλο οι επώνυμοι της show biz βρίσκουν πως κάτι δεν πάει καλά στον λαμπερό χώρο τους. Και βέβαια δεν είναι μόνο το MeToo που αναδεικνύει εγκληματικές συμπεριφορές αλλά και άνθρωποι που θεωρούν κατάλληλη περίοδο για να λύσουν τις οικονομικές ή άλλες τους διαφορές με τους star που διασύρονται δικαίως για εμάς από τα αδηφάγα ΜΜΕ που δεν μπορούν να αποκρύπτουν και την ΔΙΑΦΘΟΡΑ των επωνύμων την στιγμή που έχουν φτάσει στο σημείο να διασύρουν τον κάθε "κακομοίρη" που θεωρεί πως οι εποχές δεν άλλαξαν! 

  • Δεν θα δείτε καμία ανακοίνωση από τις τάχα "αλληλέγγυες" για την περίπτωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τους "Ράδιο Αρβύλα" προφανέστατα επειδή είναι εορταστική περίοδο και ασχολούνται με νύχι και μαλλί!

  • Καλό θα ήταν να γίνει ένα δημοτικό συμβούλιο με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ αυτό της τάχα ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ που πρέπει ντε και καλά να γίνει ΔΗΜΟΤΙΚΗ για να ΜΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ δηλαδή στα ΣΙΓΟΥΡΑ, όπως έγινε και με τα δεκάδες ακίνητα Νάστου τα οποία ο δήμος έχει από την δεκαετία ΤΟΥ 1980 ,  και που φιλοξενούν δομές που δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα παρά την γενναία επί δεκαετίες κρατική χρηματοδότηση του δήμου μας. Να δούμε εάν ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις ΕΜΜΕΝΟΥΝ στην λάθος συνταγή του κρατισμού για να μην έχουμε και αυταπάτες πως εάν αλλάξει αυτός ο δήμαρχος και έρθει ένας άλλος θα δούμε και καμία ΡΙΖΙΚΗ αλλαγή προς το καλύτερο. Έχεις τους χουντικούς να σου λένε πως με δανεικά αλλά όχι αγύριστα ο Δελλαπόρτας έφτιαξε την πόλη και τους κομμουνιστές να σου λένε πως με τα "κλεμμένα" του Νάστου "έσωσαν" τον δήμο! Λες και αυτά ωφελούν τους πολλούς και όχι όσους τα εκμεταλλεύονται με χαμηλά τιμήματα για να ασκούν επιχειρηματικές δραστηριότητες που τους αποφέρουν χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο! 

  • Αφού έβγαλαν ΚΟΙΝΗ φωτογραφία Αραμπατζής και Ευσταθίου με τον πρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης με αφορμή την φιλανθρωπική δράση της τελευταίας μάλλον καλά πάμε! 

  • Περίοδος 2006-2010 αναζητούν οι περισσότεροι κεντροδεξιοί της πόλης χωρίς τα λάθη και τις παραλείψεις της πρώτης φοράς κεντροδεξιάς στην πόλη μας. Το θέμα είναι πως υπάρχουν και οι μειοψηφίες που "βολεύονται" με διοικήσεις που είχαν , έχουν και θα έχουν ως κεντρικό τους σύνθημα το "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο". Και βέβαια εμείς διαφωνούμε πως επιλέγοντας κατσαπλιάδες να σε διοικούν θα έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα για την κοινωνία που σε πείσμα τόσων "αγώνων" παραμένει καπιταλιστική και σίγουρα περισσότερο ΗΘΙΚΗ από κάθε κόκκινη ή μαύρη ΧΟΥΝΤΑ! 

  • Βγήκαν και οι "επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι" να γελάσουν αφού αδυνατούν να "μεταφέρουν" στους πολλούς τις παρωχημένες αντιλήψεις τους που μας οδήγησαν όταν επικράτησαν στα σημερινά μας χάλια! 

  • Μπορεί το σύνθημα της ΝΔ να ήταν και να παραμένει πως αξίζουμε καλύτερα αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αλλάξουμε κακές συνήθειες δεκαετιών και να μην αναμένουμε "Μεσσίες" από την μήτρα της κεντροαριστεράς που αποδεδειγμένα όλες οι βασικές της επιλογές διαψεύστηκαν ιστορικά,  και που τσακώνεται πλέον για το ποιος είναι πιο "αξιόπιστος" ο Ανδρουλάκης ή ο Τσίπρας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: