ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο πιο hot προορισμός της πόλης είναι και αυτές τις γιορτές η Λεωφόρος Ειρήνης 23- Εάν δεν περάσετε από εκεί εσείς θα χάσετε!

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Ο πιο hot προορισμός της πόλης είναι και αυτές τις γιορτές η Λεωφόρος Ειρήνης 23- Εάν δεν περάσετε από εκεί εσείς θα χάσετε!


Και οι τρεις  επιχειρήσεις βρίσκονται στην Λεωφόρο Ειρήνης 23 στην Ηλιούπολη 

Δύο Παρασκευές με πολλά δώρα για όλες και όλους εσάς που στηρίζετε τις επιχειρήσεις της πόλης μας από τρία διαφορετικά καταστήματα που "μοιράζονται " τον αριθμό 23  στη Λεωφόρο Ειρήνης στην Ηλιούπολη! 

Οι επιχειρήσεις που βλέπετε στη φωτογραφία πάνω ενώνουν τις δυνάμεις τους και στο πνεύμα των Χριστουγέννων προσφέρουν εκπτώσεις και  μοναδικά δώρα για τους πελάτες τους. 

Το κατάστημα υποδημάτων της κα Ελένης Βαμβακά  στη Λεωφόρο Ειρήνης 23 προσφέρει 10% έκπτωση από τις 24/12/ 2021 έως και τις 31/12/2021 και για την ίδια περίοδο δηλαδή από τις 24 έως και τις 31/12 2021 "παίζει"  η ίδια έκπτωση και στο κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων Renatta 

Όσο για το Cafe Bar Daninci  που με το φιλικό περιβάλλον του και τα επιτυχημένα του events αποτελεί έναν από τους πιο must προορισμούς της πόλης προσφέρει μετά από κλήρωση ένα μπουκάλι ποτό έξι ατόμων. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με την σελίδα του καταστήματος  στο facebook εδώ ή τηλεφωνήστε   212 1050593. 

Ενδεικτικά σας βάζουμε και τέσσερις ημερομηνίες με εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο DAVINCI και δεν πρέπει να χάσετε εσείς και όσοι αγαπάτε. 


Για τους ξεχασιάρηδες πάντως εμείς  εδώ θα είμαστε ,  να σας θυμίσουμε τα μοναδικά events που θα πραγματοποιηθούν. 




Έχοντας τώρα  εσείς οι γυναίκες εξασφαλίσει τα απαραίτητα "αξεσουάρ" που θα αναδεικνύουν τις αναλογίες σας θα πιείτε και το ποτάκι σας στην πόλη στηρίζοντας όσους καθημερινά συναντάτε ,και διασκεδάζοντας στην πόλη σας  στο DAVINCI στην Λεωφόρο Ειρήνης 23  στο πιο καλά στολισμένο τις γιορτές σημείο της πόλης! 







Δεν υπάρχουν σχόλια: