ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Για να παρέμβει Εισαγγελέας θα πρέπει να ενημερωθεί για τις φθορές και βέβαια αυτό θα είναι μια καλή αρχή για την διοίκηση του δήμου που ενδιαφέρεται για κάτι που όλες οι προηγούμενες διοικήσεις αντιμετώπιζαν ως "καθημερινότητα"

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Για να παρέμβει Εισαγγελέας θα πρέπει να ενημερωθεί για τις φθορές και βέβαια αυτό θα είναι μια καλή αρχή για την διοίκηση του δήμου που ενδιαφέρεται για κάτι που όλες οι προηγούμενες διοικήσεις αντιμετώπιζαν ως "καθημερινότητα"

 


Για φθορές στο ΕΠΑΛ Ηλιούπολης διαβάζουμε στο site ilioupolinews.gr το οποίο φιλοξενεί και δήλωση του Αντιδημάρχου κ. Σταύρου Γεωργάκη σύμφωνα με την οποία "οι νουθεσίες τελείωσαν και τον λόγο πρέπει να έχει πλέον η δικαιοσύνη" . 

Περιγράφονται και άλλα περιστατικά στο κείμενο του site και αξίζει να διαβαστεί. Το δικό μας ερώτημα είναι ποιοι επέλεξαν την πολιτική των νουθεσιών και φυσικά με τι αιτήματα κάνουν ΚΑΤΑΛΗΨΗ οι μαθητές εν μέσω πανδημίας! 

Γιατί εάν ζητάνε τα γνωστά ανεδαφικά για τάξεις λίγων μαθητών και είσοδο στα ΤΕΙ και τα ΑΕΙ χωρίς εξετάσεις έχουν παλιώσει και δεν πουλάνε πλέον σε πολίτες που βαρέθηκαν να πληρώνουν χιλιάδες ευρώ για φθορές δημόσιας περιουσίας. 

Σε κάθε περίπτωση η στάση του κ. Γεωργάκη χαρακτηρίζεται από εμάς ως ιδιαίτερα ΘΕΤΙΚΗ και αναμένουμε τις εξελίξεις που βέβαια μπορεί να τις κινήσει η διοίκηση με μήνυση κατά αγνώστων αφού δεν γνωρίζει τους βανδάλους και φυσικά όσοι κάνουν την κατάληψη έχουν και υποχρέωση να την διαφυλάξουν από όσους δυσφημούν τους αγώνες τους εάν δεν είναι οι ίδιοι οι βάνδαλοι. 

Η δημοτική αρχή μπορεί να τοποθετήσει κάμερες για αρχή σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα της πόλης αφού η αστυνομία προφανέστατα και δεν μπορεί να αναζητεί δράστες στα τυφλά και δεν βλέπουμε και καμία διάθεση από το τοπικό αστυνομικό τμήμα να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων και να μαζέψει προληπτικά τους "συνήθεις ύποπτους" που δεν είναι και αμελητέα ποσότητα σε αυτή την πόλη.  

Ελπίζουμε και ευχόμαστε η δήλωση του κ. Γεωργάκη να βρει θετική ανταπόκριση από όλες τις δημοτικές παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου εάν και δεν το βλέπουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: