ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πρόσκληση για το χορευτικό δρώμενο "ΟΝΕΙΡΑ/ DREAMS" σε ποίηση και μουσική της κ. Χλόης Ν. Αμάραντου σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Πρόσκληση για το χορευτικό δρώμενο "ΟΝΕΙΡΑ/ DREAMS" σε ποίηση και μουσική της κ. Χλόης Ν. Αμάραντου σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας

 


Πολύ καλή εκδήλωση με την συμμετοχή του σωματείου ΛΑΝΑΣΣΑ που μάχεται για τα παιδιά με καρκίνο και μοίρασε φορτηγά παιχνίδια και φέτος για να χαμογελάσει κάθε παιδί όσο δύσκολα και εάν περνά. 
Οι δράσεις τους είναι εντυπωσιακές και είμαστε τυχεροί που έχουμε στην πόλη μας ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ γυναίκες που καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην έχουμε σε αυτή την πόλη ΜΟΝΟ  τάχα αλληλέγγυους αλλά και πραγματικούς που μιλούν με τις δράσεις τους και την προσφορά τους και δεν χρειάζονται να τα βάλουν με αντιδημάρχους ή την εκάστοτε διοίκηση για να γίνουν γνωστές ή γνωστοί. Αυτές είναι ΕΔΩ και γνωρίζουν καλά τι πρέπει να κάνουν και τι να αποφύγουν. Γνωρίζουν τους συγγενείς τους και κυρίως δεν σπαταλούν τον χρόνο τους διοργανώνοντας συζητήσεις που διχάζουν την κοινωνία σε χώρους που τους παραχωρούνται ΔΩΡΕΑΝ από έναν δήμο που αδυνατεί να ξεχωρίσει τους καλούς από τους κακούς προσπαθώντας επί ματαίω να τα έχει καλά με όλους.  

Η ΛΑΝΑΣΣΑ μοίρασε 2320 παιχνίδια Mattel για όλα τα νηπιαγωγεία, Δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, Δημοτικά σχολεία και Γυμνάσια στο Δήμο Ηλιούπολης και από 100παιχνιδια στο: "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ", στις εκκλησίες Αγία Παρασκευή, Άγιος Νικόλαος και Αγία Μαρίνα!!!!
Παρέλαβαν ο δήμαρχος κ Γιώργος Χατζηδάκης ,οι αντιδήμαρχοι :κα. Αικατερίνη Χωματά, κ.Γιάννης Ατζινάς και κ. Ιωάννα Σκλαβενίτη!!!!







Δυστυχώς τα τοπικά ΜΜΕ σπάνια αναδεικνύουν τέτοιες δράσεις και συνεχίζουν να παρουσιάζουν την εμπορική δράση άλλων συλλογικοτήτων ως κάτι ωφέλιμο για την πόλη κλείνοντας τα αυτιά και κυρίως τα μάτια στην βράβευση ρατσιστριών όσων θέλουν τάχα να μας σώσουν από την Πατριαρχία. 

Το λυπηρό της υπόθεσης είναι πως ενώ είδαμε αφιερώματα στον τοπικό τύπο για το ΤΙΠΟΤΑ δεν είδαμε ούτε μονόστηλο για τέτοιες δράσεις. 

Μπράβο από εμάς στη ΛΑΝΑΣΣΑ και φυσικά στην εταιρία Mattel που έμπρακτα στηρίζει αξιόλογες δράσεις όπως αυτή. 

Για όσους "έσκασαν" τώρα στην Ηλιούπολη να μπουν και στη σελίδα του μη κερδοσκοπικού σωματείου κάνοντας κλικ εδώ  να ενημερωθούν πως στην οδό Αγίας Μαρίνας 27 υπάρχει ένας χώρος όπου κάποιοι συνάνθρωποι μας που δεν αρέσκονται να γράφουν την πόλη μας με π κεφαλαίο αποφάσισαν χωρίς τοπικισμούς όπως θα δείτε και από τα ιδρυτικά τους μέλη,  το 2017 να αναλάβουν δράση για να σκορπίσουν χαμόγελα! 

Δεν ξέρω εάν σας πείσαμε πως πρέπει να πάτε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ στις πέντε το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" να τους γνωρίσετε από κοντά πάντως οι ίδιοι θα συνεχίσουν να συμβάλλουν ΘΕΤΙΚΑ σε μια κοινωνία που με όλα αυτά που βλέπουμε και εξελίσσονται είναι σε αποδρομή! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: